הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון - דברים שמעצבנים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
ניראלי היה דיון כזה אבל סתם מצחיק הדברים שאומרים אז יאללה..

אותי הכי מעצבן ששואלים אותי שאלות בזמן סטים ועוד שאני עם אוזניות .. כאילו מה הקטע.. וזה קורה לי לפחות פעמיים באימון.
ועוד דבר דפוק שקרה לי היום אגב. אני בא אומר למישהו "כמה נישאר לך" אומר לי הרבה... אני אומר לו "אוקיי... מזה הרבה? כמה סטים?" אומר לי "הרבה,הרבה" יעני או דפוק או שהוא מנסה לעשות פה פוזות באוויר אמרתי לו "אתה מבין מה השאלה "כמה סטים" אומרת או שאני יסביר לך לאט יותר" אומר לי 3... =.= בן זונה...
או היותר מפגרים אומרים לי "עכשיו התחלתי" כאילו אני יודע מה יש בתוכנית הליצנית שלהם

אותי מעצבנים כל המוזרים האלה שעושים כל היום משקולות ולא נוגעים בכלל באירובי 😃

ואותי מעצבנים המאמנים שחופרים לך באמצע הסקוואט שאתה עוד שנייה מתפוצץ מהמשקל

הגישה שלך לא נכונה
אתה צריך לפתוח ב"אני נכנס איתך בין הסטים שלך"

• פותח/ת השרשור
הגישה שלך לא נכונה
אתה צריך לפתוח ב"אני נכנס איתך בין הסטים שלך"
זה היה בסקאווט והיה לו 20 קילו על המוט... רציתי לדעת כמה סטים יש כי אם יש לו שלוש אני לא יוציא ויחזיר את המשקל שלי כל הזמן ... גם ככה זה התרגיל הראשון שאני עושה אז אין לחץ

אהה ומישהו יכול להסביר לי למה תמיד יש קוקסינל שמרים בין כל סט את החולצה ומראה תבקושי ריבועים שיש לו עושה פוזות למראה? ותמיד זה אחד עקום כזה עם גנטיקה של ריבועים של עז... כל אחד יותר עקום מהשני באלי להרביץ להם

אותי מעצבנים שתי זקנים שתופסים את הכלוב ועושים כפיפות מרפקים
וגם הגיי שעושה 20 סטים ליד קידמית משחק אותה הכי קשוח

אלה שמנצלים לרעה את הכלוב, כדי "להוציא" מוט ריק או מוט נשים ממוטות הביטחון, guaho כפיפות מרפקים עם ברכיים כפופות ומשתמשים בתנופה מהגב.
אלה ששואלים אחרי דדליפט וקלין: "על איזה שריר עבדת עכשיו?"
כל הליצנים שלוחצים ובמקרים מסוימים אפילו כפיפות המרפקים שלהם זה יותר משהם שופפים. והם כמובן גם לא שוברים כי זה הורס את הגב והברכיים.
🤡 🤡 🤡

נערך לאחרונה:
שלא מצליחים להרים את המשקלים שקבענו

• פותח/ת השרשור
מעצבן המזריקים הכבדים שמסתכלים על כולם מלמעלה מי ישמע הם משהו בחיים..
ועוד משהו על פיתוח גוף בכללי שקרה לי פעם שקניתי גיינר (לא יודע אם זה בכולם כי לקחתי רק 1) הסקופ\כוס הזאת נימצאת למטה ואתה חייב שעה לחפש בסוף כל היד שלי מלאה באבקה וכל השולחן גם חחחח גם כן השיטות המסריחות של העולם להרוויח כסף

מעצבן המזריקים הכבדים שמסתכלים על כולם מלמעלה מי ישמע הם משהו בחיים..
ועוד משהו על פיתוח גוף בכללי שקרה לי פעם שקניתי גיינר (לא יודע אם זה בכולם כי לקחתי רק 1) הסקופ\כוס הזאת נימצאת למטה ואתה חייב שעה לחפש בסוף כל היד שלי מלאה באבקה וכל השולחן גם חחחח גם כן השיטות המסריחות של העולם להרוויח כסף

כה זה באמת מציק, תנסה לדחוף איזה מזלג או מלקחיים ארוכות כאלו של מנגל ולדוג אותו

-שמישהו יושב על מכונה לחזה וצועק "אחי אחי אתה יורד נמוך מדי בסקוואט זה לא בריא" ואחרי זה מתעקש להסביר למרות שזה אמצע תרגיל למה לא לעשות דיפ סקוואט
-מאמנים שאוסרים על לעשות סקוואט/דדליפט יחף כי זה מסוכן
-מוזיקה של זומבה או מועדון גייז בזמן אימון
-שאנשים ששומרים בבנצ' ומרימים את המוט כשהם לא צריכים וחושבים שקשה

אנשים שעושים לחיצת כתפיים או לחיצת חזה ורוצים שיעזרו להם להרים את החזרות האחרונות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית