הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון איזולט אל מול חלבון רגיל

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
ראיתי בחיפוש הרבה אימרות שאם כבר אתה משלם סכום X כדאי לך לקנות חלבון איזולט.
עכשיו מה זה באמת חלבון איזולט ולמה הוא נקרא ככה? קורה לו משהו ששותים אותו עם חלב?
תודה מראש למסבירים:)

וואו ..כמה עוינות .
מה קרה קמתם כולכם על רגל שמאל הבוקר ?
מה כבר קרה ?סה"כ שאלתי שאלה תמימה בנוגע למוצר ? אז מה קרה ?אז לא הבנתי למה מתחברים אל האבקה הספציפית הזו קצת פחות .אז מה ???מה כבר שאלתי ??? אמרתי שהחברה לא בסדר ???אמרתי שהמוצר לא בסדר ???יש לו אחלה ערכים תזונתיים ובגלל זה אני שואלת למה בכל זאת יש העדפה למוצרים אחרים?!?!?
אפשר לחשוב .
הוצאתם את כל העניין מכל פרופורציה אפשרית !
באתי ללכלך???משעמם לי ???אין לי מה לעשות בחיים ???איזה מין אינטרס יש לי ללכלך על האבקה ???ומה אכפת לי בכלל ????
אני צריכה את הכאב ראש הזה שלכם עכשיו ?
ראשית מנהל הפורום מתקיף אותי ,עכשיו יתר הגולשים ,שלא לדבר על שאר הבעיות שנגרמו עקב המקרה !
חאלס !
והתזוזה המהירה בדיעה על המוצר היא כתוצאה מהעוינות שזכיתי לה בפורום החמים והמקצועי הזה !!
שואלים שאלה תמימה -לא בסדר! מתנצלים על האופן שבו הדברים נשמעו-גם לא בסדר!

אני מתחרטת על היום שבכלל נכנסתי לפורום הזה או לאתר הזה.

די די, אל תתני לעצמך לבלבל את עצמך עם עובדות, הנה ההודעה המקורית:

אהלן ,
אני חדשה בפורום והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל להשתלב קצת .
אני עבדתי בחנות תוספי תזונה כשנה ,ולהגיד לך את האמת ,החלבון הספציפי הזה נחשב לאחד הנחותים במשך כל אותה התקופה ,מבחינת לקוחות החנות .
אומנם על טעם ועל ריח אין להתווכח ,אבל נורא מפתיע אותי לשמוע שהוא טעים .
ואם כבר בנושא , למה יש לחלבון הזה שם כל כך רע ?הספקים יוצאים מגדרם בשביל "לדחוף" את המוצר הספציפי הזה לכל חור אפשרי .

איזה שאלה שאלת כאן?
אינטרס? את מוכרת בחנות תוספי תזונה. אתם מוכרים את האבקה או לא?

לא הייתי ממהר לומר שזה טריק שיווקי. בחלבון אייזולט יש בד"כ 6-10 גרם חלבון יותר למנה, ככה שדלי יכול להסתכם בעוד 400-500 גרם חלבון, וחלבון = כסף.

לפי חישוב יבש זה לא משתלם מבחינה כספית פר גרם חלבון. ואם לא בשביל לחסוך כסף אני לא מבין עוד סיבה לקנות אבקת חלבון מלחתחילה.
אולי יש איזה יתרונות חבויים שאני לא יודע או מבין...

גילוי נאות: שותה אבקת חלבון בממוצע 4 סקופים ביום. סטודנט עני.

נ.ב טעמתי את האינטרקטיב שוקולד לפי יומיים וזה טעים מאד! מרקם מזכיר לי מעדן דני. אהבתי. מקווה שזה לא מהטעמים שנמאס מהר 😃 מת לטעום את הקרם עוגיות... (כמובן שזה יוצא יותר משתלם מלהזמין מחול! 😃 )

נערך לאחרונה:
אהלן ,
אני חדשה בפורום והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל להשתלב קצת .
אני עבדתי בחנות תוספי תזונה כשנה ,ולהגיד לך את האמת ,החלבון הספציפי הזה נחשב לאחד הנחותים במשך כל אותה התקופה ,מבחינת לקוחות החנות .
אומנם על טעם ועל ריח אין להתווכח ,אבל נורא מפתיע אותי לשמוע שהוא טעים .
ואם כבר בנושא , למה יש לחלבון הזה שם כל כך רע ?הספקים יוצאים מגדרם בשביל "לדחוף" את המוצר הספציפי הזה לכל חור אפשרי .

בלי להתייחס לכל הוויכוח מעל..
אבל בהשוואה לשאר האבקות שהם לא איזו, הוא הכי טעים ( אופטימום , אוליטמט , iss ועוד ..)
טעמתי את הבננה והוניל שיש לי .. עולם אחר לגמרי.
היה לי גם אופטימום קפה במהדורה מוגבלת..
ספציפית האיזו של דימיטייז, לוקח אותם בהליכה מבחינת הטעם. לדעתי בכל אופן

ולגבי מה שאת אומרת, מלא שאני מכיר משתמשים בו ומרוצים , אני מכיר אותו דרך הפורום הזה שכולם המליצו עליו. לפי דעתי הכי טעים. וגם ערכים טובים

שלא תבינו אותי לא נכון ,דיימטייז היא חברה מעולה ומוצריה מעולים אף הם.
סה"כ מספר לקוחות מועט התחבר פחות אל הטעם אבל שוב כפי שכבר ציינתי על טעם ועל ריח אין להתווכח.
דווקא הייתי מאד שמחה לנסות את האיזו שלהם :]
יופי. אז תקני.
וואו ..כמה עוינות .
מה קרה קמתם כולכם על רגל שמאל הבוקר ?
מה כבר קרה ?סה"כ שאלתי שאלה תמימה בנוגע למוצר ? אז מה קרה ?אז לא הבנתי למה מתחברים אל האבקה הספציפית הזו קצת פחות .אז מה ???מה כבר שאלתי ??? אמרתי שהחברה לא בסדר ???אמרתי שהמוצר לא בסדר ???יש לו אחלה ערכים תזונתיים ובגלל זה אני שואלת למה בכל זאת יש העדפה למוצרים אחרים?!?!?
אפשר לחשוב .
הוצאתם את כל העניין מכל פרופורציה אפשרית !
באתי ללכלך???משעמם לי ???אין לי מה לעשות בחיים ???איזה מין אינטרס יש לי ללכלך על האבקה ???ומה אכפת לי בכלל ????
אני צריכה את הכאב ראש הזה שלכם עכשיו ?
ראשית מנהל הפורום מתקיף אותי ,עכשיו יתר הגולשים ,שלא לדבר על שאר הבעיות שנגרמו עקב המקרה !
חאלס !
והתזוזה המהירה בדיעה על המוצר היא כתוצאה מהעוינות שזכיתי לה בפורום החמים והמקצועי הזה !!
שואלים שאלה תמימה -לא בסדר! מתנצלים על האופן שבו הדברים נשמעו-גם לא בסדר!

אני מתחרטת על היום שבכלל נכנסתי לפורום הזה או לאתר הזה.
לא שאלת שום שאלה. והאבקות של דיימטיז טעימות מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית