ייעוץ אימון בטן

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
שלום לכולם.
אני רוצה לעשות את האימון הבא לפני השינה (חוסר זמן בחדר כושר).

מה דעתכם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה בזבוז של 8 דקות. תעשה פרונט סקווט, אימון בטן הטוב ביותר.
(8 ד' זה מאמץ אירובי - ולא מביא להגדלת שרירים)

זה בזבוז של 8 דקות. תעשה פרונט סקווט, אימון בטן הטוב ביותר.
(8 ד' זה מאמץ אירובי - ולא מביא להגדלת שרירים)
זה ישמע נובי לגמרי, אבל למה כדאי (ואם באמת כל כך משנה) לעשות לואו באר סקוואט מאשר פרונט סווקאט ? עבודה על קבוצת שרירים שונה ?

זה ישמע נובי לגמרי, אבל למה כדאי (ואם באמת כל כך משנה) לעשות לואו באר סקוואט מאשר פרונט סווקאט ? עבודה על קבוצת שרירים שונה ?

לואו בר סקוואט מפעיל יותר שרירים מפרונט (המעורבות של ההאמסטרינגס בפרונט היא די זניחה).

כדאי זה בהתאם למטרות. לרוב המתאמנים עדיף יהיה לעשות בק סקווט בגלל שמעורבות בתרגיל יותר קבוצות שרירים, אפשר לעבוד עם משקל כבד יותר, וקל יותר לעלות בעומסים.

לפותח הפוסט, זה מיותר כבר אמרו. אם אתה רוצה לעבוד על הבטן, תעבוד כמו שהייתה עובד על כל שריר אחר- מספר חזרות וסטים נורמאליים. כל התוכניות בטן האלה זה ליצנות.

נערך לאחרונה:
אם המטרה היא לראות את הקוביות מאימוני בטן אינטנסיביים שכח מזה.

אם המטרה היא חיזוק שרירי הבטן אפשר לדעתי להסתפק באימון צנוע יותר כמו 2-3 סטים עם התנגדות. ועבודה על תרגילים ממורכבים. דווקא תרגיל שאני מרגיש חזק את הבטן זה הסקוואט.

• פותח/ת השרשור

אם המטרה היא חיזוק שרירי הבטן אפשר לדעתי להסתפק באימון צנוע יותר כמו 2-3 סטים עם התנגדות. ועבודה על תרגילים ממורכבים. דווקא תרגיל שאני מרגיש חזק את הבטן זה הסקוואט.

א. המטרה שלי היא לחזק את הבטן (יש לי כבר קוביות ככה שזה לא המטרה כרגע).
תוכל להביא לי איזשהם תרגילים מומלצים או פשוט לעשות את הרגילים (כפיפות בטן ולצדדים).

ב. אני לא מרגיש את הבטן בסקוואט, אולי הטכניקה לא נכונה?

בתור מדריך תמיד מעצבן אותי לראות את כל המתאמנים רצים לסדנאות בטן האלה של 15 20 דקות. עושים כל מני תרגילים שבתכלס כל התרגילים עושים את אותה התנועה. אחרי זה יש להם כאבי גב, אבל הם מרוצים, העיקר שהם עבדו "ממוקד" על הבטן שלהם והם מרגישים טוב עם עצמם.

בקשר לתרגילים לדעתי אם כבר, אז כפיפות בתוספת משקל מאחרוי הראש בידיים ישרות, או כפיפות עפ פולי עליון\ריוורס קראנצס

בתור מדריך תמיד מעצבן אותי לראות את כל המתאמנים רצים לסדנאות בטן האלה של 15 20 דקות. עושים כל מני תרגילים שבתכלס כל התרגילים עושים את אותה התנועה. אחרי זה יש להם כאבי גב, אבל הם מרוצים, העיקר שהם עבדו "ממוקד" על הבטן שלהם והם מרגישים טוב עם עצמם.

בקשר לתרגילים לדעתי אם כבר, אז כפיפות בתוספת משקל מאחרוי הראש בידיים ישרות, או כפיפות עפ פולי עליון\ריוורס קראנצס

מסכים איתך, לאחרונה הפסקתי לעבוד עם משקל והייתי עושה כפיפות בטן רגילות והרגשתי קצת ירידה בגודל של הקוביות.
מה שעבד לי הכי טוב זה לשים משקל על החזה ולעשות כפיפות בטן בשיפוע שלילי- 3X15.

איזה קרקס זה הסדנאות בטן האלה זה פשוט לא יאומן. למה עוד לא חדלו את זה אלוהים יודע

אם המטרה שלי היא לחזק את הבטן יש טעם להוסיף 2-3 סטים של התנגדות או שהסקוואט יספיק פה ? (עושה עדיין SS)

אם המטרה שלי היא לחזק את הבטן יש טעם להוסיף 2-3 סטים של התנגדות או שהסקוואט יספיק פה ? (עושה עדיין SS)

מתוך התוכנית SS בפורטל - וגם אני חושב ככה

שאלה: אני צריך לעבוד על הבטן? אני מכיר כמה אנשים שחושבים שסקוואט, דדליפט וחתירות יספיקו בשביל הבטן.
אם אתם חושבים שגם לכם אין צורך בעבודה נוספת, ותרו על העבודה על הבטן. רוב האנשים, בעיקר מתחילים, אינם צריכים שום תרגילי עזר לבטן.

1-2 תרגילים 10-12 חזרות יספיקו 2-3 פעמים בשבוע
הרמת רגליים עם מתח
כפיפות בטן בעבודה טכנית על מנת לעבוד על הבטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית