הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקווט עם 65 קילו במבחן סופי

עמית1488

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
-7
16
0
ערב טוב לחכמי הפורום כחלק מהמבחנים הסופיים שלי בקורס מדריכי חדר כושר יש לנו מבחן יכולת מעשית.

השאלה שלי אליכם היא האם משקל של 65 קילו סקווט לבנאדם ששוקל מעל 75 קילו הוא אפשרי?

אפשר קצת מספרים כמה סקווט אתם עושים ?(משקל עצמי ,משקל על המוט).

אתם קולטים שהבחור יהיה מוסמך קורס למדריכי חדר כושר :🙁

אני מניח שהתגובה של אלכס הייתה מאופקת

😵

תעבור בפורום powerlifting/weightlifting על הנושאים והסרטונים ותראה בעצמך
יש לנו כמה חברה ממש חלשים בפורום 🤪

אגב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתם קולטים שהבחור יהיה מוסמך קורס למדריכי חדר כושר :🙁

אני מניח שהתגובה של אלכס הייתה מאופקת

מה קשור?? כל טמבל יכול לעבור את הקורס הזה, ושזה שהוא מדריך לא אומר שהוא צריך להרים משקלים כבדים בסקאווט.

באיזה מקום דורשים את זה בכלל?

בווינגייט יש מבחן בנצ' + סקוואט
אם אתה שוקל 80-90 בערך אתה צריך לעשות משהו כמו 70-75 קילו סקוואט ובנצ' ל10 חזרות

בחורה שאני מכיר (אני לא יודע כמה היא שוקלת אבל לא הרבה) צריכה לעשות 35 קילו סקוואט ובנצ' ל10 חזרות ~

כן, גם כשאני עשיתי את הקורס בוינגייט חייבו אותנו לעשות סקוואט ולחיצת חזה ל 10 חזרות עם משקל של 70 ק"ג משהו כזה (למי ששקל יותר מ 80-90 ק"ג, לא זוכר בדיוק איך זה עבד שם).
מה שכן אני יודע שהרבה לא קיבלו תעודה בגלל זה ובאו לעשות מבחנים חוזרים, היה אחד שהגיע לעשות מבחן חוזר בפעם ה 3 אחרי שנה וחצי והוא הצליח (ורק אז הוא קיבל תעודה).
לפי מה שאני יודע בית ספר למאמנים של וינגייט הוא הבית ספר היחיד שמקפיד על זה. אצלי בקורס גם הקפידו לשבור מקביל, וחזרות שלא שברו לא נספרו (כנ"ל חזה).

לעמית, הממוצע של (פעילי) הפורום הוא 120-140 ק"ג ומעלה. יש פה 5-6 אנשים שעושים 200 ק"ג+

• פותח/ת השרשור
טוב תודה ששיתפתם אותי כמה אני יצור בפורום הזה ותודה למי שענה ברצינות.

אני יחזור לפה שאני ירים 120 קילו של סקווט בשבילי שתגידו וואהו בהמה אחי ואהו חייה.

שבת שלום.

טוב תודה ששיתפתם אותי כמה אני יצור בפורום הזה ותודה למי שענה ברצינות.

אני יחזור לפה שאני ירים 120 קילו של סקווט בשבילי שתגידו וואהו בהמה אחי ואהו חייה.

שבת שלום.
אומרים בהמה רק למי שיש סקוואט 200 ק"ג, כנראה שלא תחזור :(

אני לומד עכשיו בוינגייט, ותאכלס זה ביזיון איזה אנשים יש שם... 80% לא מבינים מילה ולא טורחים להבין, אלא באים לישון בשיעור, לעשות צחוקים ושואפים לקבל 55 במבחנים.

והרמה של המאמנים בארץ בהתאם...

אגב אני לגמרי בעד המבחן של הסקוואט והבנצ' בוינגייט, יכולת בסיסית של המאמן לעשות את מה שהוא "אמור" ללמד... ומעל חצי קורס לא שם בכלל מוט על הגב שלהם בנתיים...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית