הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עובד או לא עובד ? או שעבודה בעיניים

מצב
השרשור נעול

ManiMan

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
-123
63
0
לאחרונה גלשתי באתר בחו''ל שמוכר תוספי תזונה מכול החברות שקיימות ..
ונתקלתי במוצרים האלו :
טריבולוס, DHEA
ואנימל פאק טסט ..
מה אתם אומרים שווה,לא שווה , או שסתם עבודה בעיניים ..

לא צריך פרו הורמונים דבר אחד. (DHEA) ואתה בכלל בן 13.

לגבי הטריבולוס - גם שטויות.

את הכסף בגילך שמור בכיס או תבזבז על אוכל טעים.

• פותח/ת השרשור
DHEA זה לא פרוהורמונים

מויקפדיה

דֶהִידְרוֹ-אֶפִּיאַנְדרוֹסְטֶרוֹן (Dehydroepiandrosterone‏ ובקיצור DHEA‏) הוא פרו-הורמון סטרואידי טבעי המיוצר בגוף מפרגננולון המיוצר מכולסטרול על ידי בלוטות יותרת הכליה (האדרֶנָל), וכן בבלוטות המין כגון השחלות והאשכים, בעור, ברקמות השומן ובמוח. ה-DHEA משמש בגוף כחומר קוֹדְמָן ליצירת ההורמון הסטרואידי אנדרוסטנדיון (Androstenedione), שבהמשך עובר המרה נוספת ומייצר את הורמוני המין הנקביים והזכריים, בהם האנדרוגן טסטוסטרון והאסטרוגנים אסטרון ואסטרדיול.

ומה עם אנימאל פאק טסט .. 60 דולר .. אבל בכול זאת נשמע לא שקר ..

שמע מוכרים את זה בבודי בילדינג נקודה קום לא נראה לי שזה פרו הורמון. בכל מקרה הכל בולשיט.
לא נשמע שקר? למה? בגלל כל הציורים היפים בפרסומות של המוצר? זה מה שעושה לך את זה?

• פותח/ת השרשור
שמע מוכרים את זה בבודי בילדינג נקודה קום לא נראה לי שזה פרו הורמון. בכל מקרה הכל בולשיט.
לא נשמע שקר? למה? בגלל כל הציורים היפים בפרסומות של המוצר? זה מה שעושה לך את זה?
אולי זה נותן אשליה בגלל שזה די מחיר יקר אז זה יעבוד .. בכול זאת ..

אולי זה נותן אשליה בגלל שזה די מחיר יקר אז זה יעבוד .. בכול זאת ..

מתוך:

Contrary to marketing claims, research to date indicates that the use of prohormone nutritional supplements (DHEA, androstenedione, androstenediol, and other steroid hormone supplements) does not produce either anabolic or ergogenic effects in men. Moreover, the use of prohormone nutritional supplements may raise the risk for negative health consequences.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16888459

תקשיב הפרו הורמונים האלה זה חיקוי של הדבר האמיתי - כלומר סטרואידים.

אתה בן 13 - אין לך שום צורך להתקרב בכלל לדברים האלה.

http://articles.muscletalk.co.uk/article-superdrol.aspx

אין מה להתקרב לזה - ואני לא בקיא בזה אבל יש בכלל מצב שבחלק מהשימוש בחומרים צריך לבצע PCT.

נערך לאחרונה:
סופרדרול זה פרוהורמון עתיק, אין כזה כבר
כל פעם מוציאים נגזרת חדשה ולוקח זמן עד שהFDA מוריד את זה מהמדפים וחוזר חלילה (מטדרול ועוד כל מני)

לא ניסיתי פרוהורמונים, אבל אני מכיר אנשים שכן חלקם ראו תוצאות וחלקם ירדו לאחר מכן
אומרים שכבר עדיף להשתמש בדבר האמיתי
עד גיל 25 + לא מציע לך לגעת בכלום

• פותח/ת השרשור
תקשיב הפרו הורמונים האלה זה חיקוי של הדבר האמיתי - כלומר סטרואידים.

אתה בן 13 - אין לך שום צורך להתקרב בכלל לדברים האלה.

מזה משנה הגיל שלי עדיין לא הבנתי ..
אם ננעלתי על המטרה שלי אז החלטתי ..
רק לפי מה שהבנתי מהחלק הקטן כול הפרו הורמונים הם הוחכו כלא אנאבולים כמו ה DHEA ..
אז מה עם סופרדרול .. הבנתי שזה סטרואיד שפשוט שינו תהרכבים הכימיים שלו והוא הפך ליהיות חוקי

---------- התגובה התווספה ב 21:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:52 ----------

סופרדרול זה פרוהורמון עתיק, אין כזה כבר
כל פעם מוציאים נגזרת חדשה ולוקח זמן עד שהFDA מוריד את זה מהמדפים וחוזר חלילה (מטדרול ועוד כל מני)

לא ניסיתי פרוהורמונים, אבל אני מכיר אנשים שכן חלקם ראו תוצאות וחלקם ירדו לאחר מכן
אומרים שכבר עדיף להשתמש בדבר האמיתי
עד גיל 25 + לא מציע לך לגעת בכלום
הבנתי זה אומר שאין אותו כבר בשוק ...

סופרדרול הוא מוצר שאינו חוקי בארה"ב ואינו נמכר ברשתות התוספים הגדולות. אפשר עדיין למצוא אותו אצל חאפרים קטנים, אבל לא הייתי סומך על איכות המוצר מהם.
מדובר בפרו-הורמון מאוד פוטנטי ורעיל. מאוד רעיל. תשתמש בגוגל ותראה כמו אנשים שאין להם מושג מה הם עושים כמוך דפקו את הכבד שלהם לצמיתות בגללו.

וכן, DHEA הוא פרו-הורמון. אפילו בצריכת כמות נורא גדולה, מסת שריר לא תפתח ממנו. מקסימום זוג שדיים.

• פותח/ת השרשור
סופרדרול הוא מוצר שאינו חוקי בארה"ב ואינו נמכר ברשתות התוספים הגדולות. אפשר עדיין למצוא אותו אצל חאפרים קטנים, אבל לא הייתי סומך על איכות המוצר מהם.
מדובר בפרו-הורמון מאוד פוטנטי ורעיל. מאוד רעיל. תשתמש בגוגל ותראה כמו אנשים שאין להם מושג מה הם עושים כמוך דפקו את הכבד שלהם לצמיתות בגללו.

וכן, DHEA הוא פרו-הורמון. אפילו בצריכת כמות נורא גדולה, מסת שריר לא תפתח ממנו. מקסימום זוג שדיים.

עדיף כבר את הדבר האמיתי .. 😃.. אולי נחשוב עליו ..
וDHEA מומר לטסט או לאסטרוגן .. אז מסתומרת זוג שדיים ?

זה כמו שתגיד שכולסטרול זה סטרואיד
פרו הורמון או סטרואידים אנבוליים -> בהכרח יגרמו לתגובה אנבולית

ככה שDHEA אולי הוא הורמון אבל הוא לא פרוהורמון ולא אנבולי

בואנה הורגים אותי כל הילדים בני ה13 שעוד לא התחילו להתאמן וכבר רוצים להיות ענקיים.
ילד כל החררא הזה שאתה רוצה לקנות לא ייקדם אותך באימונים במיוחד שהגוף שלך עוד לא מפותח ואתה עוד ילד.
תתקדם באופן טבעי אתה לא צריך בכלל כלום, גם לא אבקת חלבון.
תאכל טוב, תתאמן כמה שצריך ואל תחשוב בכלל לקנות ת'חרא הלא שימושי הזה. תרצה להזריק? תזריק בגיל 21+ ומינימום 18 אם אתה ממש מטומטם ורואה בבילדינג כקריירה.

בגדול- עזוב את זה!!! תאכל,תתאמן ותהנה! תקשיב לאנשים שיש להם ניסיון.

הילדים של היום...עוד לא מרימים דאמבל 5 קילו ומדברים איתך על פרו הורמונים ומושגים שצריכים להיות בשבילם מדע בדיוני

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית