הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לחיטוב אחרי ניסיון של 5x5

שדגרז12345

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
כרגע אני בחיטוב עובד עם ה5x5 (שבוע שלישי) ולמרות שהחיטוב הולך טוב, קשה לי עם התוכנית ואני מרגיש שאני הולך להיפצע, עכשיו חשבתי על פיצולים בסגנון עליון\תחתון אבל אני לא יודע עם אני מספיק מתקדם כדי לבצע אותם, אשמח אם תציעו לי תוכנית שהיא סבירה מבחינת הנפח ועם עצימות מספיק גבוהה כדי שאוכל לשמור על הכוח שלי. תודה.

תנדב קצת יותר פרטים על עצמך כדי שנוכל לעשות את כל מה שאתה מבקש. תודה.

תעבוד כל תרגיל בפרמידה עד למשקל שאתה עושה סט של 5 בלי להגיע לכשל
ואחר כך תרד לבק אפ סט של 8 בלחיצות בעיקר

דדליפט תעשה רק פעם בשבוע

אל תצפה להוסיף משקלים כ"כ

אתה יכול בעיקרון לעבור לתוכנית AB, הרבה עושים את זה בחיטוב ויש לזה יתרונות וחסרונות, אבל אפשר גם להישאר עם הלינארית ולשנות אותה קצת. איזה גרסה שלה אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
תעבוד כל תרגיל בפרמידה עד למשקל שאתה עושה סט של 5 בלי להגיע לכשל
ואחר כך תרד לבק אפ סט של 8 בלחיצות בעיקר

דדליפט תעשה רק פעם בשבוע

אל תצפה להוסיף משקלים כ"כ

להישאר עם המבנה של ה5x5 רק בלי להעלות משקלים? ואפשר לוותר על הבק אפ סט בסקאווט הוא לדעתי סתם מיותר

שיאים מהss (אני יודע שאני חלש)
סקאווט 110 לזוג
חזה 75 לחמשייה
דדליפט 130 לחמישייה
פרס 47.5 לחמשייה

---------- התגובה התווספה ב 15:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:23 ----------

אתה יכול בעיקרון לעבור לתוכנית AB, הרבה עושים את זה בחיטוב ויש לזה יתרונות וחסרונות, אבל אפשר גם להישאר עם הלינארית ולשנות אותה קצת. איזה גרסה שלה אתה עושה?

5x5 של ביל סטאר , בפיצול ab נראה לי שאני יאבד הרבה כוח(למרות שכבר איבתי כוח, בעיקר בסקאווט בלחיצות פחות).

להישאר עם המבנה של ה5x5 רק בלי להעלות משקלים? ואפשר לוותר על הבק אפ סט בסקאווט הוא לדעתי סתם מיותר

שיאים מהss (אני יודע שאני חלש)
סקאווט 110 לזוג
חזה 75 לחמשייה
דדליפט 130 לחמישייה
פרס 47.5 לחמשייה

---------- התגובה התווספה ב 15:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:23 ----------

5x5 של ביל סטאר , בפיצול ab נראה לי שאני יאבד הרבה כוח(למרות שכבר איבתי כוח, בעיקר בסקאווט בלחיצות פחות).

לדעתי הבקאפ סט לא מיותר, בייחוד בשבועות הראשונים. ואני לא חושב שתאבד הרבה כוח עם תוכנית AB שפויה, זה תלוי כמובן גם בתזונה ובהתאוששות. איך שלא יהיה לא הבנתי למה אתה פוחד להיפצע מהלינארית ואיך תוכנית AB תוריד לך את החשש הזה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי הבקאפ סט לא מיותר, בייחוד בשבועות הראשונים. ואני לא חושב שתאבד הרבה כוח עם תוכנית AB שפויה, זה תלוי כמובן גם בתזונה ובהתאוששות. איך שלא יהיה לא הבנתי למה אתה פוחד להיפצע מהלינארית ואיך תוכנית AB תוריד לך את החשש הזה.

אני חושש להיפצע בגלל שביום שאחרי אימון אני מרגיש כאבים בברכיים אבל יכול להיות שזה קשור לאירובי שאני (ריצה על בטון, אין לי אפשרויות אחרות) בכל מקרה בשבועות הקרובים אני מקווה שאני ירשם למכון נורמלי שאני אוכל לעשות אירובי אחר, עד אז להמשיך למשיך את ה5x5 או לעבוד לפי ההמלצות של moo ?

אם אתה פוחד להיפצע אז תלך על מה שMOO הציע לך. או שאתה יכול לוותר על האירובי ולראות איך הולך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית