הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על איזה שורף שומן אתם ממליצים ?

תשלם לי ואני לא לוקח DNP.
זה לא כזה מטורף אם יודעים לקחת את זה כמו שצריך. הבעיה שאנשים מגזימים עם המינונים וקשה גם להכין את הכדורים. צריך לקנות קפסולות ריקות ולקנות את ה DNP בתור אבקה ולמלא בעצמך (200 מ"ג לכדור)

אפשר הסבר איך זה ששתית כל כך הרבה נוזלים אבל בסופו של דבר ירדת איזה 2 קילו נוזלים?

ברגע שאתה שותה הרבה היחס של הנתרן מדלל, ברגע שיש פחות נתרן בגוף, הגוף משחרר יותר נוזלים, משמע- יותר שתן. כתוצאה משיתון מוגבר אתה יורד במשקל.

• פותח/ת השרשור
וואי MOSHE ו EMZ טוב שיש אנשים כמוכם בפורום הרגתם אותי ROEI גם לך הייתה יציאה חזקה .. אהבתי ; )
בקיצור לא יודע אני די נצמד לתפריט גם ביום של אירובי ואירובי בשבילי לא נותן לגיטימציה לאכול יותר אלא רק לשרוף יותר קלויות ...
ואני פשוט רוצה לעשות את זה מהר יותר יש משו מומלץ כרגע ?

וואי MOSHE ו EMZ טוב שיש אנשים כמוכם בפורום הרגתם אותי ROEI גם לך הייתה יציאה חזקה .. אהבתי ; )
בקיצור לא יודע אני די נצמד לתפריט גם ביום של אירובי ואירובי בשבילי לא נותן לגיטימציה לאכול יותר אלא רק לשרוף יותר קלויות ...
ואני פשוט רוצה לעשות את זה מהר יותר יש משו מומלץ כרגע ?

אל תפעל ממטרה של 'כמה שיותר מהר', כיוון שבד"כ זה לא יוצא ככה. תפעל נכון והתוצאות יגיעו בהתאם, אז אל תהיה בלחץ פשוט תפעל לפי הספר ותתמיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית