הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה באיזור עצם הזנב

• פותח/ת השרשור emich
  • פורסם בתאריך

emich

משתמש מתחיל
103
0
נק' מוניטין:
239
103
0
ש לי פציעה שבגללה אני לא עושה סקוואט כבר 3-4 שבועות, זה קרה בסט חימום, שבאמצע חזרה אחת שמעתי "קנאק" באיזור עצם הזנב ועד היום זה כואב לי. בכל מקרה זה כנראה מה שקרה לי:
http://www.thestretchinghandbook.com/archives/piriformis-syndrome.php

נמאס לי כבר לחכות עם זה, והכאב כבר לא ממש משתפר (השתפר מכמה ימים אחרי הפציעה, אבל כבר שבועיים לפחות שהכאב נשאר אותו דבר). מישהו התנסה בעבר עם פציעה כזאת? שמתי קרח כמה פעמים ומתיחות אני עושה כמעט כל יום. אני יכול לחזור לעשות סקוואט כבר?

לא.. אל תחזור לעשות סקוואט ואל תאמץ ת'גב התחתון יותר מידי.
ממליץ לך ללכת לרופא שלך, שיביא לך הפניה לרנטגן או משהו, תבדוק עד כמה זה חמור ואז רק תידע מה לעשות.
זה עיניין רציני לא צחוק.

• פותח/ת השרשור
האמת שבמשך כל התקופה הזאת עשיתי דדליפט ככה שהגב התחתון גם ככה עבד.
ובדיוק אחרי שכתבתי את הנושא היה לי אימון ועשיתי היום סקוואט עם משקל דיי נמוך (61 קילו) ואני לא מרגיש כאב כמו שהייתי מרגיש אחרי אימונים בלי סקוואט.

האמת שעדיין לא הלכתי לבדיקת רנטגן פה (קנדה) ואין לי מושג איך זה הולך ואיך אני מקבל הפנייה לצילום וכו' נראה לי זה מיותר.

לך לרופא לך תדע מה זה.
כל אחד פה מעדיף לשמוע חוות דעת של אנשים שאין להם מושג מאשר מישהו שלמד על זה כמה שנים טובות.

החלמה מהירה!

• פותח/ת השרשור
האמת שאני מחפש מישהו שהתנסה עם פציעה כזאת בעבר פחות מחוות דעת, הרצתי חיפוש לפני שפתחתי את האשכול וראיתי כמה אנשים ששאלו על הפציעה הזאת אבל אף אחד מהם לא עידכן אם זה עבר לו, איך זה עבר לו, מה זה בדיוק היה וכו', אז אני מקווה שאחד מהאנשים האלה או מישהו אחר שהתנסה עם פציעה כזאת יגיב.

ואוא אני מרגיש אותו דבר כמוכך,גם לי יש את הדבר הזה קרה לי בסט חימום של 70 פתאום אחרי הסט ישבתי והרגשתי כאב עצום באיזור שם,אבל מה שמוזר פה שבדדליפט בסקוואט ובפאוורקלין זה לא כואב בכלל רק שאני מתיישב כן ,יכול להיות שזה שבר בעצם שם וגם לי עדיף לא להתאמן?

עריכה:רציתי להגיד שהכאב התחיל להחלים לאט לאט ויכלתי לשבת אבל עם פחות כאב אני גם לא יודע מה לעשות

• פותח/ת השרשור
ואוא אני מרגיש אותו דבר כמוכך,גם לי יש את הדבר הזה קרה לי בסט חימום של 70 פתאום אחרי הסט ישבתי והרגשתי כאב עצום באיזור שם,אבל מה שמוזר פה שבדדליפט בסקוואט ובפאוורקלין זה לא כואב בכלל רק שאני מתיישב כן ,יכול להיות שזה שבר בעצם שם וגם לי עדיף לא להתאמן?

עריכה:רציתי להגיד שהכאב התחיל להחלים לאט לאט ויכלתי לשבת אבל עם פחות כאב אני גם לא יודע מה לעשות

כן, יש לנו אותו הדבר כנראה. גם אני חוויתי אותו הרגשה בול. לא רוצה לבאס או משהו, אבל גם לי הכאב התחיל להחלים ואז נעצר וכבר שבועיים הוא תקוע "באותו כאב".
לא נראה לי שזה שבר בעצם למרות שאין לי מושג, בכל זאת בתקופת הפציעה הזאת הוספתי 45 קילו בדדליפט ואם היה שבר זה כנראה היה מגביל אותי או ממש מחמיר ממזמן (אני חושב)

נערך לאחרונה:
גם אני חושב כמוכך,אני גם על אותו כאב הוא החלים קצת אבל עדיין כואב כל יום,ובדקתי בלי קשר טכניקה בכל התרגילים הכל טוב.

האמת שאני מחפש מישהו שהתנסה עם פציעה כזאת בעבר פחות מחוות דעת, הרצתי חיפוש לפני שפתחתי את האשכול וראיתי כמה אנשים ששאלו על הפציעה הזאת אבל אף אחד מהם לא עידכן אם זה עבר לו, איך זה עבר לו, מה זה בדיוק היה וכו', אז אני מקווה שאחד מהאנשים האלה או מישהו אחר שהתנסה עם פציעה כזאת יגיב.

אתה לא יכול לדעת אם למישהו אחר קרה בול אותו דבר, אולי האזור פציעה הוא דומה אבל במקרה הספציפי הוא שונה. כמו שאמרתי רנטגן..רופא יודעים הכי טוב. בהצלחה והחלמה מהירה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לדעת אם למישהו אחר קרה בול אותו דבר, אולי האזור פציעה הוא דומה אבל במקרה הספציפי הוא שונה. כמו שאמרתי רנטגן..רופא יודעים הכי טוב. בהצלחה והחלמה מהירה.

הוא הסביר בדיוק את מה שאני מרגיש, ואת ההרגשה בדיוק כשזה קרה. מה גם שהרצתי חיפוש על הבעיה הזאת לפני האשכול באנגלית ובעברית וממה שהבנתי זו פציעה דיי שכיחה, אבל מה זה בדיוק ואיך לטפל לא מצאתי.
בכל מקרה אני כנראה אלך לרופא בימים הקרובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית