הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חילוף חומרים מהיר?

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
אני יודע שאוהבים לשלול את הרעיון של חילוף חומרים מהיר כאן. ואני לא בא לבכות על זה שיש לי חילוף חומרים מהיר ובגלל זה אני לא יכול לעלות במשקל (כי כבר הצלחתי לעלות במשקל למרות החילוף חומרים) אבל בצבא יצא לי לשים לב שאני אוכל הכי הרבה בשולחן(ברמה שכל השולחן לוקח כפית מהגביע גבינה שלו ואז מעביר לי אותו) ועדיין אני שוקל 73 על גובה של 1.86 , כשיש איתי אנשים ששוקלים הרבה יותר ממני, לדוגמא יש איתי בן אדם ששוקל 90 על איזה 1.80 ובוודאות הוא אוכל פחות ממני.
מה ההסבר לזה? איזה עוד גורמים יכולים להיות לזה? הגיוני שהבדל כזה מושפע רק מחילוף חומרים?

בדך כלל אנשים שאומרים לי שהם אוכלים הרבה ולא עולים במשקל, באמת אוכלים הרבה - בארוחת צהריים... ארוחת בוקר הם לא אוכלים, ובערב גם לא מי יודע מה...

אתה על א.ש מאוד נמוך אולי? נהיה שבע מהר? אוכל מאכלים דלי שומן בד"כ?

חילוף חומרים באמת משפיע, יש כאלה שמשמינים יותר ויש כאלה שפחות.
הצעה שלי אליך זה שתאכל הרבה לחם,פיצוחים ותשתה חלב, יש במאכלים האלה המון קלוריות וזה יכול לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל ב3 הארוחות הרבה עד כמה שאפשר לאכול הרבה בצבא. אני לא על אחוז שומן מי יודע מה נמוך ולא נהיה שבע מהר בכלל.ואין מאכלים דלי שומן בצבא.
אני יודע מה זה לאכול הרבה יצא לי לעשות עלייה במאסה, עליתי 23 קילו.

3 ארוחות לא מספיק, תאכל גם ארוחות ביניים ולפני השינה אם יש לך אפשרות כמובן.
עם הצלחת לעלות 23 קילו אז הכל בסדר אצלך אתה כנראה פשוט לא אוכל מספיק.

בזמן ששקלת 50 קילו X קלוריות היה מספיק.
עכשיו שאתה שוקל 73, אתה עדיין רגיל לאכול X אבל אתה צריך X+Y...

ואם החילוף חומרים שלך יוצא דופן, מה זה יעזור לך? תצטרך לאכול יותר בכל מקרה כדי לעלות.. בהנחה שאין לך תולעים בבטן או משהו 😃

• פותח/ת השרשור
אני לא במטרה לעלות במשקל כרגע, כי אנחנו רוב היום עושים רק אירובי ואין ממש זמן,אופציה וכוח לאינאורבי. סתם שאלתי את זה כי זה מוזר לי איך זה שאני אוכל יותר מבן אדם ששוקל 90 ואני עדיין שוקל 73.
חחח ובקשר לחלב.. אני כולה חודש בצבא, אין לי מספיק פז"ם לחלב.

צעיר! 😃

אז כמו שהבנת, חוץ מהעניין שקשה להעריך אם אתה אוכל הרבה או קצת (תמיד אפשר לספור אתה יודע), הגנטיקה משחקת כאן תפקיד מאוד גדול..

בהצלחה בצבא! אל תתן לאוכל לשבור אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית