הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון - דברים שמעצבנים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך
תאכלס רובכם מזיינים את השכל, כי יש פיתרון לרוב הדברים האלה: אוזניות! (+להיות גדול תמיד עוזר).
כל עוד אני עם אוזניות, חוץ מתנועות ידיים של "אני רוצה להיכנס לעשות מתח בכלוב שאתה נח" אף אחד לא פונה אלי. הטעות הכי אסטרטגית זה להוריד אותן, כי אז אנשים חושבים שאתה פתוח לברבורים.

ערס: " גבר אתה נח יותר מידי השרירים לא יתנפחו"
אחרי שלושים שניות

המאמן: " אתה שם יותר מידי משקל יהיה לך בעיות גב"

תאכלס יש המון
כמו שאמרו פה, שלא נותנים לעשות דיפ סקוואטים, ושיש אנשים שתופסים את הספה של הבנץ' לחצי שעה.

-כשתופסים את ספת הבנץ' בישביל לחיצה צרפתית ועוד עם ספוטר!

-כשעושים רבע סקוואט עם כרית ומגבת,ומרווח של 15 ס''מ בין כפות הרגליים,ועוד מזיינים לי ת'מוח על הטכניקה ''הלקויה'' שלי.

-אלה שעושים בחזרות יותר רעש מהמשקל שהם מרימים,במיוחד אלה שעושים תסססססס שמחריש אוזניים גם דרך אוזניות עם דת' מטאל!

נערך לאחרונה:
לספוטרים המטומטמים בבנץ' יש שתי פתרונות:
1. לעבוד כמו שריפ אומר עם מוט בלי סוגרים, ולהטות את המוט לצדדים במקרה של כשל כדי לפרוק אותו. זו האופציה היותר מסובכת לוגיסטית והפחות מומלצת.
2. לעבוד בכלוב עם מיטה פנויה מהסוג שעושים עליה בד"כ פלייס או קרלס, לשים את מוטות הביטחון בצורה שהקשת שעושים בגב תגרום לעבודה בטווח תנועה מלא, ובמקרה של כשל, משטיחים את הגב והמוט נשאר על מוטות הביטחון, מגלגלים אותו קדימה ואז קמים. אני עובד ככה כבר חודשים, וזה שיפר לי את איכות החיים ברמות. זה גם חוסך את ההמתנה לספה של הבנץ'.

בגדול אני מתעצבן כשאני מגיע לאימון. אני עושה FBW ומתחיל בסקוואטים. תמיד, אבל תמיד! הראק תפוס בשביל תרגיל כלשהוא, כמו כפיפת מרפקים. או שפשוט מישהו עומד ממש מולו ועושה הרחקת כתפיים או משהו כזה כי יש מאחורי הראק מראה.

אני עצבני גם על אנשים שעושים כל מני תרגילים על פיט בול כמו לחיצה צרפתית על פיט בול. זה בערך מיותר כמו אשך שלישי.

עצבני גם על אנשים ששמים בהליכון שיפוע 10 אבל הם הולכים באלכסון ותופסים בידיות של ההליכון. אז מה לעזאזל הם עשו בזה שהם העלו את השיפוע?!

עצבני גם על מתאמנים ששואלים אותי על איך לעשות תרגיל, נניח לא מזמן אישה שאלה אותי על קיקבאק. אתה מראה, מסביר ומדגיש להרים את הכתף בתרגיל וכו אבל כשהם עושים הם כאילו לא שמעו מה אמרת עושים תרגיל אחר לגמרי. בכלל יש אנשים שאני כבר חושב לעצמי "האם ללכת לתקן אותו או לא ללכת" יש אנשים שעושים כל מני תרגילים אין לי מושג מאיפה הם חשבו עליהם.

תאכלס רובכם מזיינים את השכל, כי יש פיתרון לרוב הדברים האלה: אוזניות! (+להיות גדול תמיד עוזר).
כל עוד אני עם אוזניות, חוץ מתנועות ידיים של "אני רוצה להיכנס לעשות מתח בכלוב שאתה נח" אף אחד לא פונה אלי. הטעות הכי אסטרטגית זה להוריד אותן, כי אז אנשים חושבים שאתה פתוח לברבורים.

וגם עוזר שלא ידעו את המשקלי עבודה שלך ויחשבו שאתה לוחץ 200 + 🤡

אני לא מבין למה אתם מתעצבנים על מתאמנים שמתאמנים כמו ליצנים.. מילא שהראק תפוס ניחא, אבל הלתעצבן על ליצנים?? שיעשו מה שבזין שלהם מה אכפת לכם

אני לא מבין למה אתם מתעצבנים על מתאמנים שמתאמנים כמו ליצנים.. מילא שהראק תפוס ניחא, אבל הלתעצבן על ליצנים?? שיעשו מה שבזין שלהם מה אכפת לכם

תאכלס, תגידו תודה שכולם ליצנים, אחרת איזה תור היה לכלוב...

אשכנזים בני 60 שמסתכלים עליך ואומרים לך בטון מתנשא שאתה שובר את הגב בדדליפט:nono:

אני יכול להתחרפן כשאני מבקש ממישהו לשמור לי בלחיצת חזה והוא מרים לי את המוט כשהוא לא צריך..
אני חוטף חלסטרה מהשטויות האלה:Banane36:

יש תופעה של יצורים שמסתובבים בזוגות. הם מסתכלים במראה,מדברים אחד עם השני, מדברים עם המדריך, שותים שייקים, עושים בייספס וממשיכים לזיין במוח.
מזל שהם פוחדים ממני ולכן לא מנסים לדבר איתי.
ובכללי , אנשים חיים זה קקה

יש תופעה של יצורים שמסתובבים בזוגות. הם מסתכלים במראה,מדברים אחד עם השני, מדברים עם המדריך, שותים שייקים, עושים בייספס וממשיכים לזיין במוח.

לפני כמה חודשים היה לנו זוג כזה.. המאמן היה מבריח להם סוכריות מנטה באמצע אימון ככה שאף אחד לא יראה

אצלי יש תופעה יותר טובה - קבוצות של 3 אנשים ש"מתאמנים" ביחד, אלא שלמעשה הן מורכבות מבילדר מקצועי + 2 עוזרים שמביאים לו את כל הציוד ומרכיבים לו את המוטות בזמן שהוא יושב על הכסא ונח. הם גם מביאים לו את המשקולות ללחיצה ומנגבים לו את הזיעה מהתחת. אני מניח שכל ההקרבה מעייפת אותו.

אצלי יש תופעה יותר טובה - קבוצות של 3 אנשים ש"מתאמנים" ביחד, אלא שלמעשה הן מורכבות מבילדר מקצועי + 2 עוזרים שמביאים לו את כל הציוד ומרכיבים לו את המוטות בזמן שהוא יושב על הכסא ונח. הם גם מביאים לו את המשקולות ללחיצה ומנגבים לו את הזיעה מהתחת. אני מניח שכל ההקרבה מעייפת אותו.

איך בגדול תעשיית הכושר בגרמניה? אותה ליצנות כמו בארץ/יותר טוב/יותר גרוע?

אמרתם ספוטרים שמרימים כשלא צריך, לי היה יותר גרוע, ספוטר שלא הרים שצריך!
אני מנסה להרים ואני רואה שנתקעתי והמוט היה נמוך מידי כדי לזרוק אחורה והאידיוט הזה מתסכל לא על הטלוויזיה ואני מנסה לצעוק לו עד שהוא הרים - שבוע כאבה לי היד בגללו ועדיין יש לי טרואמה מהבנץ'...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית