יש גם ספרים בעברית של יהודים אבל הם מתקדמים יותר.
כמו "טווסים, אלטרואיזם, ועקרון ההכבדה" של אמוץ זהבי (שלו יש שם עולמי בתחום). בכללהאוניברסיטה שלנו דיי חזקה בתחום.
קראתי כמה מאמרים שלו, מאוד מעניין
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש גם ספרים בעברית של יהודים אבל הם מתקדמים יותר.
כמו "טווסים, אלטרואיזם, ועקרון ההכבדה" של אמוץ זהבי (שלו יש שם עולמי בתחום). בכללהאוניברסיטה שלנו דיי חזקה בתחום.
ומי זה "אתם" בדיוק?
לא לימדו אותכם ברוסיה הסקת מסקנות בסיסית ממשפטים? אני חושב שזה היה דיי ברור.
לי זה לא היה ברור, ואני לא מרוסיה. אתה מוכן להסביר?
בהתחשב בעובדה שאחד המטרילים מזיל ריר מול מחשבונים בצבא והשני מתנדב לצעוק נאצים במחסומים של צה"ל, זה די יפה שאתם מצליחים עדיין לנסח משפטים בעברית. על הגיון כבר אפשר לוותר.
בהתחשב בכך שלבדידים בידיים של ילד בכיתה ב' היו בשנתיים האחרונות יותר הישגים מתמטים מאשר לך בשנתיים האחרונות של הדוקטורט, במקומך לא הייתי ממהר לדבר יותר מדי!
בהתחשב בכך שלבדידים בידיים של ילד בכיתה ב' היו בשנתיים האחרונות יותר הישגים מתמטים מאשר לך בשנתיים האחרונות של הדוקטורט, במקומך לא הייתי ממהר לדבר יותר מדי!
רציתי להבין למי יש קשר לחתולים מונגולים, כי הקשר שלי לעם היהודי הוא קשר שייכות ישיר.לא לימדו אותכם ברוסיה הסקת מסקנות בסיסית ממשפטים? אני חושב שזה היה דיי ברור.
אז מה זה אומר עליך? אתה לא מצליח לתכנת מחשבון!
מבוא למדעי המחשב? אולי התבלבלת עם מבוא לאמנות? אתה יודע, הקורס שקיבלת בו אפס!
תחליט אז גנטי או חברתי? גנטי = פיזיולוגי, חברתי = סוציאלי, מושפע מהסביבה (גם הראשון מושפע מהסביבה אבל נדרשים המון שנים כדי שמשהו באמת ישתנה שם = אבולוציה).
אנשים זורקים פה מושגים בלי שיהיה להם חצי מושג בגנטיקה.
אז בוא אני אתן לך נקודה למחשבה.
אתה יודע שבנאדם זכר יותר קרוב גנטית לשימפנזה זכר מאשר לנקבת אדם?
אוי, עכשיו הלכה כל התאוריה. או שבעצם כולנו שוכבים עם שימפנזות בלילות ולא מודים בכך.
וזה טמטום לדבר על מגוון גנטי בתוך אוכלוסיה של בני אדם. כי מגוון גנטי זה לאו דווקא איך הבנאדם נראה או מתנהג.
יכול להיות שאני אהיה יותר "קרוב" גנטית למישהו שוודי מאשר לעוד יהודון בארץ למרות שאני נראה כמו יהודי ולא כמו השוודי.
רצף הגנום לא בהכרח משקף דמיון פיזי. (הרצף המקודד הוא מה שמשנה)
בקיצור, הכל קשקוש. הדבר היחיד שבאמת נכון הוא שלכל אוכלוסיה סגורה יש את המוטציות האופיניות לה ובכך זיווגים בתוך האוכלוסיה גורמים למחלות השונות שאופיניות לכל אוכלוסיה.
הפתרון- להתבולל כמה שיותר.
(ראיתי מה היה כתוב לפני העריכה)אני גמד שמן שלא יודע על מה אני מדבר, איתך הסליחה.
גנטית בלבד.
אני בא מנקודת הנחה שאבולוציונית הגיוני שכל פרט ידאג למי שחולק איתו כמה שיותר גנים. אמא אבא, אחים וכו'.
אני גם יוצא מנקודת הנחה שדמיון חיצוני מעיד על קרבה גנטית (כמו שכתבתי למטה לEMZ
'
למהגרים תמיד מתנכלים זה לא קשור בכלל.
בעוד כמה דורות לא יהיה לזה זכר. איך אתה משווה
האידיאל הוא שהדבר היחיד שיפריד בין קבוצה אחת לאחרת זה הערכים שהאנשים בקבוצה מחזיקים.
הבעיה היא שאני חושב שלבני אדם יש נטייה אבולוציונית להתקבץ לפי קרבה גנטית. ככה שתמיד יהיו עדות ולאומים. עד שאנשים לא יהיו יותר "בני אדם" ופחות חיות, ויתרחקו מההכוונה הגנטית שבהם.
Spellstorm אני לא מסכים איתך לגבי בסיס השנאה, בתור אחד שאוהב מאוד להיווכח עם עוכרי ישראל ואנטישמים(בכל מקום שאני רק מצליח) השנאה באה מכל כך הרבה כיוונים ככה שזה לא ברור מאיפה היא נובעת. מה שמעניין זה שלא רק ליהודים יש כלכך הרבה "חסרונות ובעיות", אלא שדווקא ליהודים מחליטים להטפל ולחפש בהם את הבעיות.
אם זה מעניין אותך, הרוב המוחלט של שונאינו מסתתר מאחורי האמרה שאנחנו יושבים על שטחים כבושים או גנבנו לפלסטינאים את השטחים פה וכו' וכו', אנשים לא מודעים בכלל להיסטוריה של האדמה ואם אתה שואל אותי זה בכלל לא מעניין אותם.