הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכניות כוח

• פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך

yan

משתמש פעיל
796
62
נק' מוניטין:
228
796
62
אם אנחנו גדלים מתוכניות כוח יותר מפיצולים אז למה בילדרים שהם מוזרקים לא עובדים לפי תוכניות כוח הם לא אמורים יהיו לגדול פי כמה ככה?

תוכניות כוח מכילות תרגילים מורכבים שמשחררים יותר הורמונים
בנוסף בגלל התאוששות איטית ללא חומרים הדרך היעילה ביותר לעבוד כך (במגבלות ההתאוששות/נפח/עצימות/תדירות)

גם בילדרים מתאמנים בתרגילים מורכבים

בנוסף בילדרים כבר ביצעו את העליה הגדולה בכוח ובמאסה ומה שאתה רואה עכשיו זה האימונים שלהם לגרד לאט לאט את הקצה ושם כנראה הם צריכים תוכניות מורכבות

לך כמתאמן טבעי ומתחיל תוכנית כוח היא הבסיס לכל ותקדם אותך בצורה הטובה ביותר

• פותח/ת השרשור
כן את זה אני מבין שלי עדיף תוכניות כוח
השאלה היא אחרת אם בתוכניות כוח גדלים כל כך מהר למה מישו מוזרק שהפוטנציאל גדילה שלו יהיה יותר גדול משלי לא יתאמן בתוכנית כוח הרי הוא יצבור פי כמה מסה מאשר תוכנית פיצולים לא?

כן את זה אני מבין שלי עדיף תוכניות כוח
השאלה היא אחרת אם בתוכניות כוח גדלים כל כך מהר למה מישו מוזרק שהפוטנציאל גדילה שלו יהיה יותר גדול משלי לא יתאמן בתוכנית כוח הרי הוא יצבור פי כמה מסה מאשר תוכנית פיצולים לא?

הוא כבר גדל את אותה הגדילה שתוכנית כוח תתן לכל אחד
משלב מסויים נדרשת תוכנית מורכבת יותר עליו (בילדר מקצועי) תוכנית כוח בסיסית כבר לא תעבוד למטרות היפרטרופיה

והבעיה שכולם ישר רוצים תוכנית כזו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית