עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תיקרא אז את מה שאני כתבתי.תאכלס רובכם מזיינים את השכל, כי יש פיתרון לרוב הדברים האלה: אוזניות! (+להיות גדול תמיד עוזר).
כל עוד אני עם אוזניות, חוץ מתנועות ידיים של "אני רוצה להיכנס לעשות מתח בכלוב שאתה נח" אף אחד לא פונה אלי. הטעות הכי אסטרטגית זה להוריד אותן, כי אז אנשים חושבים שאתה פתוח לברבורים.
עצבני גם על אנשים ששמים בהליכון שיפוע 10 אבל הם הולכים באלכסון ותופסים בידיות של ההליכון. אז מה לעזאזל הם עשו בזה שהם העלו את השיפוע?!
1 ו2 זה אני:161bd:1. כאלה ש"גברים" מספיק לעשות לחיצת חזה בלי ספוטר וגורמים לך מדי פעם לרוץ כדי להציל את החיים שלהם.
2. כאלה שעושים סופר סט עם חצי ממשקולות היד של המכון.
3. כאלה שפותרים סודוקו וקוראים עיתון על אופני "כושר" בישיבה.
4. זקנים.
אז אני חייב לשאול:1 ו2 זה אני:161bd:
1.מתי ששומר עליי ספוטר אני מוותר יותר מהר כי אני יודע שמישהו שומר עליי ומתי שאין ספוטר אני סומך רק על עצמי ותאמין לי אני תמיד מגיע לכשל.אז אני חייב לשאול:
1. אתה לא צריך ספוטר -> אבל אתה רוצה להתקדם -> אתה מבצע את הלחיצה עד כשל -> אבל אתה לא נכנס לחזרה שבה יהיה כשל כי אתה בלי ספוטר -> אתה יודע מראש שיהיה כשל בחזרה כלשהי לפני שאתה מתחיל אותה (ומוותר עליה) -> אתה יודע לצפות את העתיד.
באמת שברצינות שברתי על זה את הראש הרבה זמן והגעתי למסקנה שאו שהאנשים האלה יודעים לצפות את העתיד (כנראה שלא לפי כמה מקרים שהיו 😛) או שההנחה שלי לא נכונה והם לא רוצים להתקדם.
2. לא מספיק 3 זוגות? זה סופר-סט לא סופר-אולטרה-מגה-סט
חחח1.מתי ששומר עליי ספוטר אני מוותר יותר מהר כי אני יודע שמישהו שומר עליי ומתי שאין ספוטר אני סומך רק על עצמי ותאמין לי אני תמיד מגיע לכשל.
3.3 זוגות מספיק
1. אני מצליח להיכשלחחח
1. זה לא קצת פרדוקס? איך אתה מגיע לכשל ועדיין מצליח לשים את המוט על המתלה (=הצלחה)?
2. יש לכם 6 זוגות משקולות במכון?
נשמע יותר כמו מישהו שעושה סט בין הפרקים ;gaaahzחח יש אצלנו אחד שקורא ספר בKINDLE בין הסטים ><
1. כאלה ש"גברים" מספיק לעשות לחיצת חזה בלי ספוטר וגורמים לך מדי פעם לרוץ כדי להציל את החיים שלהם.
2. כאלה שעושים סופר סט עם חצי ממשקולות היד של המכון.
4. זקנים.
אנשים שתופסים את הספות המתכווננות בשביל תרגילים מוזרים כמו בנצ' בשיפוע במקום לתת לי לשבת בנוחות לראות את הסופר קלאסיקו בין הסטים.
עוד איזה אחד, אני עושה בנץ' ואז איזה אחד בא ונוגע בסבבה שלו במוט בצד השמאלי כי הוא מוציא איזה פלטה... מן הסתם שהוא יזוז מיד הצידה נכון? אבל לא הסתום הזה נשאר ומנסה להוציא את הפלטה וממשיך לגעת במוט עד שצועקים עליו... אין זה גם אחד הדברים הכי מעצבים שנתקלתי בהם