הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע כמה חודשים

יניב ב

משתמש מתחיל
252
2
נק' מוניטין:
9
252
2
נתונים- בן 34 מיתאמן כימעט שנתיים.בהתחלה ההיתקדמות היתה מצוינת הורדתי הרבה שומן והעלתי שריר. לאחר כשנה בערך הגעתי לנקודה שקשה להנתקדם מימנה. שינתי תוכנית לab 4 פעמים בשבוע בימקום 3 כל הגוף. ניסיתי אפילו להעלות מישקל גוף בכוונה ואז לעשות חיטוב מיתוך כוונה להישאר עם יותר שריר אך כאמור המצב היום וליפני כ8 חודשים די דומה. יכול להיתאמן היום רק 3 פעמים בשבוע. המליצו לי לאמן שריר פעם בשבוע כלומרabc 3 .רציתי לישמוע דעות של אנשים שהיו בשלב הזה, מוכן לקבל גם דעה כי לא ניתן להיתקדם יותר בצורה משמעותית.

1. איך נראה התפריט שלך
2. מה משקלי העבודה שלך בסקוואט, דדליפט. לחיצת חזה, פרס (או אם אתה בכלל עושה אותם)

ניחוש שלי?
אתה לא אוכל מספיק או נכון בכלל, ואתה לא מתאמן מספיק עצים.

• פותח/ת השרשור
1. איך נראה התפריט שלך
2. מה משקלי העבודה שלך בסקוואט, דדליפט. לחיצת חזה, פרס (או אם אתה בכלל עושה אותם)

ניחוש שלי?
אתה לא אוכל מספיק או נכון בכלל, ואתה לא מתאמן מספיק עצים.

לא אוכל לפי תפריט מסודר אך שומר על 150 גרם של חלבון ומעלה, בתקופת המסה אוכל המון.
משקלי עבודה רלונטים רק בלחיצת חזה שהוא רגל ראשון לחזה, 95 קילו X5 חזרות, ביתר התרגילים- סקוואטים עושה רק ידי פעם ומשקל קל כנ"ל גם פרס ודד יפט לא ניסיתי מעולם.
לגבי אוכל אני אוכל הון אך לא מסודר, מה נקרא לאכול נכון?
בד"כ מתאמן עצים ומספר חזרות בינוני 6 +- כך שהאימון די עצים.
אשמח לקבל את עצתך.

כמו שחשבתי, התזונה שלך לא מסודרת = אתה לא אוכל מספיק קלוריות. כמה שאתה חושב שאתה אוכל המון, זה לא מספיק.
דבר שני, התוכנית שלך נראת לא יעילה.
המלצות?
קרא את אלו:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

http://www.kilogram.co.il/856/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-העלאה-במסת-ה/

• פותח/ת השרשור
משה תודה על ההיתיחסות אבל את המאמרים האלו אני מכיר מהיום הריאשון שפורסמו.ואניכן אוכל המון אחרת אך אתה מסביר עליה של 1.5 קג בחודש, [ הרוב כניראה שומן ונוזלים שיורדים בחיטוב].לגבי תוכנית אני די מבולבל.

• פותח/ת השרשור
מה יש להיות מבולבול, הכל רשום, שחור על גבי לבן.
ss לא בישבילי , אני מבוגר מידי ושמן מידי לתוכניח זו [18 אחוז שומן בערך. בפורטל קילוגרם יש מדריך רלונטי עמוד 5 " מושגים בסיסים בתיכנון אימון". אך מיתוך הכתוב לא מצליח להבין איזה תוכנית לגבש. היתאמנתי ab 4 פעמים בשבוע בשנה האחרונה.

1. לומר שאתה מבוגר מידי זה אחלה תירוץ לא לעשות דברים, אתה ממש לא מבוגר מידי בשביל התוכנית.
אם היית מעל 40 הייתי מבין, אבל אתה לא.
2. מאיפה אתה יודע שאתה 18% שומן? ואם אתה חושב שאתה "שמן מידי" למה אתה מחפש לעלות במסת השריר? תעשה חיטוב ובחיטוב לא משנה איזה תוכנית אתה עושה, העיקר שתהיה עצימה מספיק כדי לשמור על השריר.
אם אתה באמת 18% שומן אין לך לאן לשאוף לעלות במסת השריר.

כי זה לא יעיל. אתה תעלה יותר בשומן מאשר בשריר. גם הגבלה הורמונאלית מסויימת וגם קלורית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית