הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אתם גורמים לקיבה שלכם לגדול?

• פותח/ת השרשור XYZ
  • פורסם בתאריך

XYZ

משתמש מתחיל
166
0
נק' מוניטין:
222
166
0
אני בתקופת מסה עכשיו ואחרי עליה של 11 ק"ג אני קצת תקוע האימונים דווקא בסדר אני חושב שאני פשוט צריך לאכול יותר.
אני אוכל 4-5 פעמים ביום, משתדל לאכול ארוחה זריזה כדי לא להרגיש תחושת שובע מהר מדי וגם כשאני מרגיש להמשיך לאכול כמה שאני מסוגל. יש לכם עוד עצות/אלטרנטיבות שיעזרו לי להמשיך להגדיל את הקיבה?

אתה צריך לעלות במספר הקלוריות כל כמה שבועות. לדוגמה היום אתה אוכל 3000 קלוריות, עוד שבוע תעלה את זה ל 3100 וככה תעלה ב 400 קל' כל חודש, בסופו של דבר זה יעבוד.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לעלות במספר הקלוריות כל כמה שבועות. לדוגמה היום אתה אוכל 3000 קלוריות, עוד שבוע תעלה את זה ל 3100 וככה תעלה ב 400 קל' כל חודש, בסופו של דבר זה יעבוד.

זה מצריך לספור קלוריות ;maeq הבעיה זה שאני כל הזמן משתדל לאכול כמה שאני רק יכול ועדיין אני מתחיל להתקע

מבין ללבך שאתה לא רוצה לספור קלוריות זה מעצבן אבל מדי פעם זה הכרחי כדי לראות איפה אתה נמצא וכמה אתה אוכל. לפעמים זה יכול להפתיע אותך. חלב זה מעולה אם אתה לא רגיש ללקטוז. אם כן תתחיל לאכול דברים מפוצצים בקלוריות עד לשובע+. לדוגמא:
בשר שומני (אנטרקוט,שייטל,שומן כבש,אווז,ביקון,ביקון,ביקון,ביקון,ביקון...) זה הכי טוב.
טחינה גולמית
חמאת בוטנים
גבינצ' שמנה 28%+ (גבינצ' למשל אני אוכל בלי להרגיש ובטעות יכול להגיע ל1200קלוריות רק מזה כי זה טעים ויורד בקלות בגרון וזה מרגיש מאד קל)
ז'אנק פוד. פיצות המבורגר ציפס המבורגר המבורגר המבורגר

נערך לאחרונה:
שלום לך.
לידיעתך,אתה זכאי ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב(אבקה לעלייה במסה-ממותה 2500,אבקת החלבון אינטראקטיב ISOWHEY ומוצרים רבים אחרים).
הנחה ייחודית שניתנת לחברי פורום LBS וניתנת למימוש בכל חנות בארץ!
מקווה שתהנה מההנחה המיוחדת וממוצרי אינטראקטיב.
לפרטים נוספים ולשובר לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

מבין ללבך שאתה לא רוצה לספור קלוריות זה מעצבן אבל מדי פעם זה הכרחי כדי לראות איפה אתה נמצא וכמה אתה אוכל. לפעמים זה יכול להפתיע אותך. חלב זה מעולה אם אתה לא רגיש ללקטוז. אם כן תתחיל לאכול דברים מפוצצים בקלוריות עד לשובע+. לדוגמא:
בשר שומני (אנטרקוט,שייטל,שומן כבש,אווז,ביקון,ביקון,ביקון,ביקון,ביקון...) זה הכי טוב.
טחינה גולמית
חמאת בוטנים
גבינצ' שמנה 28%+ (גבינצ' למשל אני אוכל בלי להרגיש ובטעות יכול להגיע ל1200קלוריות רק מזה כי זה טעים ויורד בקלות בגרון וזה מרגיש מאד קל)
ז'אנק פוד. פיצות המבורגר ציפס המבורגר המבורגר המבורגר

הוא אמר שהוא רוצה להגדיל את הקיבה ,לא להראות כמו יקזונה.

אם אתה רוצה להגדיל את הקיבה אז הדרך הכי טובה היא זותי 🚬🤪🚬

נערך לאחרונה:
למה שתרצה להגדיל את הקיבה ? ע"מ שהיא תלחץ על שאר האיברים הפנימיים שלך, ותפגע בבריאותך ? תאכל כשאתה רעב, ואם אתה רוצה תוספות קלוריות הפיתרון פשוט - שתה אותם ! (ואולי חלב זה לא הרעיון הכי טוב... אנחנו לא עגלים אלא בני אדם, ובטבע שום חיה בוגרת אינה צורכת חלב (-:

למה שתרצה להגדיל את הקיבה ? ע"מ שהיא תלחץ על שאר האיברים הפנימיים שלך, ותפגע בבריאותך ? תאכל כשאתה רעב, ואם אתה רוצה תוספות קלוריות הפיתרון פשוט - שתה אותם ! (ואולי חלב זה לא הרעיון הכי טוב... אנחנו לא עגלים אלא בני אדם, ובטבע שום חיה בוגרת אינה צורכת חלב (-:

אחד הטבעונים החריפים אתה

אתה מכיר חיה בוגרת שהולכת לבית ספר?

מתכון מעולה בשבילך:
תכין מקושקשת מ5-7 ביצים.
תשפוך את המקושקשת לצלחת.
לאותה מחבת חמה תזרוק אחרי זה (אחרי שפינית את הביצים) גבינות שמנות (מוצרלה\פרמזן\צהובה שמנה) ופשוט תטגן אותן עד שהם יהיו חצי נוזליות.
שפוך את זה על הביצים.
בתיאבון. (אפשר להגיע בקלות ל100 גרם חלבון והרבה שומן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית