ייעוץ מה דעתכם על מילטרי פרס לכתפיים בסמיו משיין

יוסי צפוני

משתמש מתחיל
128
0
נק' מוניטין:
-163
128
0
שבת שלום

מה דעתכם על מילטרי פרס בסמיטמשין לעומת הרגיל בעמידה?
מה היתרונות חסרונות של שני התרגלים ?

תודה לעוזרים

חג שמח לכול LBS 😃

מון תודה על העזרה .. אני מבין מה ש"אוכל" לגבי סקוואט תופס לגבי מילטרי פרס נכון?

בעקרון כן , התנועה שלך מקובעת למכשיר = לא טבעית
אני זוכר שניסיתי לעשות פרס בסמית' בהתחלת הSS , זה על הפנים וקשה

• פותח/ת השרשור
תמיד תעדיף עבודה חופשית על פני עבודה במכשיר שמקבע ומגביל את התנועה.

אפשר להבין מזה שעדיף לעשות למשל בנץ פרס עם משקולות חופשים מאשר עם המוט ...ככה יותר שרירים עובדים לא ככה?

עבודה חופשית הכוונה לא לעבוד במכונה. גם עבודה עם מוט וגם עבודה עם משקולות יד (דאמבלים) נחשבות לעבודה חופשית. לשתי הצורות יש רק יתרונות על פני עבודה במכשיר.

בעבודה חופשית עם משקולות או עם מוט, לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלה.
מוט מאפשר התקדמות מהירה יותר, ועבודה עם משקלים גבוהים יותר (עומס רב יותר שמביא להתחזקות וגדילה). עבודה עם משקולות יד מאפשרת עבודה נפרדת של כל יד בפני עצמה, הפעלה של יותר שרירים מייצבים וטווח תנועה גדול יותר.

למתחיל עדיף להתחזק קודם כל בתרגלי הבסיס עם מוט, ולאחר שהגיע לרמה מסוימת, הוא יכול להוסיף תרגילי עזר שונים עם משקולות יד, כדוגמת בנץ' עם דאמבלים.

אפשר להבין מזה שעדיף לעשות למשל בנץ פרס עם משקולות חופשים מאשר עם המוט ...ככה יותר שרירים עובדים לא ככה?
מה שאתה אומר נכון, אך בכל זאת למתאמן מתחיל עדיף להתמקד בבנץ' פרס עם מוט ולהעלות משקלי עבודה באופן לינארי, מה שיותר קשה ומסובך עם דאמבלים.

אני אישית אוהב לגוון בין מיליטרי בעמידה ובין לחיצה בסמית' בישיבה.. אבל למתאמן מתחיל עדיף בהרבה לעשות מיליטרי כדי ללמוד את התנועה ואת הטכניקה, בסמית' זה מקובע כך שאין צורך בלמידה.

זה לא כמו מילטרי חופשי.
אם אין לך ברירה, אז אין לי יותר מידי מה להגיד...
רק שתדע שלדעתי עדיף דאמבלים מאשר סמית' ( וכמובן שחופשי הכי טוב).

הפרס שהכי מתאים לסמית הוא פרס "מתלה המגבות המתכוננן הטוב ביותר של המאה" (יצאה לי בדיחת אבי מלר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית