עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו ..כמה עוינות .
מה קרה קמתם כולכם על רגל שמאל הבוקר ?
מה כבר קרה ?סה"כ שאלתי שאלה תמימה בנוגע למוצר ? אז מה קרה ?אז לא הבנתי למה מתחברים אל האבקה הספציפית הזו קצת פחות .אז מה ???מה כבר שאלתי ??? אמרתי שהחברה לא בסדר ???אמרתי שהמוצר לא בסדר ???יש לו אחלה ערכים תזונתיים ובגלל זה אני שואלת למה בכל זאת יש העדפה למוצרים אחרים?!?!?
אפשר לחשוב .
הוצאתם את כל העניין מכל פרופורציה אפשרית !
באתי ללכלך???משעמם לי ???אין לי מה לעשות בחיים ???איזה מין אינטרס יש לי ללכלך על האבקה ???ומה אכפת לי בכלל ????
אני צריכה את הכאב ראש הזה שלכם עכשיו ?
ראשית מנהל הפורום מתקיף אותי ,עכשיו יתר הגולשים ,שלא לדבר על שאר הבעיות שנגרמו עקב המקרה !
חאלס !
והתזוזה המהירה בדיעה על המוצר היא כתוצאה מהעוינות שזכיתי לה בפורום החמים והמקצועי הזה !!
שואלים שאלה תמימה -לא בסדר! מתנצלים על האופן שבו הדברים נשמעו-גם לא בסדר!
אני מתחרטת על היום שבכלל נכנסתי לפורום הזה או לאתר הזה.
אהלן ,
אני חדשה בפורום והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל להשתלב קצת .
אני עבדתי בחנות תוספי תזונה כשנה ,ולהגיד לך את האמת ,החלבון הספציפי הזה נחשב לאחד הנחותים במשך כל אותה התקופה ,מבחינת לקוחות החנות .
אומנם על טעם ועל ריח אין להתווכח ,אבל נורא מפתיע אותי לשמוע שהוא טעים .
ואם כבר בנושא , למה יש לחלבון הזה שם כל כך רע ?הספקים יוצאים מגדרם בשביל "לדחוף" את המוצר הספציפי הזה לכל חור אפשרי .
לא הייתי ממהר לומר שזה טריק שיווקי. בחלבון אייזולט יש בד"כ 6-10 גרם חלבון יותר למנה, ככה שדלי יכול להסתכם בעוד 400-500 גרם חלבון, וחלבון = כסף.
אהלן ,
אני חדשה בפורום והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל להשתלב קצת .
אני עבדתי בחנות תוספי תזונה כשנה ,ולהגיד לך את האמת ,החלבון הספציפי הזה נחשב לאחד הנחותים במשך כל אותה התקופה ,מבחינת לקוחות החנות .
אומנם על טעם ועל ריח אין להתווכח ,אבל נורא מפתיע אותי לשמוע שהוא טעים .
ואם כבר בנושא , למה יש לחלבון הזה שם כל כך רע ?הספקים יוצאים מגדרם בשביל "לדחוף" את המוצר הספציפי הזה לכל חור אפשרי .
יופי. אז תקני.שלא תבינו אותי לא נכון ,דיימטייז היא חברה מעולה ומוצריה מעולים אף הם.
סה"כ מספר לקוחות מועט התחבר פחות אל הטעם אבל שוב כפי שכבר ציינתי על טעם ועל ריח אין להתווכח.
דווקא הייתי מאד שמחה לנסות את האיזו שלהם :]
לא שאלת שום שאלה. והאבקות של דיימטיז טעימות מאוד.וואו ..כמה עוינות .
מה קרה קמתם כולכם על רגל שמאל הבוקר ?
מה כבר קרה ?סה"כ שאלתי שאלה תמימה בנוגע למוצר ? אז מה קרה ?אז לא הבנתי למה מתחברים אל האבקה הספציפית הזו קצת פחות .אז מה ???מה כבר שאלתי ??? אמרתי שהחברה לא בסדר ???אמרתי שהמוצר לא בסדר ???יש לו אחלה ערכים תזונתיים ובגלל זה אני שואלת למה בכל זאת יש העדפה למוצרים אחרים?!?!?
אפשר לחשוב .
הוצאתם את כל העניין מכל פרופורציה אפשרית !
באתי ללכלך???משעמם לי ???אין לי מה לעשות בחיים ???איזה מין אינטרס יש לי ללכלך על האבקה ???ומה אכפת לי בכלל ????
אני צריכה את הכאב ראש הזה שלכם עכשיו ?
ראשית מנהל הפורום מתקיף אותי ,עכשיו יתר הגולשים ,שלא לדבר על שאר הבעיות שנגרמו עקב המקרה !
חאלס !
והתזוזה המהירה בדיעה על המוצר היא כתוצאה מהעוינות שזכיתי לה בפורום החמים והמקצועי הזה !!
שואלים שאלה תמימה -לא בסדר! מתנצלים על האופן שבו הדברים נשמעו-גם לא בסדר!
אני מתחרטת על היום שבכלל נכנסתי לפורום הזה או לאתר הזה.