A Aviadpo משתמש מתחיל 136 1 נק' מוניטין: 115 0 136 1 23/4/11 #1 מחפש תרגילים לחזק רגליים וגב. אני לקראת שירות צבאי קרבי עם הרבה משקלים ולחץ על הגב והברכיים, ואני רוצה לחזק את הרגליים ואת הגב. פילאטיס או אופניים יכול לבוא בחשבון? או סתם תרגילים לבצע בבית בלי משקולות [אין לי כסף לזה].
מחפש תרגילים לחזק רגליים וגב. אני לקראת שירות צבאי קרבי עם הרבה משקלים ולחץ על הגב והברכיים, ואני רוצה לחזק את הרגליים ואת הגב. פילאטיס או אופניים יכול לבוא בחשבון? או סתם תרגילים לבצע בבית בלי משקולות [אין לי כסף לזה].
W wiklola משתמש מתחיל 103 0 נק' מוניטין: 113 0 103 0 23/4/11 #2 מתח שכיבות שמיכה ,הדברים הסטנדרטיים יחזקו אותך ברמה מספיקה לצבא אלו דברים שתעשה גם בצבא Upvote 0 Downvote
J Jonashacht משתמש פעיל 394 1 נק' מוניטין: 328 0 394 1 23/4/11 #3 סקוואט עם משקל זו התשובה המתבקשת לחיזוק הגב והרגליים. חיזוק שרירי הבטן, לא רק הישר בטני - אלא כל שריר הליבה, יעזור לעומס על הגב.. יש מאמר מעולה על שרירי בטן בפורטל ממליץ לקרוא! אם אתה מוגבל עם המשקולות אתה יכול לבצע סינגל לג סקוואט למרות שזה בכלל לא אותו אפקט. בכל מקרה חכה עם הפילאטיס לעוד 40 שנה.. וגם אז זה יהיה מיותר לדעתי. Upvote 0 Downvote
סקוואט עם משקל זו התשובה המתבקשת לחיזוק הגב והרגליים. חיזוק שרירי הבטן, לא רק הישר בטני - אלא כל שריר הליבה, יעזור לעומס על הגב.. יש מאמר מעולה על שרירי בטן בפורטל ממליץ לקרוא! אם אתה מוגבל עם המשקולות אתה יכול לבצע סינגל לג סקוואט למרות שזה בכלל לא אותו אפקט. בכל מקרה חכה עם הפילאטיס לעוד 40 שנה.. וגם אז זה יהיה מיותר לדעתי.