הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אז תנו לי להבין- טקסס מטהוד

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
אוקיי. אני מיציתי את התוכנת כוח שאני עכשיו עושה. הגיע הזמן לתוכנית חדשה. אחרי לבטים בין פיצול וטקסס אמרתי שנלך על הטקסס, לא נוותר על הבנצ' 130!
לעניין- ממה שהבנתי החלוקה אמורה להיות ככה: (אני חוזר לסקוואט אחרי כמעט שנה של פציעה, לכן אעשה 3X5 ואעלה בכל אימון משקל עד תקיעה.

ווליום:
סקוואט 3X5
בנצ' 5X5
חתירה 5X5
דיפס 3X5
מתח עם משקל 3X5

התאוששות:
סקוואט 3X5
פרס 3X3 (משקל מקס'?)
חתירה 3X3

עצימות:
סקוואט 3X5
בנצ' 1X3
דדליפט 1X3

ובשבוע שאחריו אני אמור להחליף את הבנצ' בפרס? כלומר כל שבועיים אני עושה אימון עצימות של בנצ' לדוג'?

תודה רבה

זה יותר מדי. בשביל מה אתה צריך דיפס ביום של הבנץ'? למה צריך חתירה פעמיים בשבוע? איך סקוואט 3x5 זה עצימות?

זה יותר מדי. בשביל מה אתה צריך דיפס ביום של הבנץ'? למה צריך חתירה פעמיים בשבוע? איך סקוואט 3x5 זה עצימות?

אני מסכים עם זה שהוא צריך להעיף את הדיפס והחתירה, אבל הוא כנראה מנסה להתקדם עם הסקוואט כמו בSS ואם הוא מצליח אני לא רואה בעיה.

אני מסכים עם זה שהוא צריך להעיף את הדיפס והחתירה, אבל הוא כנראה מנסה להתקדם עם הסקוואט כמו בSS ואם הוא מצליח אני לא רואה בעיה.

ואם הוא יצליח להתקדם עם 2 סטים של 5 עדיף?

אני גם חושב שזה יותר מדי. הקטע עם הבנץ'-פרס זו פשוט רוטציה, כמו שהבנת. אתה יכול גם להתקדם בשניהם באותו שבוע ואז להחליף לרוטציה כשאתה נתקע.

אתה מגזים.
ולמה אתה מסתבך ולא עושה כמו שריפ המליץ בלינק שרן הביא לך?
אם אתה רוצה לגוון הדברים היחידים שהייתי עושה זה לשים פרונט סקוואט במקום סקוואט רגיל בהתאוששות.
באמת שאין מה לחשוש מדדליפט בנפח.

• פותח/ת השרשור
שמע, עשיתי SS והגעתי ל142 אקרוס. עקב פציעה בברך הפסקתי לעשות סקוואט לקרוב לשנה. עכשיו אני במצב של לעשות סקוואט שוב- אם הגעתי ל142 בלי ריסטים למה שאני אצטרף לשחק עם החזרות כל עוד אני יכול לעלות בסקוואט במתכונת של SS? והאימון ווליום לקוח מתוך הטבלה שעלתה פה בפורום במאמר של הטקסס מטהוד. ( העומס המטורף באימןו הווליום מתאים לי פיקס, אני בטוח שאני אצליח להתאושש לקראת האימון עצימות))

תעשה מה שטוב לגוף שלך ומה שמקדם אותך. בדרך כלל מתחילים שבלונית עם 5x5 ומורידים סט כשנהיה זוועתי, אבל אם אתה מעדיף להישאר עם 3 סטים של 5 אחלה.

• פותח/ת השרשור
זה פעם ראשונה שאני עושה את טקסס מט'הוד, אני עוד לא יודע כ"כ מה טוב לגוף שלי. אני אתחיל את המשקלים ב70% מהמשקלי שיא?

על מה "מה?"? אני חושב שאפשר להתקדם גם יופי עם 2 סטים של חמישיות ואז סט עצימות ביום חמישי, זה לא אומר שזה לא יחטיא את כל הרעיון של נפח-התאוששות-עצימות.

זה לא אמור להיות הרעיון בכלל אם הוא מצליח להתקדם מאימון לאימון, למה שהוא ירצה להתקדם כל שבוע? לזה שהוא עובד ככה בלחיצות אין השלכה על הסקוואט שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית