הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפול PRP

barneystinson

משתמש פעיל
310
1
נק' מוניטין:
-12
310
1
כבר כמה שנים שאני סובל מדלקות גידים כרוניות בשני המרפקים, ובעוד כמה איזורים בגוף.
דבר שמונע ממני כמובן להתאמן.
טיפולים שמרניים כמו פיזיותרפיה וכו' לא עזרו, ולכן אני שוקל כרגע לנסות טיפול חדשני שנקרא PRP (Platelet Rich Plasma).
אני אשמח לשמוע ממי שמכיר פחות או יותר על הטיפול עד כמה הוא יעיל, ואיפה כדאי לעבור אותו.
מידע לגבי מחירים וכיוצא בזה גם יעזור מאוד.

תודה.

כבר כמה שנים שאני סובל מדלקות גידים כרוניות בשני המרפקים, ובעוד כמה איזורים בגוף.
דבר שמונע ממני כמובן להתאמן.
טיפולים שמרניים כמו פיזיותרפיה וכו' לא עזרו, ולכן אני שוקל כרגע לנסות טיפול חדשני שנקרא PRP (Platelet Rich Plasma).
אני אשמח לשמוע ממי שמכיר פחות או יותר על הטיפול עד כמה הוא יעיל, ואיפה כדאי לעבור אותו.
מידע לגבי מחירים וכיוצא בזה גם יעזור מאוד.

תודה.

אמפירית בלבד - מאוד יעיל
לא יודע אם יצאו מחקרים ספציפית בנושא של אפקטיביות PRP כנגד דלקות ואין לי כח לחפש, הטיפול עצמו קיים כבר כעשור

ככל הידוע לי , יש 2 מקומות בארץ שמספקים את הטיפול
אחד מהם זה בבי"ח מאיר בכפ"ס , אני לא ממש סגור על מחירים שם אבל נדמה לי שזה עולה משהו כמו 3000 ש"ח ל3-4 זריקות

המקום השני הוא בהדסה הר הצופים בי-ם , עלות מפגש ייעוץ ראשוני כ1800 שח + כ-900ש"ח לכל זריקה

אם אתה מבוטח בכללית מושלם אז אתה יכול לקבל החזרים לעד 3 טיפולים בשנה(החזרים של כ600 שח פר החזר) אם אתה עושה בהדסה, לא תקף לכפ"ס

קח בחשבון שאם הדלקות כרוניות כנראה תצטרך 3-4 זריקות בהפרשים של שבוע-שבועיים זו מזו

מומלץ בכל זאת לשלב פיזיו יחד עם הטיפול במידה ותלך על זה

עריכה: אמפירית בלבד = מניסיון אישי, אם זה לא היה ברור מספיק

נערך לאחרונה:
שמעתי על זה טובות.
כמה זה באמת יעיל? לא יודע.
הייתי אומר לך לנסות אבל זה יקר מידי.
כדאי לברר טוב טוב עם אנשים שעברו את זה + לחפש מידע יותר לעומק מאשר פרסומות או כתבות ייחצון בYNET.
נ.ב: הייתי עורך גם בירור ראומטלוגי ואימונולוגי לפני שאתה נכנס לזה. אולי יש לך בעיה שאתה לא מודע אליה.

• פותח/ת השרשור
ידוע לכם אולי איך אני יוצר קשר עם המחלקות שעורכות את הטיפול?

מגלל "בי"ח מאיר המרכז לרפואת ספורט" או מתקשר לבי"ח ואומר שאתה צריך זריקות PRP והם כבר יכוונו אותך

הטלפון הישיר למזכירות של המקום שמבצע את הטיפול בי-ם(הם עברו סמוך לבי"ח עצמו) :
025325590(אלא אם כן משהו השתנה בשנה וחצי האחרונות)
אם לא יעבוד אתה גם יכול לנסות:
1800399388

• פותח/ת השרשור
מגלל "בי"ח מאיר המרכז לרפואת ספורט" או מתקשר לבי"ח ואומר שאתה צריך זריקות PRP והם כבר יכוונו אותך

הטלפון הישיר למזכירות של המקום שמבצע את הטיפול בי-ם(הם עברו סמוך לבי"ח עצמו) :
025325590(אלא אם כן משהו השתנה בשנה וחצי האחרונות)
אם לא יעבוד אתה גם יכול לנסות:
1800399388
תודה רבה.
נשמע כאילו יש לך ניסיון עם הטיפול הזה.
עברת אותו? הוא עזר לך?

כן, ערכתי את הפוסט הראשון שלי פה

עברתי אותו והוא מאוד עזר לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית