הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מר ישראל נאק 2011 12/5 (עודכן 22/5/11 תמונות + דירוגים)

חחחח תשמע מתרגשים בכל זאת הייתה הצגה טובה

אני אגיד את זה שוב, למי שאין משהו טוב ומועיל להגיב כאן שלא יגיב.
מחקתי שוב תגובות וחילקתי גם הפעם אזהרות, אם נצטרך זה יגיע גם להשעיות.
נמאס לי כבר מכל אותם האנשים שבאים להרוס, אני אף פעם לא ראיתי באדיבילדרים שצוחקים על פאוורליפטרים או מרימי משקולות אולימפיים, זה תמיד מגיע מהצד השני.
הבנו, אתם לא מסכימים שזה ספורט ואתם לא מסכימים עם הדרך שהם מתאמנים או איך שהם נראים אבל כמו שיש עוד הרבה אוכלוסיות שהן מיעוט ולא מסכימים איתם יש דרך להביע את העמדה שלך מאשר לרדת לרמה של תינוק ולהתחיל לבלבל את המוח.
זה לא המקום, אתם יכולים לעשות את זה מחוץ לכותלי האתר.

תשמע אתה פאקינג חיי בסרט מי בא להרוס אני מאוד מכבד את הספורט אז אל תכניס לי מילים לפה

תשמע אתה פאקינג חיי בסרט מי בא להרוס אני מאוד מכבד את הספורט אז אל תכניס לי מילים לפה
לא דיברתי עליך, לך תשתה כוס מים.
האנשים שדיברתי עליהם יודעים מי הם.

הקהל הישראלי זה פשוט ביזיון, איפה ראיתם תחרוויות בחו"ל שצורחים שם כמו קופים ואפילו הקריין מתקשה לשמוע את עצמו?

YouTube - bodybuilder - 2
YouTube - miss bikini Israel
YouTube - Vera
YouTube - bodybuilder - 1
בתחריות PL לא צורחים ככה מזה הרוסיה שצרחה משוגעת XD

יש לי שאל האם משהו יודע מה המטרה של VERA היא באמת רוצה להיות מפתח גוף
פשוט חבל אם היא תגדל עוד לדעתי

נערך לאחרונה:
משה אני לא מבין את הצורך בלצנזר מישהו שמביע את דעתו שזהו לא ספורט. האגו של הבילדרים עד כדי כך עדין?

משה אני לא מבין את הצורך בלצנזר מישהו שמביע את דעתו שזהו לא ספורט. האגו של הבילדרים עד כדי כך עדין?
עם זה שהוא אמר שזה לא ספורט, הוא אמר עוד כמה דברים מחממי לב ולכן זה נחמק.
אפשר לדון שזה לא ספורט, אני אפילו מסכים שזה לא ספורט וכנראה לעולם לא יהיה, אבל זה תמיד מתחיל ב "זה לא ספורט ו XXX YYY ZZZ"
זו תחרות יופי, בדיוק כמו מיס אמריקה, מלכת היופי הישראלית וכו'. רק מה, שיש פה שימוש באימוני משקולות, חומרים, ייבוש ודיאטה קפדנית ועוד דברים שתחרויות "יופי" אחרות אינן מבצעות.

מה אתם קופצים עכשיו כל אחד שיעביר ביקורת תתחילו אם זה

רק מה, שיש פה שימוש באימוני משקולות, חומרים, ייבוש ודיאטה קפדנית ועוד דברים שתחרויות "יופי" אחרות אינן מבצעות.

אתה טועה משה.
משקולות - דוגמניות גם מתאמנות ולכן גם אצלן יש משקולות
חומרים - קוק ושמפניה. בחלק מהמקרים אפילו הרואין (מכאן בא הביטוי הרואין שיק)
ייבוש - בולימיה קבועה
דיאטה קפדנית - שנים של בולמיה ואנורקסיה >> חיטוב של כמה חודשים
😆

אתה טועה משה.
משקולות - דוגמניות גם מתאמנות ולכן גם אצלן יש משקולות
חומרים - קוק ושמפניה. בחלק מהמקרים אפילו הרואין (מכאן בא הביטוי הרואין שיק)
ייבוש - בולימיה קבועה
דיאטה קפדנית - שנים של בולמיה ואנורקסיה >> חיטוב של כמה חודשים
😆
אני לא מבין את מי אתה מנסה להצחיק לאורך כל האשכול הזה אם לא רק את עצמך.

באדיבילדינג זה ספורט ועוד איך... זה פיתוח הגוף, בשביל לפתח את הגוף צריך להתאמן באימוני משקולות שהם ספורט
פשוט הדרך שבה אתה מציג את מה שעבדת עליו שונה מענפי ספורט אחרים וזה אחד הדברים המיוחדים בתחום

אבל לא שופטים אותך על היכולות הספורטיביות שלך, כמה אתה מרים, כמה אתה חזק, שופטים אותך על הגוף שלך נטו, זה לא מעניין את השופטים איך הגעת לתוצאות.
תחרות יופי נטו.

באדיבילדינג זה ספורט ועוד איך... זה פיתוח הגוף, בשביל לפתח את הגוף צריך להתאמן באימוני משקולות שהם ספורט
פשוט הדרך שבה אתה מציג את מה שעבדת עליו שונה מענפי ספורט אחרים וזה אחד הדברים המיוחדים בתחום

יש הבדל בין תחרות לבין תחרות ספורט וספורטיביות. כל אירוע תחרותי שלהם חסר כל מאפיין ספורטיבי ותלוי אך ורק במראה פיזי. זה לא ספורט.

אני לא מבין את מי אתה מנסה להצחיק לאורך כל האשכול הזה אם לא רק את עצמך.

sorry-cute-little-kitty.jpg

😘

אם תקח את ההגדרה של ויקיפדיה אז כן באדיבילדינג יהיה קרוי ספורט:
ספורט הוא פעילות שמטרתה השתתפות בתחרות, בבידור עצמי או בהנאה ודרכים אחרות. בדרך כלל הספורט יכלול פעילות גופנית מאומצת, אך יש ענפי ספורט דוגמת שחמט שאין בהם פעילות גופנית רבה.

אבל זה בדיוק בהגדרה של שחמט, זה לא מערב פעילות גופנית, לפחות לא בזמן התחרות והשיפוט.

אבל זה בדיוק בהגדרה של שחמט, זה לא מערב פעילות גופנית, לפחות לא בזמן התחרות והשיפוט.

לא הבנתי אם ההודעה הייתה מכוונת אליי, אך מכיוון שיש לי אזהרה אחת בקנה אני לא אכנס לוויכוח הזה, לעומת זאת, אם אתה מבין בעצי AVL ומעוניין לעזור לי בתרגילים אני אשמח, כי אלכס לא מועיל!

אבל לא שופטים אותך על היכולות הספורטיביות שלך, כמה אתה מרים, כמה אתה חזק, שופטים אותך על הגוף שלך נטו, זה לא מעניין את השופטים איך הגעת לתוצאות.
תחרות יופי נטו.

יש הבדל בין תחרות לבין תחרות ספורט וספורטיביות. כל אירוע תחרותי שלהם חסר כל מאפיין ספורטיבי ותלוי אך ורק במראה פיזי. זה לא ספורט.

בסדר. צודקים.:(

והצגת רוטינה ופוזינג זה?

Back
למעלה תחתית