הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אישה ואפדרין

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
יש אישה ששוקלת 85 בגובה 165 והיא רוצה להרזות ויש לה ממש בעיה אם אוכל כאילו היא תמיד מרגישה רעבה. ואני רציתי להציע לה אולי כדורי אפדרין+קפאין נטו בשביל להוריד את תחושת הרעב, השאלה שלי היא כזאת האם כידאי באמת להציע לה את הכדורים, ומה המינון הרצוי ?

נערך לאחרונה:
מניסיון אישי - לצורך בקרת רעב מאד עוזר לפצל את התפריט היומי ל-5-6 ארוחות ביום (כלומר כל 3-4 שעות לאכול ארוחה קטנה), לאכול יותר ירקות ירוקים (אבל לא להפציץ בדליים של חסה כי סתם מנפח ואז שוב מרגישים רעבים), לשתות מים וקפה ללא סוכר ולעשות אירובי.
אפדרין וקפאין באחוז שומן גבוה (אני מניחה ש85 ק''ג לגובה 165 ס''מ זה לא בגלל מסת שריר) לא מומלץ, עדיף לנסות לחטב קודם בעזרת דיאטה ופעילות גופנית.
לא יודעת מה שיגרת האימונים אבל אם היא לא מתאמנת ורוצה להוריד במשקל -מומלץ לעשות אירובי, הכי פשוט וקל - הליכה נמרצת של כשעה 5 פעמים בשבוע.

נערך לאחרונה:
מניסיון אישי - לצורך בקרת רעב מאד עוזר לפצל את התפריט היומי ל-5-6 ארוחות ביום (כלומר כל 3-4 שעות לאכול ארוחה קטנה), לאכול יותר ירקות ירוקים (אבל לא להפציץ בדליים של חסה כי סתם מנפח ואז שוב מרגישים רעבים), לשתות מים וקפה ללא סוכר ולעשות אירובי.
אפדרין וקפאין באחוז שומן גבוה (אני מניחה ש85 ק''ג לגובה 165 ס''מ זה לא בגלל מסת שריר) לא מומלץ, עדיף לנסות לחטב קודם בעזרת דיאטה ופעילות גופנית.
לא יודעת מה שיגרת האימונים אבל אם היא לא מתאמנת ורוצה להוריד במשקל -מומלץ לעשות אירובי, הכי פשוט וקל - הליכה נמרצת של כשעה 5 פעמים בשבוע.

אני לא מבין את האנשים שמעדיפים לצעוד 5 פעמים בשבוע עם כול הסיבוכים שמסביב, מאשר לסגור את הפה ל2 כפות אורז.

אני שותה תה ירוק בדיאטות זה עוזר לי
בערך 5-8 כוסות ביום אחרי ארוחות ובין לבין

כמה שזה עצוב, אימון גופני זה הדבר הכי גרוע לשמנים.
הם חושבים שאם הם עשו הליכה, הם יכולים לאכול יותר, וזה בנוספת
לציפייה לתוצאות מידייות יגרום לה להפסיק.

הכי חשוב לנשים/אנשים כאלה(חוץ משינוי אורח חיים, מה שלא יקרה) זה לסגור את הפה.

כמה שזה עצוב, אימון גופני זה הדבר הכי גרוע לשמנים.
הם חושבים שאם הם עשו הליכה, הם יכולים לאכול יותר, וזה בנוספת
לציפייה לתוצאות מידייות יגרום לה להפסיק.

הכי חשוב לנשים/אנשים כאלה(חוץ משינוי אורח חיים, מה שלא יקרה) זה לסגור את הפה.
כן שכחתי לציין שזה בנוסף, ולא במקום, שמירה על תפריט תזונה עם גירעון קלורי (התייחסתי לזה כמובן מאליו :120ag:)

כן שכחתי לציין שזה בנוסף, ולא במקום, שמירה על תפריט תזונה עם גירעון קלורי (התייחסתי לזה כמובן מאליו :120ag:)

😃 אני יודע למה התכוונת, אבל לא נראה לי שזה אפשרי.
אם מישהיא תלך חמישה ימים בשבוע שעה, היא תאכל בערך פי 5.

😃 אני יודע למה התכוונת, אבל לא נראה לי שזה אפשרי.
אם מישהיא תלך חמישה ימים בשבוע שעה, היא תאכל בערך פי 5.
כשאמרתי "מניסיון אישי" לא שיקרתי.
לפני 6 שנים (כשהייתי סטודנטית) ירדתי מ-77 ל-62 קילו בעזרת תפריט של 1200 קלוריות מדיאטנית של קופת חולים והליכות יומיות של שעה 6 פעמים בשבוע. כל התהליך נמשך בערך 4 חודשים.
לא היה לי שום מושג באימונים וחייתי לפי כל המיתוסים המקובלים הקשורים לתזונה, ועדיין די השגתי את המטרה.
אולי לאישה מבוגרת יותר זה יותר קשה נפשית, אבל בגלל זה ציינתי את כל מה שאפשר לעשות לצורך בקרת הרעב.

כשאמרתי "מניסיון אישי" לא שיקרתי.
לפני 6 שנים (כשהייתי סטודנטית) ירדתי מ-77 ל-62 קילו בעזרת תפריט של 1200 קלוריות מדיאטנית של קופת חולים והליכות יומיות של שעה 6 פעמים בשבוע. כל התהליך נמשך בערך 4 חודשים.
לא היה לי שום מושג באימונים וחייתי לפי כל המיתוסים המקובלים הקשורים לתזונה, ועדיין די השגתי את המטרה.
אולי לאישה מבוגרת יותר זה יותר קשה נפשית, אבל בגלל זה ציינתי את כל מה שאפשר לעשות לצורך בקרת הרעב.

תקראי את הת'רד הבא
http://www.professionalmuscle.com/f...rum/71875-wife-wants-stay-test-e-forever.html

זה שאת הצלחת, זה יפה.
אבל במקרה הזה הפרט לא מצביע על הכלל.
עדיין, הליכה 5 פעמים בשבוע לא נראה לי כמו משהו שיגרום להתקף רעב חריג. לאירובי יש גם השפעה של שיכוך רעב (אבל אולי זו תחושה סובייקטיבית).. עדיין אני רואה הרבה נשים מלאות שהליכה עושה להן פלאים.

תשנה מין, תחכה 10 שנים ואז תבין

מה זה קשור? מה שחשוב זה המאזן השלילי. את גם יכולה לאכול פיצות כול היום ולהוריד את זה בריצה.
אם תעשי חישוב ותראי כמה קלוריות היא שרפה בשעה הליכה הזאתי, את תראי שזה לא כזה הרבה והיא בסך הכול הרשתה לעצמה לאכול עוד כמה כפות אורז ביום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית