הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בפאוור קלין

תהיה יותר מכווץ בסטארט, אל תמשוך מסביב לברכיים (תמשוך את הטוסיק אחורה) ותמשוך קרוב יותר לגוף.

תעבוד על אלה ותעלה סרטון שוב

• פותח/ת השרשור
טוב אני אנסה את זה אימון הבא ואני אעלה לביקורת.
ד"א איך כדי לעשות פאוור קלין ב5X5?
איך באימון A ואיך בC?

• פותח/ת השרשור

נראה לי שזה יותר טוב.
אני חושב שאני לא קופץ מספיק גבוה זה יכול להוות בעיה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
YouTube - 30X5 PC Check
נראה לי שזה יותר טוב.
אני חושב שאני לא קופץ מספיק גבוה זה יכול להוות בעיה?

אתה לא צריך לקפוץ לא למעלה ולא אחורה(כמו שאתה עושה) אתה צריך להעיף את המוט למעלה(להימתח) הכי חזק שאתה יכול. ותשתדל לפנות בירכיים בשביל שלא תביא את המוט רחוק מהגוף.
תמשיך להעלות סרטונים.

• פותח/ת השרשור
תוסיף משקל ותמשיך לעשות

זה אומר שהטכנקיה טובה?

אתה לא צריך לקפוץ לא למעלה ולא אחורה(כמו שאתה עושה) אתה צריך להעיף את המוט למעלה(להימתח) הכי חזק שאתה יכול. ותשתדל לפנות בירכיים בשביל שלא תביא את המוט רחוק מהגוף.
תמשיך להעלות סרטונים.

לפנות בירכיים? מה זאת אומרת?
ואמורים לקפוץ בפאוור קלין לא?

זה אומר שהטכנקיה טובה?

היא סבירה ונראה לי שאין הרבה טעם שתמשיך לשחק עם 30 קילו. ראיתי שאתה עושה סקוואט 130, תתחיל לכוון ל100 קילו פאוורקלין.

הקפיצה היא לא מטרה (תחשוב איזה הגיון יהיה בזה?). ההתנתקות מהקרקע (אם יש בכלל) היא פועל יוצא של התיישרות חזקה ומזה שאתה צריך להזיז קצת את הרגליים שלך החוצה. מהבחינה הזאת אתה סבבה לגמרי.

למה אתה לא הופך את המרפקים עד הסוף ונותן למוט לנחות על הכתף ?
תנסה להחזיק אולי יותר רחב או לנסות לקרב את המרפקים אחד לשני קצת

אתה נפתח קצת מוקדם עם הגב (גם בסרטון הקודם). תתחיל כמו שoverpower אמר לך ותנסה לשמור את המשקל על העקבים ואת הכתפיים מעבר למוט לקצת יותר זמן. סה"כ זה לא רע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית