עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא דיברתי עליך, לך תשתה כוס מים.תשמע אתה פאקינג חיי בסרט מי בא להרוס אני מאוד מכבד את הספורט אז אל תכניס לי מילים לפה
בתחריות PL לא צורחים ככה מזה הרוסיה שצרחה משוגעת XDהקהל הישראלי זה פשוט ביזיון, איפה ראיתם תחרוויות בחו"ל שצורחים שם כמו קופים ואפילו הקריין מתקשה לשמוע את עצמו?
YouTube - bodybuilder - 2
YouTube - miss bikini Israel
YouTube - Vera
YouTube - bodybuilder - 1
עם זה שהוא אמר שזה לא ספורט, הוא אמר עוד כמה דברים מחממי לב ולכן זה נחמק.משה אני לא מבין את הצורך בלצנזר מישהו שמביע את דעתו שזהו לא ספורט. האגו של הבילדרים עד כדי כך עדין?
רק מה, שיש פה שימוש באימוני משקולות, חומרים, ייבוש ודיאטה קפדנית ועוד דברים שתחרויות "יופי" אחרות אינן מבצעות.
אני לא מבין את מי אתה מנסה להצחיק לאורך כל האשכול הזה אם לא רק את עצמך.אתה טועה משה.
משקולות - דוגמניות גם מתאמנות ולכן גם אצלן יש משקולות
חומרים - קוק ושמפניה. בחלק מהמקרים אפילו הרואין (מכאן בא הביטוי הרואין שיק)
ייבוש - בולימיה קבועה
דיאטה קפדנית - שנים של בולמיה ואנורקסיה >> חיטוב של כמה חודשים
😆
באדיבילדינג זה ספורט ועוד איך... זה פיתוח הגוף, בשביל לפתח את הגוף צריך להתאמן באימוני משקולות שהם ספורט
פשוט הדרך שבה אתה מציג את מה שעבדת עליו שונה מענפי ספורט אחרים וזה אחד הדברים המיוחדים בתחום
אני לא מבין את מי אתה מנסה להצחיק לאורך כל האשכול הזה אם לא רק את עצמך.
ספורט הוא פעילות שמטרתה השתתפות בתחרות, בבידור עצמי או בהנאה ודרכים אחרות. בדרך כלל הספורט יכלול פעילות גופנית מאומצת, אך יש ענפי ספורט דוגמת שחמט שאין בהם פעילות גופנית רבה.
אם תקח את ההגדרה של ויקיפדיה אז כן באדיבילדינג יהיה קרוי ספורט:
אבל זה בדיוק בהגדרה של שחמט, זה לא מערב פעילות גופנית, לפחות לא בזמן התחרות והשיפוט.
אבל לא שופטים אותך על היכולות הספורטיביות שלך, כמה אתה מרים, כמה אתה חזק, שופטים אותך על הגוף שלך נטו, זה לא מעניין את השופטים איך הגעת לתוצאות.
תחרות יופי נטו.
יש הבדל בין תחרות לבין תחרות ספורט וספורטיביות. כל אירוע תחרותי שלהם חסר כל מאפיין ספורטיבי ותלוי אך ורק במראה פיזי. זה לא ספורט.
אם תקח את ההגדרה של ויקיפדיה אז כן באדיבילדינג יהיה קרוי ספורט:
אבל זה בדיוק בהגדרה של שחמט, זה לא מערב פעילות גופנית, לפחות לא בזמן התחרות והשיפוט.
והצגת רוטינה ופוזינג זה?
זה "קצת" קשה יותר מהליכה על מסלול.זה כמו הליכה על מסלול בעולם הדוגמנות...