הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לפתח קריירה בפיתוח גוף, איפה אפשר ללמוד את זה לעומק?

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
כנראה שהחלטתי לא ללכת ללמוד הנדסת מחשבים ולהתעסק בנושא של פיתוח גוף...יש מקום בארץ ללמוד את הנושא באופן מעמיק?

נערך לאחרונה:
אין לך מה לחשוב על קריירה בפיתוח גוף כשזה מדובר בארץ.
רק תחביב.

תתחיל לקרוא להתעניין כי יש כל כך הרבה מה ללמוד, אחר כך תחליט אם זה הכיוון שאתה רוצה לשאוף אליו

כנראה שהחלטתי לא ללכת ללמוד הנדסת מחשבים ולהתעסק בנושא של פיתוח גוף...יש מקום בארץ ללמוד את הנושא באופן מעמיק?

במידה ואתה מחליט לעשות את זה, קח בחשבון שבקושי תוכל לעבוד אם בכלל, תצטרך המון כסף לאוכל וחומרים, בקיצור אתה צריך שההורים יממנו אותך.
ובארץ זה באמת תחביב, רוב הבודיבילדרים בארץ מקסימום יוכלו להיות שומרים בסטים של המפתחי גוף האמיתיים.

אם זה בתור מקצוע רד מהעניין ומהר.
כי הפרסים פה לא משהו בכלל= אין כסף= אין חומרים טובים= יחסית לבילדרים אחרים מחוץ לארץ אתה כלום

משוואה מאוד פשוטה.
בתור תחביב, לך על זה

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי היא לא לגבי להיות באדי בילדר-אלא לגבי להיות מומחה בנושא..משו סטייל לייל מקדונלד לכתוב מאמרים, מחקרים, לאמן וכו'...
אבל לא ראיתי בארץ שום מקום שאפשר ללמוד את הנושא ברמה גבוהה...יש מקומות בחו"ל שאפשר?

במידה ואתה מחליט לעשות את זה, קח בחשבון שבקושי תוכל לעבוד אם בכלל, תצטרך המון כסף לאוכל וחומרים, בקיצור אתה צריך שההורים יממנו אותך.
ובארץ זה באמת תחביב, רוב הבודיבילדרים בארץ מקסימום יוכלו להיות שומרים במועדונים.

תיקנתי לך:P

אני אישית לא מכיר מקומות בחו"ל אבל בטוח יש.

אהה ודרך אגב ליאור, אני שמח לדעת שלא רק אני מתעורר כל כך מוקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית