הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון המלצות להעמסה מפוצצת ג'אנק

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך

anoREX

משתמש פעיל
701
0
נק' מוניטין:
1,028
701
0
אני מתכוון להעמיס מחר (וכנראה מחרתיים, אני מדולל לגמרי), רצים לי מלא מאכלים בראש אבל הבעיה שבגלל שאני לא רגיל לסוכר (או לפחמימות) ברגע שאני אוכל 3-2 אוריאו אני לא מרגיש טוב :🙁.. אני לא בדיוק יודע מה עובר עלי, אבל כנראה שרמות הסוכר קופצות בצורה חדה ואני סובל.

תכננתי למחר בינתיים -

מיטבול 800-500 גרם (נראה איך נרגיש)
חצי מגש פיצה \ סיבוב פינוקים באבולעפיה
חצי קילו גלידה
תפו"א מוקרם

:hoel

ביום שישי אני אוכל נייטרלי + 1000 כדי לא להגזים..

מה אתם ממליצים מעבר? ואיך אפשר להתמודד איך בעיית הסוכר?

ואתם רוצים להגיד לי שהעמסות כאלו של 24 שעות של לטחון מה שבא לך פשוט בלי לחשוב למה מה וכמה.. הם לא פוגעות בחיטוב?

תבדוק בתמונות בחתימה שלי ותראה כמה הם פוגעות חזק בחיטוב.

אני מתכוון להעמיס מחר (וכנראה מחרתיים, אני מדולל לגמרי), רצים לי מלא מאכלים בראש אבל הבעיה שבגלל שאני לא רגיל לסוכר (או לפחמימות) ברגע שאני אוכל 3-2 אוריאו אני לא מרגיש טוב :🙁.. אני לא בדיוק יודע מה עובר עלי, אבל כנראה שרמות הסוכר קופצות בצורה חדה ואני סובל.

תכננתי למחר בינתיים -

מיטבול 800-500 גרם (נראה איך נרגיש)
חצי מגש פיצה \ סיבוב פינוקים באבולעפיה
חצי קילו גלידה
תפו"א מוקרם

:hoel

ביום שישי אני אוכל נייטרלי + 1000 כדי לא להגזים..

מה אתם ממליצים מעבר? ואיך אפשר להתמודד איך בעיית הסוכר?
תנסה לאכול ארוחת בוקר עם סיבים, זה אמור להוריד מהGI של המאכלים שתאכל אחר כך.

וזה קשור כי ?
יכול להיות שיש לך גנטיקה יוצאת דופן
אתה לא יכול להסיק ממקרה פרטי על הכלל

תכלס צודק ב100%.
אני עדיין רואה ירידה במשקל.. היום דפקתי אחלה צ'יט+יציאה טובה עם חברים..

---------- התגובה התווספה ב 02:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:01 ----------

יש לך דוגמא אולי לארוחה עשירה בסיבים שתאימה לחיטוב וסבירה בטעם?

וזה קשור כי ?
יכול להיות שיש לך גנטיקה יוצאת דופן
אתה לא יכול להסיק ממקרה פרטי על הכלל

זה נכון באמת אי אפשר להסיק - בכל אופן בתחילת הפוסט ציטטתי מלייל - מהספר שלו דיאטות קטוג'ניות.

לגבי אכילת שומן ופחמימות עם GI גבוה בהעמסה של 24 שעות.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=277100&postcount=5

איך בדיוק סיבים "מורידם" את האינדקס הגלוקמי של פחמימות שנצרכות לאחר מכן?

יש לך איזשהו רפרנס?

איך בדיוק סיבים "מורידם" את האינדקס הגלוקמי של פחמימות שנצרכות לאחר מכן?

יש לך איזשהו רפרנס?
כנראה שהוא התכוון לכך שהעיכול שלהם איטי ואם תאכל בטווח של X שעות לאחר מכן משהו, עדיין יש סיבים במחזור העיכול ויש השפעות על האינסולין. אבל נדרשת כמות דיי גדולה של סיבים כדי שזה יקרה, ולא חושב שזה שווה את ההשקעה [כי לאחר מכן תשלם על כך בשירותים]

כנראה שהוא התכוון לכך שהעיכול שלהם איטי ואם תאכל בטווח של X שעות לאחר מכן משהו, עדיין יש סיבים במחזור העיכול ויש השפעות על האינסולין. אבל נדרשת כמות דיי גדולה של סיבים כדי שזה יקרה, ולא חושב שזה שווה את ההשקעה [כי לאחר מכן תשלם על כך בשירותים]

חחחחחחח.כמות גדולה של סיבים גורמת לקקי להיות קשה יותר?

אני מאושר עכשיו! כי נזכרתי שההעמסה היא 24 שעות! והתחלתי אותה אתמול ב 11 בלילה!

תכלס צודק ב100%.
אני עדיין רואה ירידה במשקל.. היום דפקתי אחלה צ'יט+יציאה טובה עם חברים..

---------- התגובה התווספה ב 02:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:01 ----------

יש לך דוגמא אולי לארוחה עשירה בסיבים שתאימה לחיטוב וסבירה בטעם?

ברנפלקס זה אחלה.

ובקשר לסיבים - אני זוכר שקראתי משהו ממש מזמן בפורום השני שאומר שארוחה עם אינדקס גליקמי נמוך וסיבים מורידים מהGI של המאכלים שנאכלו אחר כך. זה מה שאני זוכר על רגל אחת, וגם אם נצא מנקודת הנחה שאני טועה, מה אכפת לו לנסות? אולי עליו ספציפית אכילת סיבים תשפיע.

ברנפלקס זה אחלה.

ובקשר לסיבים - אני זוכר שקראתי משהו ממש מזמן בפורום השני שאומר שארוחה עם אינדקס גליקמי נמוך וסיבים מורידים מהGI של המאכלים שנאכלו אחר כך. זה מה שאני זוכר על רגל אחת, וגם אם נצא מנקודת הנחה שאני טועה, מה אכפת לו לנסות? אולי עליו ספציפית אכילת סיבים תשפיע.

זה הגיוני אם זה באותה ארוחה
אם זה ארוחת בוקר כדי שזה ישפיע על כל היום לא רואה את זה קורה אלה אם כן אתה אוכל קרטון של מקרר

@anoREX: גם לי יש בעיה אחרי/בזמן העמסה הגוף ממש ממש לא מגיב טוב לכל הסוכרים שאני מכניס בבת אחת אז אני פשוט עושה העמסה פחות איכותית (יותר חלבון ושומן ביחד עם הפחמימות) אני מעדיף את זה מאשר להרגיש כאילו אני עומד לקבל שבץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית