הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

EMZ הציניות שלך לא במקום

• פותח/ת השרשור djgabi
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

djgabi

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
-51
11
0
יום אחד הכדור הזה יחזור אלייך,אני מכיר לפחות חמישה אנשים שמאוד מתעניינים בתחום יש להם המון מה לתרום לפורום הזה אבל כמו שאני מכיר אותם ביגלל אנשים כמוך הם כבר לכאן לא יבואו וחבל.
חבל שאתה מוריד את הרמה של הפורום הזה.

חכם סיני פעם אמר אם אין לך משהו חכם לומר אז תשתוק.

מעריכים את זה הרבה יותר.

EMZ אחד הגברים פה מה אתה רוצה ממנו? מילה שלו זה מילה של כבוד מה שהוא אומר אני לוקח ברצינות כי הוא באמת הכי מבין פה.
EMZ כפרה אל תתייחס לקנאים.

אלירן אתה מדרדר את הרמה של הפורום, ואתה מגעיל, ומכור לשמן קוקוס, ומגעיל, וציני, ומגעיל, ותימני, ומגעיל!

🤡🤡🤡

אם אין לך משהו חכם לומר אז תשתוק. 🙄

יום אחד הכדור הזה יחזור אלייך,אני מכיר לפחות חמישה אנשים שמאוד מתעניינים בתחום יש להם המון מה לתרום לפורום הזה אבל כמו שאני מכיר אותם ביגלל אנשים כמוך הם כבר לכאן לא יבואו וחבל.
חבל שאתה מוריד את הרמה של הפורום הזה.

חכם סיני פעם אמר אם אין לך משהו חכם לומר אז תשתוק.

מעריכים את זה הרבה יותר.
וואו. אני נרגש.

חכה רגע בוא נפתח את זה.
מי אלו חמשת חכמי תורה שלא יבואו לפה? מסקרן...

Garbage_Pail_Kids_Cards_by_soliton.jpg

אני לא מבין איך אתה מצפה שיתייחסו אליך ברצינות כשאתה אפילו לא יודע לזהות ציניות. בציניות בד"כ אפשר לשם שינוי למצוא תחכום.
האשכולות שEMZ פותח מסתכמים בלא יותר מ"מישהו יודע אם מוכרים במיטבול לחמניות רגילות? הייתי חושב על להתקשר ולבדוק, אבל ה thread היחידי שיש לי בראש עסוק בלחשוב על זה שאני מאוד מסכן, כי נורא נורא קשה ללמוד שברים ואחוזים באוניברסיטה פעמיים בשבוע."
או לחילופין ב"מישהו יותר מה הכתובת של google? אני לא בטוח אם זה .com או .co.il, או שבכלל שניהם עובדים?"

אווווו מישהו קיבל אפטר.
אולי תחליף אותי בתפקיד? אתה הרי כל יכול וכל יודע.

10 תגובות אחרי 11 צפיות. נראה לי זה הולך להיות שרשור חם.

קדימה אז, כולם להצטרף. זה באופנה לעשות היום מהפכות.
הטרול בנתיים עושה חיפושים ומנסה למצוא הודעות טיפשיות שלי.

• פותח/ת השרשור
איזה חם עשה טובה,אני רואה אנשים כבר רגילים לטיפשות שלו,
ככה זה החדשים נחשפים לראשונה.

הנה משפט תקין בעברית.

• פותח/ת השרשור
והינה אדם מצחיק,תשאר קצת יהיה צחוקים.

תצטרף לטרול, הוא כבר בפורום ארכיון.

והינה אדם מצחיק,תשאר קצת יהיה צחוקים.
עדיין לא ענית על השאלה של מי אלו חמשת חכמי תורה.
עם כל הציניות שבדבר, אני חושב ש EMZ תרם לפורום יותר ממי שפתח עליו את הפה כאן כרגע ומבין האנשים שהכי תרמו לאתר מאז שהוא הוקם.
אז בוא נראה את ה TRADE OFF, ציני שתורם לפורום, או אוכל חינם שרק מתלונן ורוצה דברים כל היום? החלטה קשה..

• פותח/ת השרשור
יש לי דברים הרבה יותר טובים לעשות.
מקווה שתהיה בן אדם יום אחד

לילה טוב,
בהצלחה בפורום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית