הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון - דברים שמעצבנים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך
אף אחד לא אומר לי כליום, הדבר היחיד שמעצבן אותי זה אנשים שכל שניה מרים תחולצה כדי לבדוק קוביות, יש אצלנו קצת שעושים בייספ בראק, אבל זה 1-2, ו99% שכשאני אצטרך יהיה פנויי.

לא ידעתי שיש עוד אנשים חוץ ממני ומהאויר בחדר כושר. חידשתם לי.

• פותח/ת השרשור
תאכלס רובכם מזיינים את השכל, כי יש פיתרון לרוב הדברים האלה: אוזניות! (+להיות גדול תמיד עוזר).
כל עוד אני עם אוזניות, חוץ מתנועות ידיים של "אני רוצה להיכנס לעשות מתח בכלוב שאתה נח" אף אחד לא פונה אלי. הטעות הכי אסטרטגית זה להוריד אותן, כי אז אנשים חושבים שאתה פתוח לברבורים.
תיקרא אז את מה שאני כתבתי.
מה לעשות שהמדריכים,מתאמנים אצלי מפפגרים וחושבים שאני שומע מה שהם אומרים..

אצלנו יש איזה מישהו במכון שמרגיש יותר מידי במלתחות יותר מידי נוח..
אחרי שהוא מסיים להתקלח האדיוט נשאר ערום (רק בסביבת המלתחות כמובן) ומסתובב כיאלו הוא במקלחת לבד..
זה נהיה די מטריד ואני לא מספיק לשים את האולסטאר ולהוציא את החגורה שם כמו שאני רגיל..

עצבני גם על אנשים ששמים בהליכון שיפוע 10 אבל הם הולכים באלכסון ותופסים בידיות של ההליכון. אז מה לעזאזל הם עשו בזה שהם העלו את השיפוע?!

וואו!
כמה שאני מסכים איתך במשפט הזה!!!🙌

1. כאלה ש"גברים" מספיק לעשות לחיצת חזה בלי ספוטר וגורמים לך מדי פעם לרוץ כדי להציל את החיים שלהם.
2. כאלה שעושים סופר סט עם חצי ממשקולות היד של המכון.
3. כאלה שפותרים סודוקו וקוראים עיתון על אופני "כושר" בישיבה.
4. זקנים.

1. כאלה ש"גברים" מספיק לעשות לחיצת חזה בלי ספוטר וגורמים לך מדי פעם לרוץ כדי להציל את החיים שלהם.
4. זקנים.
1 ו2 זה אני:161bd:

האנשים שחושבים שאתה סחבק שלהם ובאים לספר לך על החיים שלהם רק כי פעם אחת שמרת עליו בבנצ'.

1 ו2 זה אני:161bd:
אז אני חייב לשאול:
1. אתה לא צריך ספוטר -> אבל אתה רוצה להתקדם -> אתה מבצע את הלחיצה עד כשל -> אבל אתה לא נכנס לחזרה שבה יהיה כשל כי אתה בלי ספוטר -> אתה יודע מראש שיהיה כשל בחזרה כלשהי לפני שאתה מתחיל אותה (ומוותר עליה) -> אתה יודע לצפות את העתיד.
באמת שברצינות שברתי על זה את הראש הרבה זמן והגעתי למסקנה שאו שהאנשים האלה יודעים לצפות את העתיד (כנראה שלא לפי כמה מקרים שהיו 😛) או שההנחה שלי לא נכונה והם לא רוצים להתקדם.
2. לא מספיק 3 זוגות? זה סופר-סט לא סופר-אולטרה-מגה-סט

אז אני חייב לשאול:
1. אתה לא צריך ספוטר -> אבל אתה רוצה להתקדם -> אתה מבצע את הלחיצה עד כשל -> אבל אתה לא נכנס לחזרה שבה יהיה כשל כי אתה בלי ספוטר -> אתה יודע מראש שיהיה כשל בחזרה כלשהי לפני שאתה מתחיל אותה (ומוותר עליה) -> אתה יודע לצפות את העתיד.
באמת שברצינות שברתי על זה את הראש הרבה זמן והגעתי למסקנה שאו שהאנשים האלה יודעים לצפות את העתיד (כנראה שלא לפי כמה מקרים שהיו 😛) או שההנחה שלי לא נכונה והם לא רוצים להתקדם.
2. לא מספיק 3 זוגות? זה סופר-סט לא סופר-אולטרה-מגה-סט
1.מתי ששומר עליי ספוטר אני מוותר יותר מהר כי אני יודע שמישהו שומר עליי ומתי שאין ספוטר אני סומך רק על עצמי ותאמין לי אני תמיד מגיע לכשל.
3.3 זוגות מספיק

1.מתי ששומר עליי ספוטר אני מוותר יותר מהר כי אני יודע שמישהו שומר עליי ומתי שאין ספוטר אני סומך רק על עצמי ותאמין לי אני תמיד מגיע לכשל.
3.3 זוגות מספיק
חחח
1. זה לא קצת פרדוקס? איך אתה מגיע לכשל ועדיין מצליח לשים את המוט על המתלה (=הצלחה)?
2. יש לכם 6 זוגות משקולות במכון?

אנשים שתופסים את הספות המתכווננות בשביל תרגילים מוזרים כמו בנצ' בשיפוע במקום לתת לי לשבת בנוחות לראות את הסופר קלאסיקו בין הסטים.

4. זקנים.

2 ו4 כלכך..
לא יכול לראות את אלה שמביאים חצי מהמשקולות של המכון בשביל סופר סטים מטומטים ורובם אחרי זה גם עושים שרירים למראה שזה שיא ..
והזקנים חחחחחחחחח מה עוד יש לומר עליהם ..

לנו יש את הבן אדם הכי מעצבן בארץ..
הוא שם את המגבת על הבנץ' והולך לעשות מתח, הוא כביכול עושה סופר סט אבל לא בדיוק כי בכל זאת יש לו מנוחות באמצע.
אתה בא לעשות בנץ אז הוא אומר לך שהוא עושה שם ואז אתה בא לעשות מתח וגם שם הוא עושה למרות שאני לא עושה לו חשבון, אני מתעצבן בשביל אנשים אחרים שכן עושים חשבון ואומרים לו "אהה סבבה אז אני אחריך"
אותו בן אדם כשהוא מבקש שתעזור לו למשך להרים את המוט של הבנץ לחזה עליון אז הוא מבקש ככה "ליאור בוא שים יד!" והוא אומר את זה בצורה מגה אסרטיבית כאילו שהוא הבוס שלך או איזה מפקד שלך בצבא אז אני פשוט אומר לו שניה וממשיך ללכת..

עוד איזה אחד, אני עושה בנץ' ואז איזה אחד בא ונוגע בסבבה שלו במוט בצד השמאלי כי הוא מוציא איזה פלטה... מן הסתם שהוא יזוז מיד הצידה נכון? אבל לא הסתום הזה נשאר ומנסה להוציא את הפלטה וממשיך לגעת במוט עד שצועקים עליו... אין זה גם אחד הדברים הכי מעצבים שנתקלתי בהם

עוד איזה אחד, אני עושה בנץ' ואז איזה אחד בא ונוגע בסבבה שלו במוט בצד השמאלי כי הוא מוציא איזה פלטה... מן הסתם שהוא יזוז מיד הצידה נכון? אבל לא הסתום הזה נשאר ומנסה להוציא את הפלטה וממשיך לגעת במוט עד שצועקים עליו... אין זה גם אחד הדברים הכי מעצבים שנתקלתי בהם

את היצורים הבלוטים האלה אני גם מכיר, הפתרון הכי טוב הוא לדפוק "סליחה" בווליום רצחני ולהמשיך בסט. מקסימום שיחטפו איזה מוט בראש (קורה לי בד"כ בסקוואטים בכלוב).

המדריכה אצלי שלא מבינה כלום וכמעט "הרגה" את חבר שלי
פעם אחת היא אמרה למישהו בן 15 וחצי שלא ירים משקל גבוה (הוא עשה חתירה מפולי תחתון) כי זה יפגע לו בגדילה
פעם אחרת כשחבר שלי עשה בנץ' ומישהו שמר עליו, הוא נתקע ושניה לפני שעזרו לו, היא פשוט הרימה לו את המוט רק מצד אחד, הוא כמעט עף לצד השני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית