הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ארוחה לפני השינה

• פותח/ת השרשור metro
  • פורסם בתאריך

metro

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
האם יש לארוחה לפני השינה יש איזה שהיא תופעה שלילת עם אני עושה דיאטה?

אתה חרטטן ענק תפסיק להגיב בנושאים שאין לך מושג בהם! אנשים כמוך הורסים את הפורום ואני מקווה שכבר יטפלו בך נמאס.

תקן כל שרשמתי לא נכון! אני מבקש ממך.

---------- התגובה התווספה ב 20:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:11 ----------

אני עלה חדש עברית חלש.

תקן כל שרשמתי לא נכון! אני מבקש ממך.
בוא אני אתן לך דוגמא שתסביר את הטמטום שרשמת.
יש לי התאוששות סופר מהירה ולכן בימים שאין לי אימון אני מפסיק לאכול ב8 כי עד אז כל השרירים שלי התאוששו לגמרי וכל אוכל שאני אוכל אחרי זה יאגר לשומן.

בוא אני אתן לך דוגמא שתסביר את הטמטום שרשמת.
יש לי התאוששות סופר מהירה ולכן בימים שאין לי אימון אני מפסיק לאכול ב8 כי עד אז כל השרירים שלי התאוששו לגמרי וכל אוכל שאני אוכל אחרי זה יאגר לשומן.
מהה? מה זה קשור עכשיו?

והסיבה היא?

הסיבה היא שאתה כותב הודעות מטופשות ומזהם את הפורום עם ההודעות ספאם שלך. 99% מההודעות שלך חסרות תכלית וחוזרות על מה שאנשים אמרו לפני.

זה פשוט זועק שאתה כותב הודעות סתם כדי להקפיץ את המונה הודעות שלך בטופ-פוסטרס, ולא סתם המוניטין שלך שלילי.

עכשיו אתה בטח תגיד שאני מדבר שטויות ואתה גדול הצדיקים, אבל בינינו אתה יודע טוב מאוד שזה לא ככה.

אם אתה רוצה לתרום לפורום זסה רצוי ומקובל, אבל ההודעות שלך פשוט חסרות תכלית. ואני אל מדבר על זה שאתה נותן עיצות ליצניות לאנשים שזה עוד יותר גרוע.

הסיבה היא שאתה כותב הודעות מטופשות ומזהם את הפורום עם ההודעות ספאם שלך. 99% מההודעות שלך חסרות תכלית וחוזרות על מה שאנשים אמרו לפני.

זה פשוט זועק שאתה כותב הודעות סתם כדי להקפיץ את המונה הודעות שלך בטופ-פוסטרס, ולא סתם המוניטין שלך שלילי.

עכשיו אתה בטח תגיד שאני מדבר שטויות ואתה גדול הצדיקים, אבל בינינו אתה יודע טוב מאוד שזה לא ככה.

אם אתה רוצה לתרום לפורום זסה רצוי ומקובל, אבל ההודעות שלך פשוט חסרות תכלית. ואני אל מדבר על זה שאתה נותן עיצות ליצניות לאנשים שזה עוד יותר גרוע.

הרוב מה שרשמתה זה שטויות! ולהגיד ש 99% מההודעות שלי זה ספאם? עוד יותר שטויות.
זה שאתם אישית חושבים שמשהו 1 נכון לא אומר שאני לא צודק ובמיוחד לא אומר שההודעות שלי זה ספאם.. אני מנסה לעזור פה לקהילה והמתנה של החלבון זה רק בונוס.
יש לי אולי מספר הודעות שרשמתי והם שגויות במידע, אבל אני מנסה לעזור.. אתה סתם מוציא את זה ככה בכוונה כדי שאני לא יזכה לעשות דווקא.

והסיבה היא?
הסיבה היא שאתה מטעה משתמשים ופתאום אתה עושה 100 הודעות ביומיים. תהיה פעם הבאה פחות שקוף, אולי תקבל חלבון, כרגע תשכח מזה.
אתה חוזר על דברים שנאמרו 50 פעם באשכול ומגיב עוד ועוד בשאכולות כדי לצבור עוד נק' בטבלה.
אם אתה חושב שנולדתי אתמול ואני עד כדי כך מטומטם, אז תחשוב בשנית.

הסיבה היא שאתה מטעה משתמשים ופתאום אתה עושה 100 הודעות ביומיים. תהיה פעם הבאה פחות שקוף, אולי תקבל חלבון, כרגע תשכח מזה.
אתה חוזר על דברים שנאמרו 50 פעם באשכול ומגיב עוד ועוד בשאכולות כדי לצבור עוד נק' בטבלה.
אם אתה חושב שנולדתי אתמול ואני עד כדי כך מטומטם, אז תחשוב בשנית.

👏👑

הרוב מה שרשמתה זה שטויות! ולהגיד ש 99% מההודעות שלי זה ספאם? עוד יותר שטויות.
זה שאתם אישית חושבים שמשהו 1 נכון לא אומר שאני לא צודק ובמיוחד לא אומר שההודעות שלי זה ספאם.. אני מנסה לעזור פה לקהילה והמתנה של החלבון זה רק בונוס.
יש לי אולי מספר הודעות שרשמתי והם שגויות במידע, אבל אני מנסה לעזור.. אתה סתם מוציא את זה ככה בכוונה כדי שאני לא יזכה לעשות דווקא.

lolmv.jpg

נערך לאחרונה:
חברה נראה לי סתם עפתם על הבחור יותר מדי..אני מבין שיש לו הודעות ספאם אבל אתם(המנהלים)
החרמתם אותו מול כול הפורום והורדתם לו תמוניטין נראה לי זה היה יכול להפתר בהודעה פרטית..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית