הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על איזה שורף שומן אתם ממליצים ?

בא.ש גבוה כלום
אפשר לקחת אפדרין קפאין, זה יעיל, אני לא ממליץ תרד באיזי

יהומבין יהיה טוב לא.ש נמוך
OXY באמת טוב אבל גם הייתי שומר אותו לא.ש נמוך

יהומבין
12%
למרות שיותר טוב לחכות לא.ש חד ספרתי

את הOXY אפשר לפני אני סתם אוהב לא לקחת כלום עד לסוף החיטוב ורק שם לקחת כדי לתת קצת פוש

נערך לאחרונה:
ליאור, לא כולם מצליחים להגיע לאחוזים נמוכים ללא אירובי.
מה שעובד בשבילך לא עובד על כולם.
אבל אתה צודק בקטע שהכל מתחיל ונגמר בתזונה, בלי תזונה מותאמת למטרות שלך,
אין מה לחפש בספורט הזה...

אפשר להגיע לאחוזי שומן נמוכים עם אימוני עצימים ומאזן שלילי עם תזונה מתאימה. ממש לא חייב אירובי. (לא מדבר על השומן העיקש שהוא רלוונטי שאחוזי שומן נמוכים).

אדם חזק בראש ועקשן שרוצה להצליח בחיטוב לא חייב אירובי בכלל זו דעתי. לא רוצה לומר שזה תופס לגבי כולם כי אני לא יודע.

אדם שלא מסוגל להשתלט על הרעב בדיאטה וצורך עוד קלוריות הגיוני שיוריד אותם בפעילות אירובית. למרות שזה גם שוב אצל חלק מהאנשים יכול שוב להגביר את תחושת הרעב.

מוןלייט אתה רוצה לעשות חיטוב שימשך כמה חודשים או חיטוב שימשך תקופה הקצרה ביותר?!

אני לא מצליח להבין מה זה "אפשר בלי ארובי" זה כמו שאפשר בלי שום תוכנית לגדול רק זה יקח במקום 3 שנים בתוכנית מסודרת 6 שנים שאתה עושה מה שבא לך בחדר כושר ללא שום ידע והכוונה.

מוןלייט אתה רוצה לעשות חיטוב שימשך כמה חודשים או חיטוב שימשך תקופה הקצרה ביותר?!

אני לא מצליח להבין מה זה "אפשר בלי ארובי" זה כמו שאפשר בלי שום תוכנית לגדול רק זה יקח במקום 3 שנים בתוכנית מסודרת 6 שנים שאתה עושה מה שבא לך בחדר כושר ללא שום ידע והכוונה.

טעות בידך, התקדמות החיטוב מותנה בעיקר בגרעון הקלורי שלך. זה אומר שאתה יכול לאכול פחות ולא לבצע אירובי או לאכול יותר ולעשות אירובי.

זה לא רק עניין של גרעון קלורי, אם אתה אוכל פחמימה סביר שהאימוני כוח שלך יהיו יותר טובים, וכדי להגדיל את הגרעון כדאי אירובי קל-בינוני
בנוסף בא.ש נמוך זה יכול לסייע
אני ממליץ בחום על אירובי בחיטוב

OXY נחמד, לא נתקלתי בשום שורף שהוא משהו מיוחד כנראה שרק החזקים יעילים מאוד (T3, DNP...) אבל לא נראה לי שאני אנסה

ברור אין לי כלום נגד אירובי ולהיפך אני מבצע מדי פעם בעצימות לא גבוהה\אני פשוט חושב שלא חייבים אותו - בשביל החיטוב. (לא מדבר על השומן העיקש)

לגבי פחמימה בחיטוב, אני רק אומר על סמך ניסיון אישי בלבד על עצמי - כדי לרדת נמוך בא.ש. מתחת לרף ה8 א.ש עם שמירה על מסת שריר ומראה יבש דל פחמימה זה הפתרון. בנוסף למרות היתרונות של הקריאטין כדאי לוותר עליו להוריד עוד נוזלים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית