סרטון בדיקת טכניקה בדדליפט ופרס

• פותח/ת השרשור emich
  • פורסם בתאריך

emich

משתמש מתחיל
103
0
נק' מוניטין:
239
103
0
235 פאונד (106.6 קילו) דדליפט:

אימון שעבר שעשיתי עם 225 פאונד הרגיש לי קל מאוד אפילו, אבל היום משום מה ה235 הרגיש לי כבד בצורה מוזרה:98sf:

85 פאונד (38.5 קילו) פרס:

היה קל אבל בסט השלישי פגעתי עם המוט בלסת והתחלתי לדמם מהשפה:)

מתי לעבור בדדליפט לאחיזה משולבת?

1.63 שוקל 56 קילו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הדדליפט נראה בסדר..
תעבור למשולבת כשהמשקל מגביל אותך כבר ואתה לא מצליח לאחוז
אה ותיקנה מגנזיום

הפרס אני חושב שאתה אוחז רחב מידי
אתה צריך לאחוז צר יותר ולהקפיד מרפקים מלפני המוט

הדדליפט באמת שאתה יורד הגב קצת עקום זה נראה בגלל האחיזה קצת
תנסה משולבת

הפרס לדעתי תוציא מרפקים קצת החוצה ותאחוז יותר צר

• פותח/ת השרשור
אני מבולבל:98sf:
לא רוצה לזלזל בדעות שלכם אבל כל אחד אומר משהו אחר
ובספר אני לא זוכר שהיה כתוב להוציא מרפקים החוצה אלא שהם יהיו מלפני המוט וישרות, אני טועה?
אני יינסה לשמור על גב ישר בירידה, לא שמתי לב לזה

בפרס תצא יותר קדימה יותר מוקדם כשהמוט בערך בגובה העיניים
ותעבוד בטווח מלא כל חזרה נוגעת בחזה

סה"כ סבבה

• פותח/ת השרשור
בפרס תצא יותר קדימה יותר מוקדם כשהמוט בערך בגובה העיניים
ותעבוד בטווח מלא כל חזרה נוגעת בחזה

סה"כ סבבה

יש לי בעיית גמישות קשה, אני לא יכול לגעת עם המוט בחזה או בכתפיים בשום צורה כשהאמות שלי ישרות מתחת למוט, מה לעשות?

אני אעדכן את האשכול שיהיה לי סירטון של הבנץ' (והסקוואט אם אני יחזור לעשות עד אז)

יש לי בעיית גמישות קשה, אני לא יכול לגעת עם המוט בחזה או בכתפיים בשום צורה כשהאמות שלי ישרות מתחת למוט, מה לעשות?
כנראה שכאשר המשקל יהיה יותר גדול, כך המוט ירד יותר נמוך. אתה חייב להכניס את המרפקים מתחת למוט ולא לתת לא לברוח.
בדדליפט בנקודה העליונה אתה לא צריך לקחת את הגב כל כך אחורה, אתה לא בתחרות (ששם עושים זאת כדי להראות שסיימו את החזרה). וכמו שאמרו לך -גם בשלב החזרה חשוב להקפיד על גב ישר.

• פותח/ת השרשור
כנראה שכאשר המשקל יהיה יותר גדול, כך המוט ירד יותר נמוך. אתה חייב להכניס את המרפקים מתחת למוט ולא לתת לא לברוח.
בדדליפט בנקודה העליונה אתה לא צריך לקחת את הגב כל כך אחורה, אתה לא בתחרות (ששם עושים זאת כדי להראות שסיימו את החזרה). וכמו שאמרו לך -גם בשלב החזרה חשוב להקפיד על גב ישר.

הבנתי, אני יעבוד על זה
אני יעדכן את האשכול עוד כמה ימים עם סירטון של הבנץ.

הטכניקה נראה בסדר.
כמה דברים- אפשר לעשות אחיזה טיפה יותר צרה.
זה נראה שהגוף שלך רפוי, אתה מוציא חזה ומקרב שכמות? אתה דוחף עם הרגליים.?

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שהגוף שלי רפוי, אני עם הרגליים אחורה כמו שדייב טייט הראה בסירטונים שלו. החזה יוצא אם הנשימות ואף פעם לא הבנתי איך מקרבים שכמות ככה שאולי אני עושה את זה ואולי לא:), לדחוף עם הרגליים אין לי מושג איך אפשר במצב כזה:98sf:

אני יעבור על הסירטונים של דייב טייט שוב פעם, תודה שהערת לי על זה אני באמת חושב שאני לא עושה מספיק בשביל ליהיות מכווץ

תראה את ה5 סרטונים של טייט (do you think u can bench) הוא מסביר שם שהעניין הוא לא רק למקם את הרגליים הכי אחורה אלא במקום שאפשר להפעיל בו כוח מהם.
באותם סרטונים הוא גם מסביר על הקירוב שכמות ואיך ללמוד לעשות את זה אם אתה לא יודע.

בכל מקרה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בסירטונים של טייט הוא גם אומר שהאמה וכף היד צריכים להיות בקיו ישר. אני עושה את זה בסרטון או שכף היד שלי שבורה טיפה? זה בסדר איך שאני אוחז במוט?

• פותח/ת השרשור
העלתי משקל בדדליפט מאז, וכשאני מתחיל להרים המוט מחליק לי מהיד ועובר לחלק התחתון של האצבעות, וזה מפריע לי מאוד.
חשבתי על שלוש סיבות:
1. אני לא יודע איך לאחוז במוט
2. הגיע הזמן לעבור לאחיזה משולבת
3. צריך להשתמש במגנזיום (שאין לי מושג איפה לקנות פה, צריך לחפש).

מה דעתכם?

נערך לאחרונה:
מגנזיום באמת עוזר בהחלקה, נסה להשתמש בhook grip זה גם עוזר המון ברגע שמתרגלים לאחיזה הנכונה...

אם אתה מרגיש שהמוט מחליק לך כי אתה לא מצליח לסגור את היד טוב מאשר שזה סתם מחליק לך תשתמש במשולבת...

העלתי משקל בדדליפט מאז, וכשאני מתחיל להרים המוט מחליק לי מהיד ועובר לחלק התחתון של האצבעות, וזה מפריע לי מאוד.
חשבתי על שלוש סיבות:
1. אני לא יודע איך לאחוז במוט
2. הגיע הזמן לעבור לאחיזה משולבת
3. צריך להשתמש במגנזיום (שאין לי מושג איפה לקנות פה, צריך לחפש).

מה דעתכם?

חכה עם המשולבת עד למשקל כבד (נגיד מעל 160-180 קילו) תעשה ככה בינתיים:
HookGrip.jpg

ותקנה מגנזיום

אני קניתי באיביי

• פותח/ת השרשור
אני ינסה את ההוק גריפ אימון הבא עם דדליפט. בינתיים אין עוד שאלות, אם יהיה אני יעדכן פה.
תודה רבה לכולם על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית