הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי ואימוני כוח ביחד

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אהלן,
יש לי בגרות בספורט שאני צריך לרוץ 2000 אבל לפני זה ויותר חשוב שאני על סף סיום SS.. (ככה שאני לא הולך לוותר על אימוני הכוח, גם לא לשבוע)
בכל מקרה אסור להכשל ואני צריך להחזיר קצת סיבולת לב ריאה (סה"כ לפני אימוני הכוח הייתה לי סיבולת מצויינת)
אני צריך שתייעצו לי איך לעשות הכל בצורה נכונה ואיך לא להגיע למצב של שברי מאמץ..
אני בדר"כ מתאמן בראשון-שלישי-חמישי
הבגרות בספורט היא ברביעי וחמישי כשיש לי כמה מבחנים לא מעניינים אחרים ואת הריצה אני בוחר באחד מהימים האלה.
אני צריך גם תיומיים שלי כדי לחזור לסיבולת..
יהיה הגיוני בראשון ושלישי אחרי האימון כוח ללכת לאיזה הליכון ולרוץ? וביום מנוחה ואחרי האימון להשים קרח על הרגל כדי למנוע פציעות מיותרות..?

לטווח הקצר זה לא יפגע כל כך באימוני כוח... נראה גם לפי מה שאתה כותב שהבגרות קרובה נכון?
אם כן אין יותר מדיי מה לעשות...תרוץ כמה פעמים 2000 ולא להגזים כדי שבאמת לא יהיו שברי מאמץ ושלא תגיע פצוע לבגרות

• פותח/ת השרשור
עוד כמה זמן הבגרות?
השבוע הבגרות איך שחוזרים מהחופשה
ומה יכולת הריצה שלך עכשיו, ואיזה זמן אתה צריך כדי לעבור?
נדמה לי שצריך לרדת את ה8:30 אני לא סגור.. בכל מקרה אני אעבור את המבחן אני בטוח, אני רק צריך יומיים כדי להחזיר את הסיבולת וזהו אז אני שואל איך לעבוד נכון.. אני גם שופט כדורגל ככה שיש לי קצת יותר סיבולת מלמישהו שרק יושב מול המחשב.

לטווח הקצר זה לא יפגע כל כך באימוני כוח... נראה גם לפי מה שאתה כותב שהבגרות קרובה נכון?
אם כן אין יותר מדיי מה לעשות...תרוץ כמה פעמים 2000 ולא להגזים כדי שבאמת לא יהיו שברי מאמץ ושלא תגיע פצוע לבגרות
הבגרות השבוע..
השאלה אם לרוץ בימי המנוחה או לרוץ אחרי האימון, ומתי מומלץ להשים את הקרח?

אם אתה בטוח שאתה עובר אז זה טוב, העיקר בדברים האלה זה לעבור. הבגרות השבוע, ברביעי או בחמישי, אז אין איזשהו משהו מיוחד שאתה צריך לעשות. אולי כדאי שתוותר על הסקווט באימון שלפני הבגרות, או על האימון בכלל כדי שלא תגיע תפוס, לא יקרה כלום אם תפסיד אימון אחד. תרוץ פעם אחת במהלך השבוע הזה בשביל ההרגשה חוץ מזה אין הכנות מיוחדות שאתה צריך לעשות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בטוח שאתה עובר אז זה טוב, העיקר בדברים האלה זה לעבור. הבגרות השבוע, ברביעי או בחמישי, אז אין איזשהו משהו מיוחד שאתה צריך לעשות. אולי כדאי שתוותר על הסקווט באימון שלפני הבגרות, או על האימון בכלל כדי שלא תגיע תפוס, לא יקרה כלום אם תפסיד אימון אחד. תרוץ פעם אחת במהלך השבוע הזה בשביל ההרגשה חוץ מזה אין הכנות מיוחדות שאתה צריך לעשות.

אני חושב שאני יעבור בגלל שיש לי משמעת עצמית ואני לא יפסיק לרוץ, אבל אני חייב להכנס לכושר כדי שבכל זאת יהיה לי קל.. נראלי שרק על הסקוואט של יום שלישי אני אוותר כדי שאני אוכל לעבוד על הסיבולת כמו שצריך..

נזכרת מאוחר.
כל מה שיש לך לעשות זה אולי אימון אחד או שניים בשביל התחושה, ולא להתאמן יום קודם בשביל לא לבוא תפוס.

קודם כל תמדוד 2000 בתנאי המדידה ותראה איפה אתה עומד
אתה יכול להוריד את הסקוואטים לפעמיים בשבוע עד המדידה כדי להוריד מעט עומס

עוד כמה זמן הבגרות ?

הוא ענה על זה. ביום רביעי או חמישי הקרובים, לפי בחירה שלו. זאת אומרת שיש לו פחות משבוע. שינוי חיובי בכושר אי אפשר לעשות בטווח זמן כזה. שתי ההצעות היחידות הן, להוריד בעומס ו\או לוותר על האימון שלפני הבגרות כדי לא לבוא תשוש ותפוס, ולצאת לריצה אחת או שתיים השבוע רק בשביל ההרגשה. מה שיש זה מה שיש, אין לך זמן לשנות משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית