הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון המלצות להעמסה מפוצצת ג'אנק

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך

anoREX

משתמש פעיל
701
0
נק' מוניטין:
1,028
701
0
אני מתכוון להעמיס מחר (וכנראה מחרתיים, אני מדולל לגמרי), רצים לי מלא מאכלים בראש אבל הבעיה שבגלל שאני לא רגיל לסוכר (או לפחמימות) ברגע שאני אוכל 3-2 אוריאו אני לא מרגיש טוב :🙁.. אני לא בדיוק יודע מה עובר עלי, אבל כנראה שרמות הסוכר קופצות בצורה חדה ואני סובל.

תכננתי למחר בינתיים -

מיטבול 800-500 גרם (נראה איך נרגיש)
חצי מגש פיצה \ סיבוב פינוקים באבולעפיה
חצי קילו גלידה
תפו"א מוקרם

:hoel

ביום שישי אני אוכל נייטרלי + 1000 כדי לא להגזים..

מה אתם ממליצים מעבר? ואיך אפשר להתמודד איך בעיית הסוכר?

לפי דעתי אם אתה כמוני עושה העמסות "מלוכלכות" חלון של 24 זה מספיק טוב.

קל לאכול גם טבלאות שוקולד ~ 500 קלוריות לטבלה כזאת. אפשר לפרק 3-4 די בקלות.

בהצלחה עם ההעמסה אור.

לא מבין מה הקטע בהעמסות מלוכלכות
מילא לאכול ארוחה אחת בהעמסה של ג'אנק
אבל כל השאר צריך להיות פחמימה...
וגם בהעמסה לא הייתי נוגע בסוכר
כי מעמיסים פחמימה ולא שומן או חלבון

סוכר = פחמימה

לכלוך בהעמסה לטעמי לפחות הכוונה היא לצריכת שומן.

לגביי צריכת שומן בהעמסה של 24 שעות :

In a study which looked surprisingly like a CKD, subjects consumed a low-carb, high fat
(but non-ketogenic) diet for 5 days and depleted muscle glycogen with exercise (22). Subjects
were then given a total 500 grams of carbohydrate in three divided meals. During the first 24
hours, despite the high calorie (and carb) intake, there was a negative fat balance of 88 grams.
This suggests that when muscle glycogen is depleted, incoming carbohydrates are used
preferentially to refill glycogen stores, and fat continues to be used for energy production.

אם ההעמסה היא בחלון של 24 שעות עבור העמסה לייל דווקא מציין (ומשה יתקן אותי) מזונות עם GI גבוה

The type of carbohydrate consumed during a carb-up can affect the rate at which glycogen
is resynthesized. During the first 24 hours, when enzyme activity is at its highest, it appears that
the consumption of high glycemic index (GI) foods promotes higher levels of glycogen resynthesis
than lower GI carbs

נערך לאחרונה:

את האמת? אני כרגע מסתכל בספר של מאורו דה פסקל(מי שכתב את הספר ANABOLIC DIET) הוא כותב שם במפורש, שגם בהעמסות לא לרדת למתחת 40% שומן מהקלוריות.

את האמת? אני כרגע מסתכל בספר של מאורו דה פסקל(מי שכתב את הספר ANABOLIC DIET) הוא כותב שם במפורש, שגם בהעמסות לא לרדת למתחת 40% שומן מהקלוריות.

אתה בטוח שזה רשום שם? אני לא זוכר שקראתי את זה, שומן אמור לפגוע באפקט של מילוי הגליקוגן בשרירים ובכלל ביתרונות של ההעמסה לא?

ואתה באמת מחשב את הערכים של הגלידה? אתה סתם מחפש תירוץ לאכול כל היום גלידות ושוקלדים, תודה שכן! 🙄

אין רע, פשוט בהעמסה כשמתחילים עם גלידות וכל מני, נגררים לזה עוד יותר ואוכלים רק ממתקים, עוגיות, עוגות, שוקולדים ואתה לא באמת יודע מה וכמה הכנסת לגוף.

זה הרעיון בהעמסה לא לדפוק חשבון, גם ככה צריך לאכול פי 2 מהתחזוקה (לפי לייל) בהעמסה.

אני מאוד בעד העמסות כאלה - זה מחזק פסיכולוגית בטירוף ואפשר למשוך את החיטוב לתקופה ארוכה מאוד בלי בעיות מיוחדות.

מה רע ב24 שעו של זלילה בלי לדפוק יותר מדי חשבון.

ואתה באמת מחשב את הערכים של הגלידה? אתה סתם מחפש תירוץ לאכול כל היום גלידות ושוקלדים, תודה שכן! 🙄

אין רע, פשוט בהעמסה כשמתחילים עם גלידות וכל מני, נגררים לזה עוד יותר ואוכלים רק ממתקים, עוגיות, עוגות, שוקולדים ואתה לא באמת יודע מה וכמה הכנסת לגוף.

אולי לא הבנת אבל זאת בדיוק הפואנטה. אתה לא אמור לאכול 4 קילו שיבולת שועל בהעמסה אלה אם כן אתה מזוכיסט עם OCD

• פותח/ת השרשור

אני מחשב את הערכים של הגלידה, זה יוצא - הרבה קלוריות + הרבה קלוריות = הרבה מאוד קלוריות 😃

איזה פואנטה? פשוט לאכול הרבה קלוריות? אז תשתה בקבוק של שמן. הפואנטה זה לאכול בעיקר פחמימות ממה שאני יודע. אבל סבבה, אם עובד לו עובד לו.

ואתם רוצים להגיד לי שהעמסות כאלו של 24 שעות של לטחון מה שבא לך פשוט בלי לחשוב למה מה וכמה.. הם לא פוגעות בחיטוב?

ואתם רוצים להגיד לי שהעמסות כאלו של 24 שעות של לטחון מה שבא לך פשוט בלי לחשוב למה מה וכמה.. הם לא פוגעות בחיטוב?

נהפוכו (נהפוך הוא??) זה רק נותן "זבנג" לחילוף חומרים, וכמו שליאור אמר זה מחזק מבחינה פסיכולוגית. שאתה בחיטוב ודוחף מלפפונים כל השבוע זה עוזר לדעת שבסוף שבוע יש לך יום שלם לאכול את הדברים שאתה אוהב (מישהו אמר 4 חבילות שוקולד?) ;aagtwq

רק שאלה, אני נמצא בשבוע החמישי לחיטוב. עד עכשיו עשיתי רק העמסה אחת(אם לקרוא לזה העמסה בכלל) אכלתי שווארמה, אני חושב שהייתי במאזן נייטרלי באותו יום כי לא אכלתי הרבה בכללי.. + ליום הבא אכלתי מאפה שוקולד+שוקו.

האם לעשות עוד העמסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית