הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על 160 גרם פחמימה ליום כל כמה זמן העמסה ?

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
על 160 גרם פחמימה ליום כל כמה זמן העמסה ?
אף פעם לא עשיתי העמסה צריך בכלל על 160 גרם ?
אני פשוט שואל כי יש לי עצירות כבר יומיים !

לפי דעתי אם הגרעון הקלורי די עמוק אפשר גם שבועית - אחרת אחת ל10-14 גם בסדר לבצע העמסה.

לגבי עצירויות באופן כללי - סיבי פסיליום עושים יופי את העבודה.

אם יש לך עצירות זה אומר שאתה כנראה אוכל דברים שלא באים לך בטוב לקיבה..
לי לדוגמא: בשר בקר/חלב/שוקו .. עושים שילשולים/עצירות מאיטים לי ת'מערכת עיכול ונראלי בכללי את המטבוליזם.

יש דיאטה שמסתמכת על גנוטיפים (אקטומורפים,מזומורפים ועוד 1)+ סוגי דם שלהם. בקצרה יש 6 סוגי אנשים שלכל אחד יש מאכלים שמתאימים להם יותר ויש כאלה שפחות.. כמו שידוע שאם אדם 1 שותה חלב בכמויות והמערכת עיכול שלו והמטבוליזם עובד 100%, אדם 2 יכול לקבל מזה עצירות..מה שמתאים למישהו 1 אולי לא מתאים למישהו אחר.
+ אם אתה בחיטוב תראה שאתה צורך מספיק שומן טוב (אומגה 3) וויטמינים

• פותח/ת השרשור
לא אני בכללי לא סובל אני מכניס הרבה סיבים ביום 10 ירקות לפחות וגם אני מרגיש שהאירובי עוזר לי הרבה בחילוף חומרים ואתמול לא עשיתי בכלל אירובי נחתי רוב היום יכול להיות בגלל זה לא משנה בכל אופן תודה על העזרה .

אם אתה רואה בהמשך שיש לך בעיות כלשהן, תמיד טוב לעשות בדיקת דם ולבדוק מה מצב הגוף שלך..
כי למרות שאתה אוכל ירקות, הגוף שלך צריך לקבל ויטמינים בכמות גבוהה מהסיבה שאתה מתאמן.. ולא תמיד ירקות מספקים את אותה כמות, במיוחד לא במאזן שלילי.

החלטה שלך. בהצלחה בחיטוב.

לפי דעתי אם הגרעון הקלורי די עמוק אפשר גם שבועית - אחרת אחת ל10-14 גם בסדר לבצע העמסה.

לגבי עצירויות באופן כללי - סיבי פסיליום עושים יופי את העבודה.

נהפוך הוא...
סיבי פסיליום יעשו לו עוד יותר עצירות. מים יכולים לעזור.

לדתי על 160 גרם פחמימות ביום העמסה אחת ל 10 ימים, כלומר, 10 ימים תהיה על 160 גרם פחמימות וביום ה 11 תעשה העמסה של פחמימות.

ההעמסה שלך צריכה להיות העמסת פחמימות! ללא יותר מידי שומן! אבל יש צד שני לרעיון שאומר 24 שעות של צ'יטים. תאכל מה שבא לך ב24 שעות הבאות.

• פותח/ת השרשור
לה לא צריך חלב פעם שעשיתי דיאטה מפגרת ולא ידעתי הרבה בנושא ולא התאמנתי גם סבלתי מהרבה עצירויות כי הייתי על מאזן שלילי גדול מדי וגם לא הכנסתי הרבה סיבים אז הייתי משתמש בבנפייבר שזה סיבים ולבולק שזה מרכך את הקיבה ואם זה לא היה עוזר חוקן וגם הייתי שותה חלב אבל היום ברוך ה' הכל הסתדר גם אורז לבן קצת עושה לי באופן אישי אבל בחיטוב אני אוכל מלא והוא לא עושה לי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית