ייעוץ חלבון איזולט אל מול חלבון רגיל

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
ראיתי בחיפוש הרבה אימרות שאם כבר אתה משלם סכום X כדאי לך לקנות חלבון איזולט.
עכשיו מה זה באמת חלבון איזולט ולמה הוא נקרא ככה? קורה לו משהו ששותים אותו עם חלב?
תודה מראש למסבירים:)

איזולט זה חלבון מבודד בדרך כלל הוא בכלל בלי פחמימה שומן ולפעמים גם כולסטרול.
ולא שותים איזולט אם חלב ככה אתה מאבד את כל הקטע של האיזולט כי אתה מוסיף שומנים וכדומה אם אתה הולך לשתות את זה אם חלב אז כבר עדיף חלבון רגיל

• פותח/ת השרשור
איזולט זה חלבון מבודד בדרך כלל הוא בכלל בלי פחמימה שומן ולפעמים גם כולסטרול.
ולא שותים איזולט אם חלב ככה אתה מאבד את כל הקטע של האיזולט כי אתה מוסיף שומנים וכדומה אם אתה הולך לשתות את זה אם חלב אז כבר עדיף חלבון רגיל
עצם זה שהוא מבודד יוצר מצב של יותר חלבון לסקופ?
השומן וכל השאר לא מעניינים אותי, אני רוצה שיהיה לי כמה שיותר חלבון בכמה שפחות אבקה לסקופ, וזה מה שהבנתי שזה.

השומן וכל השאר לא מעניינים אותי, אני רוצה שיהיה לי כמה שיותר חלבון בכמה שפחות אבקה לסקופ, וזה מה שהבנתי שזה.

תהליך הבידוד של החלבון הוא יותר יקר, השוני בין השניים יורגש בעיקר במחיר ולרוב בגילך הסוגיה החשובה היא לקבל כמה שיותר חלבון בכמה שפחות כסף.
אם השומן וכל השאר לא מעניין אותך - לך על חלבון רגיל.

נערך לאחרונה:
אם זה לא מעניין אותך אז לך על הרגיל בהתחשב בזה שיש לך עוד הנחה באינטרקטיב ב270.

שלום לך.
אני שמח לבשר לך על הנחה על מוצרי אינטראקטיב בישראל לחברי פורום LBS.
בין מוצרי אינטראקטיב ישנן אבקות חלבון ביניהן אבקת החלבון האיכותית ISOWHEY אינטראקטיב(אבקת חלבון איזולייט טהור 100%) ואבקת החלבון 100% PRO WHEY אינטראקטיב.
את ההנחה ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב.
ההנחה בסך 10% ממחיר המוצר.
לשובר ולפרטים נוספים לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

אם אתה לא רגיש ללקטוז ולא עולה על במה מחר אין לך מה לחפש בזה. קח רגיל כי חבל על הכסף.

ראיתי בחיפוש הרבה אימרות שאם כבר אתה משלם סכום X כדאי לך לקנות חלבון איזולט.
עכשיו מה זה באמת חלבון איזולט ולמה הוא נקרא ככה? קורה לו משהו ששותים אותו עם חלב?
תודה מראש למסבירים:)

טריק שיווקי להוציא לך עוד 100 שקל מהכיס.
כנל קזאין.
באותה מידה תאכל עוד פרוסת גבינה.

אני דווקא משתמש בחלבון איזו של דיימיטייז, גם בלי קשר לערכים שהם יותר טובים. הוא החלבון הכי טעים שטעמתי עד היום. גם הבננה וגם הוניל..והיה לי כל חברה אפשרית שקיימת כמעט..

טריק שיווקי להוציא לך עוד 100 שקל מהכיס.
כנל קזאין.
באותה מידה תאכל עוד פרוסת גבינה.
לא הייתי ממהר לומר שזה טריק שיווקי. בחלבון אייזולט יש בד"כ 6-10 גרם חלבון יותר למנה, ככה שדלי יכול להסתכם בעוד 400-500 גרם חלבון, וחלבון = כסף.

כגולש LBS מגיע לך 10% הנחה על כל מוצרי אינטראקטיב בכל הארץ
לאינטראקטיב יש גם חלבון מי גבינה רגיל וגם חלבון אייזולט

באמת ?

אני דווקא משתמש בחלבון איזו של דיימיטייז, גם בלי קשר לערכים שהם יותר טובים. הוא החלבון הכי טעים שטעמתי עד היום. גם הבננה וגם הוניל..והיה לי כל חברה אפשרית שקיימת כמעט..

אהלן ,
אני חדשה בפורום והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל להשתלב קצת .
אני עבדתי בחנות תוספי תזונה כשנה ,ולהגיד לך את האמת ,החלבון הספציפי הזה נחשב לאחד הנחותים במשך כל אותה התקופה ,מבחינת לקוחות החנות .
אומנם על טעם ועל ריח אין להתווכח ,אבל נורא מפתיע אותי לשמוע שהוא טעים .
ואם כבר בנושא , למה יש לחלבון הזה שם כל כך רע ?הספקים יוצאים מגדרם בשביל "לדחוף" את המוצר הספציפי הזה לכל חור אפשרי .

אהלן ,
אני חדשה בפורום והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל להשתלב קצת .
אני עבדתי בחנות תוספי תזונה כשנה ,ולהגיד לך את האמת ,החלבון הספציפי הזה נחשב לאחד הנחותים במשך כל אותה התקופה ,מבחינת לקוחות החנות .
אומנם על טעם ועל ריח אין להתווכח ,אבל נורא מפתיע אותי לשמוע שהוא טעים .
ואם כבר בנושא , למה יש לחלבון הזה שם כל כך רע ?הספקים יוצאים מגדרם בשביל "לדחוף" את המוצר הספציפי הזה לכל חור אפשרי .
מעניין מאוד...
איך עבדת (בלשון עבר) בחנות תוספי תזונה במשך שנה שלמה (מי יודע עד מתי עבדת שם) כשהחלבון (דימטייז אייזולט) בקושי חודשיים בשוק ולטענתך "במשך כל התקופה הזו, טענו ש... בלה בלה".
לי יש הרגשה ש"את" (שזה בעצם "הוא") הגיע לכאן להשמיץ מוצרים כאלו ואחרים, והדרך שלך לא להיכנס לאתר הזה קצרה מאוד. פעם הבאה גם תנסה להירשם לאתר לא עם מייל פיקטיבי שנפתח לפני שעה.
ואין לחלבון הזה ספקים, אלא רק ספק אחד, ואף אחד לא דוחף שום דבר, קונים בסופו של דבר מה שזול ובמקרה הזה אינטראקטיב זול יותר וכדאי יותר.

מעניין מאוד...
איך עבדת (בלשון עבר) בחנות תוספי תזונה במשך שנה שלמה (מי יודע עד מתי עבדת שם) כשהחלבון (דימטייז אייזולט) בקושי חודשיים בשוק ולטענתך "במשך כל התקופה הזו, טענו ש... בלה בלה".
לי יש הרגשה ש"את" (שזה בעצם "הוא") הגיע לכאן להשמיץ מוצרים כאלו ואחרים, והדרך שלך לא להיכנס לאתר הזה קצרה מאוד. פעם הבאה גם תנסה להירשם לאתר לא עם מייל פיקטיבי שנפתח לפני שעה.
ואין לחלבון הזה ספקים, אלא רק ספק אחד, ואף אחד לא דוחף שום דבר, קונים בסופו של דבר מה שזול ובמקרה הזה אינטראקטיב זול יותר וכדאי יותר.

וואו ! בהחלט לא ציפיתי לקבלת פנים כל כך עוינת !אבל אני מניחה שיש לך את הסיבות שלך לדבר.
ראשית,הכוונה שלי הייתה לחברת דיימטייז בעיקר ולא לחלבון איזולט באופן ספציפי .אני רק משערת שהטעם לא יכול להיות שונה בהרבה ,כי אבקת חלבון זו אבקת חלבון בסופו של דבר ולא גיינר ולא פורמולת קריאטין ולא שום דבר אחר .חלבון הוא חלבון .
שנית,המייל הוא ממש לא פיקטיבי .אני עם המייל הזה כמה שנים טובות ,אבל זכותך לחשוב מה שאתה רוצה .
לסיכומו של דבר , כל מה שרציתי סה"כ בתור בחורה שסיימה לא מזמן קורס מדריכים ,עם אהבה גדולה לתחום ולמקצוע זה להשתלב וללמוד מכם ולצבור עוד ידע על ידי הפורום והאתר,אבל כפי שאני רואה זה לא יתאפשר לי .
לזלזל במוצרים ? חלילה וחס .סה"כ רציתי להבין אם יש בסיס או הסבר כלשהו לכך שלא אוהבים את אבקת החלבון של חברת דיימטייז .
אתה אומר שקיים ספק אחד ,בסדר גמור .אני באופן אישי זכיתי להכיר 2 ,אבל שיהיה .
אתה כנראה מבין יותר טוב .😃

וואו ! בהחלט לא ציפיתי לקבלת פנים כל כך עוינת !אבל אני מניחה שיש לך את הסיבות שלך לדבר.
ראשית,הכוונה שלי הייתה לחברת דיימטייז בעיקר ולא לחלבון איזולט באופן ספציפי .אני רק משערת שהטעם לא יכול להיות שונה בהרבה ,כי אבקת חלבון זו אבקת חלבון בסופו של דבר ולא גיינר ולא פורמולת קריאטין ולא שום דבר אחר .חלבון הוא חלבון .
שנית,המייל הוא ממש לא פיקטיבי .אני עם המייל הזה כמה שנים טובות ,אבל זכותך לחשוב מה שאתה רוצה .
לסיכומו של דבר , כל מה שרציתי סה"כ בתור בחורה שסיימה לא מזמן קורס מדריכים ,עם אהבה גדולה לתחום ולמקצוע זה להשתלב וללמוד מכם ולצבור עוד ידע על ידי הפורום והאתר,אבל כפי שאני רואה זה לא יתאפשר לי .
לזלזל במוצרים ? חלילה וחס .סה"כ רציתי להבין אם יש בסיס או הסבר כלשהו לכך שלא אוהבים את אבקת החלבון של חברת דיימטייז .
אתה אומר שקיים ספק אחד ,בסדר גמור .אני באופן אישי זכיתי להכיר 2 ,אבל שיהיה .
אתה כנראה מבין יותר טוב .😃
אני ממש לא מסכים עם הקביעה הזאת אני משתמש בחלבון של דיימטיז כבר הרבה זמן וזאת אחת החברות הטובות שיש. וניסיתי כבר הכל האיזו שלהם הוא איכותי וטעים וגם כמות החלבון במנת הגשה היא מהטובות בשוק היום.

שלא תבינו אותי לא נכון ,דיימטייז היא חברה מעולה ומוצריה מעולים אף הם.
סה"כ מספר לקוחות מועט התחבר פחות אל הטעם אבל שוב כפי שכבר ציינתי על טעם ועל ריח אין להתווכח.
דווקא הייתי מאד שמחה לנסות את האיזו שלהם :]

שלא תבינו אותי לא נכון ,דיימטייז היא חברה מעולה ומוצריה מעולים אף הם.
סה"כ מספר לקוחות מועט התחבר פחות אל הטעם אבל שוב כפי שכבר ציינתי על טעם ועל ריח אין להתווכח.
דווקא הייתי מאד שמחה לנסות את האיזו שלהם :]

אני לא מבין איך מ"טעם נחות" הגעת לחברה מעולה. לא שאני מביע את דעתי על המוצר עצמו (שהשתמשתי בו לא מעט, מה שאומר שאני כנראה לא מנוי על קהל לקוחותכם), אבל התזוזה המהירה הזאת בדיעה נראית לי חשודה.

אני משתמש במוצרים של דיימטייז, יש לי את העלית מאס גיינר שלהם בטעם קרם עוגיות והוא טעים בטירוף. אישית אני מכיר לפחות עשרה אנשים במכון ששותים את החלבון של דיימטייז ולא שמעתי אחד שלא אוהב את הטעם. רואים שהאולגה הזאת נכנסה על מנת ללכלך סתם בטח מהסיבות שלה.

וואו ..כמה עוינות .
מה קרה קמתם כולכם על רגל שמאל הבוקר ?
מה כבר קרה ?סה"כ שאלתי שאלה תמימה בנוגע למוצר ? אז מה קרה ?אז לא הבנתי למה מתחברים אל האבקה הספציפית הזו קצת פחות .אז מה ???מה כבר שאלתי ??? אמרתי שהחברה לא בסדר ???אמרתי שהמוצר לא בסדר ???יש לו אחלה ערכים תזונתיים ובגלל זה אני שואלת למה בכל זאת יש העדפה למוצרים אחרים?!?!?
אפשר לחשוב .
הוצאתם את כל העניין מכל פרופורציה אפשרית !
באתי ללכלך???משעמם לי ???אין לי מה לעשות בחיים ???איזה מין אינטרס יש לי ללכלך על האבקה ???ומה אכפת לי בכלל ????
אני צריכה את הכאב ראש הזה שלכם עכשיו ?
ראשית מנהל הפורום מתקיף אותי ,עכשיו יתר הגולשים ,שלא לדבר על שאר הבעיות שנגרמו עקב המקרה !
חאלס !
והתזוזה המהירה בדיעה על המוצר היא כתוצאה מהעוינות שזכיתי לה בפורום החמים והמקצועי הזה !!
שואלים שאלה תמימה -לא בסדר! מתנצלים על האופן שבו הדברים נשמעו-גם לא בסדר!

אני מתחרטת על היום שבכלל נכנסתי לפורום הזה או לאתר הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית