עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיף כבר את הדבר האמיתי .. 😃.. אולי נחשוב עליו ..
וDHEA מומר לטסט או לאסטרוגן .. אז מסתומרת זוג שדיים ?
במידה ואתה באמת בן 13 אז אל תקרב לזה.
זה יעשה יותר נזק מאשר יעזור.
כרגע אתה בשלבי התפתחות ואתה לא רוצה לשבש שום דבר וחוץ מזה אתה יכול מאוד מאוד לגדול אם אתה עכשיו מתחיל להתאמן בצורה רצינית.
בקשר לשדיים הוא התכוון שיכול להיות לך גניקומסטיה במידה ולאחר השימורש בפרוהורמונים צריך PCT ולא תעשה אותו נכון.
תחפש בגוגל מה זה גניקומסטיה ותחשוב שוב אם זה מה שאתה רוצה שיהיה לך..
לאף אחד אין אינטרס להגיד לך לא להשתמש. סה"כ זה לטובתך.
אני אומר שאתה לא מבין כלום ...אני אומר שיתנו לך באן, ותחזור לפה בגיל 20 כשתיהיה יותר חכם
הכול אצלי מעולה בתזונה\אימונים\מנוחה\ ואני גודל די טוב ..
ומה תגיד על לי פריסט שהתחיל בגיל 15 , על אלכסיי בגיל 16 , על לורנזו ..
אז למה גם אני לא ?..
כי אתה לא לי פריסט ולא רוני קולמן ואין לך את הליווי ואת התמיכה ובעיקר את התמיכה הכספית שצריך כדי להגיע לרמות האלה. חוצמזה שאתה נותן דוגמאות קיצון לאנשים עם גנטיקת על ואני חותם על זה שאתה לא כזה.
ותראה את האבסורד במה שאתה אומר: אתה רוצה להגיע לרמה שלהם אבל מה שאתה מחפש זה לקנות זבל מפינות אפלות של האינטרנט שאתה בכלל לא יודע מה ההשפעות של זה על הגוף שלך.
אלוהים ישמור אתה בן 13 בגיל הזה לא היו לי עדיין שערות על הביצים בוא תסביר לי מה ההגיון בלדחוף חומרים בגיל הזה??
רוצה שאני אסיבר לך את ההגיון?? אתה בן 13 ואתה רק בתחילת הבגרות המינית שלך. אין לך שום סיבה בעולם לדחוף חומרים.
קודם כול אתה לא הייתה אצלי בכיס .. ולא ראית עם יש לי מימון ..
ואז מה ..מי שיש לו גנטיקה חרא אז הוא לא יתאמן ? ..
טוב מצטער אם יש לך כסף תקנה מה שבא לך.
ואתה יכול להתאמן אבל אין לך תועלת עכשיו בחומרים. מספיק לך לגמרי הטסטוסטרון שיש לך טבעי בגוף