הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחרות ב- wl

gal2016

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום חברים,

אני בן 15 וחצי,מתאמן במשך כשנתיים,משקלי העבודה שלי: (RM1)
סנץ' : 80 ק"ג
c&j : 70ק"ג
בנץ' פרס: 120 ק"ג
סקוואט : 110 ק"ג

עכשיו אני לא שייך לשום ארגון,מתאמן בחדר כושר קטן ונידח 😃
אני יודע שהמשקלים של ההרמות של wl הם מגוחכים בנתיים,אבל האם ביחס לגיל המצב טוב? תוך כמה זמן לדעתכם ומאיזה משקל אוכל להתחרות? מה הגיל הממוצע בקרב מתחרי הנוער?

תודה רבה,וחג שמח!

גל

איך ההנפה שלך יותר חזקה מהדחיקה ?
וצלם סרטונים

בכל מקרה תמצא איגוד קרוב לבית שלך ותתאמן שם ותתחרה דרכם

• פותח/ת השרשור
איך ההנפה שלך יותר חזקה מהדחיקה ?
וצלם סרטונים

בכל מקרה תמצא איגוד קרוב לבית שלך ותתאמן שם ותתחרה דרכם

את ההנפה המאמן לימד אותי לפני יחסית הרבה זמן,לעומת זאת את הדחיקה נאלצתי ללמוד לבד וגם הטכניקה שלי לא משהו אז אני מעדיף לעבוד עם משקלים נמוכים.
ידוע לך על ארגונים כאלו באזור הצפון? חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק מקומות במרכז הארץ...

נ.ב- אני אצלם סרטונים, מקווה בשבוע הקרוב...

תודה רבה וחג שמח!

אם אתה מניף 80 עם סקוואט 110 יכול מאוד להיות שיש לך פוטנציאל חזק. תעלה סרטונים, מעניין לראות.

• פותח/ת השרשור
אני אעלה אחרי החג (החדר כושר סגור עכשיו =( ).

יש אפשרות להירשם לתחרות כאדם עצמאי,ללא ארגון? *

אני לא מכיר אפשרות של השתתפות בתחרות שלא כחלק מאגודה כלשהי, אבל אולי זה אפשרי. בכל מקרה למישהו שיודע להתאמן ולא צריך שום דבר מהאגודה הרישום יכול להיות עניין פרוצדורלי בלבד.

מעניין, עם 80 הנפה מגיע בד''כ 100 קלין דחיקה ובשביל 100 קלין דחיקה צריך לפחות 120 סקוואט אם אתה מצליח לנצל אחוז כ''כ גבוה מהסקוואט אז בהחלט יכול להיות לך עתיד וורוד (אם 110 סקואט זה באמת הRM1 שלך).

למיטב ידיעתי הקבוצה הכי צפונית היא פרדיס, ואני חושב שזה אפשרי להתחרות ללא איגוד וקבוצה, ,תנסה לחפש פרטים באתר - www.lifting.co.il

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית