ייעוץ תופעות לוואי של האבץ/המגנזיום

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
יכול להיות שזה הישמע מצחיק אבליש תופעת לוואי לאחד מהתוספים האלה שגורם לי לחלום הרבה חלומות וחלומות אמיתיים כאלה, בדרך כלל של דברים שאני רוצה לשכוח, ניסתי כמה ימים לא לקחת וזה ואופ אין חלומות.

אני לוקח את הכדורים ביחד חצי שעה-שעה לפני השינה, זאת תופעה מוכרת? אם כן של מה בדיוק (האבץ או המגנזיום)?

אבץ ומגנזיום לפני השינה עוזרים לשינה עמוקה ובאמת גורמים לחלומות אצל חלק מהאנשים. אני חושב שזה בעיקר המגנזיום אבל תנסה להוריד אחד מהם ותראה.

גם לי יש אתה הבעיה הזאת.
אם אני לוקח מלטונין יש לי חלומות מפחידים,פעם חלמתי שהחלקתי מהאופנוע ורכבים עולים עלי.
מה הבאסה,שיושנים חזק,ואי אפשר לקום מהסיוט.
מגנזיום לבד לא עושה כ''כ נורא,אבל עם מלטונין זה עושה עוד יותר גרוע.

חחח התוספים לא עושים חלומות
פשוט אולי אתם ישנים קצת יותר חזק וזוכרים את החלומות

כשאני חוזר מהעבודה אחרי 12 שעות,מת מעייפות,אני הולך לישון ממש חזק ואין לי את החלומות האלו.
אחרי כדור-2 מלטונין החלומות באים בכמויות.
מה גם,בימי שבת אני יושן בצהריים,אז בלילה אני לוקח כדור להירדם,עוד פעם יש חלומות כאלו,למרות שאני כמעט ולא עייף.

• פותח/ת השרשור
כשאני חוזר מהעבודה אחרי 12 שעות,מת מעייפות,אני הולך לישון ממש חזק ואין לי את החלומות האלו.
אחרי כדור-2 מלטונין החלומות באים בכמויות.
מה גם,בימי שבת אני יושן בצהריים,אז בלילה אני לוקח כדור להירדם,עוד פעם יש חלומות כאלו,למרות שאני כמעט ולא עייף.

איפה יש מלטונין? יש באבץ או במגנזיום?

חחח אחרי 3 שנים בצבא של חוסר בשינה יש לי מלטונין לכל החיים בדם
3 דקות במיטה ואני נרדם בכל מצב ובכל שעה 😃
לפני הצבא זה לא היה ככה , אם הייתי קם בבוקר לא הייתי מסוגל להירדם שוב , היום אין מצב שאנ י במיטה ולא נרדם חחחח

ידעתם לדוגמא שבגוף קיים איזון של אבץ-קדמיום-עופרת ובצריכה של אבץ לבד אנחנו מפירים אותו ? אל תצרכו תוספים בודדים. התוסף היחיד (שהוא בסה"כ מזון מרוכז) היעיל והבטוח הוא אבקת חלבון.
בעולם פיתוח הגוף אנחנו עובדים בעיקרון של יותר יפה יותר טוב - אל תשכחו שגם בריא זה חשוב - וזה קורה מבפנים ולא מבחוץ.
ואם משהו לא הוכח כרעיל עדיין, זה לא אומר שהוא לא.
אבל מזון שנאכל במשך אלפי שנים בטוח אינו רעיל...

גם כשאתה אוכל סודיום אתה מפר את המאזן שלו. מה קיבינימט זה אמור להביע?
כמו כל עודף של יונים, הוא ייצא בשתן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית