עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לחינם אנחנו הצבא ההומני ביותר בעולם!
אתה מכיר צבא יותר הומני מצה"ל?
שלפי דעתי אנחנו הומניים מידי, אין מדינה בעולם שאדישה לירי על אזרחיה כמו ישראל. אתה רוצה לנסות לדמיין מה היה קורה עם פולין הייתה משגרת על רוסיה רקטות בצורה יומיומית?
בשביל שאני לא אבזבז אנרגיה מיותרת ואחזור על טיעונים שנטחנו כאן לעייפה בפוסטים קודמים, אני פשוט אכתוב את המסקנה שאני תמיד מגיע אליה בדיון שאתה משתתף בו: הבעיה שלך היא שאתה לא יודע לחשוב. אתה פולט, כמו תינוק שפולט אחרי שמאכילים אותו. זו אכן בעיה מבחינתך, אבל מבחינת המדינה זה מצוין. אתה בשר תותחים מושלם, והמדינה הייתה שמחה אם כולם היו כמוך.
אולי אני פולט כמו תינוק אבל אני לפחות לא אומר שיורד גשם שיורקים עליי.
מה ההבדל בין להוציא להורג מחבל שיושב בכלא לבין הוצאה שלו להורג ע"י "חיסול ממוקד" כמו שצה"ל אוהב לעשות?
אתה מכיר צבא יותר הומני מצה"ל?
שלפי דעתי אנחנו הומניים מידי, אין מדינה בעולם שאדישה לירי על אזרחיה כמו ישראל. אתה רוצה לנסות לדמיין מה היה קורה עם פולין הייתה משגרת על רוסיה רקטות בצורה יומיומית?
אז אתה טוען בעצם שישראל היא לא הומנית, כי היא מתעלמת מהגנה על האזרחים שלה.
זה נשמע כמו רשלנות פושעת, בייחוד שנועלים אצלינו את המקלטים, ולרוב הבתים בדרום
אין ממ"ד.
לא, אתה אומר שיורד גשם אם אומרים לך שיורד גשם.
אגב, לא לדעת לחשוב זו לא העלבה, זה מקביל ללא לדעת לעשות סקוואט וללא לדעת לרקוד סטפס. לשמחתי רוב המשתמשים בפורום כן יודעים לחשוב.
לא, לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזאתי.
אנחנו מתחשבים יותר מידי בזכויות המחבלים בעזה ובפחות בזכויות אזרחי המדינה.
אני הבנאדם האחרון שאפשר להאשים במוסריות והומניות. אני בכלל לא מאמין שקיים דבר כזה מוסר. ככה ששוב, לא השכלת לקרוא בין השורות. הפחדנות האמיתית היא ללכת עם העדר בלי לחשוב בכלל וללחוץ על ההדק כי המ"כ אומר.לא, לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזאתי.
אנחנו מתחשבים יותר מידי בזכויות המחבלים בעזה ובפחות בזכויות אזרחי המדינה.
---------- התגובה התווספה ב 18:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:44 ----------
אתה מסוג האנשים שיכוונו עליהם אקדח טעון ויגידו שזה לא הומני לפגוע במתנקש.
זה פחדנות מהסוג השפל ביותר, יש פחדנים שמודעים למה שהם צריכים לעשות אבל פוחדים לעשות זאת. ויש פחדנים כמוך שמתכחשים לעצם האיום עליהם בטיעונים כיביכול מוסריים והומניים.
כן הרבה דברים לא ברורים לך, את זה אנחנו כבר יודעים.
אני הבנאדם האחרון שאפשר להאשים במוסריות והומניות. אני בכלל לא מאמין שקיים דבר כזה מוסר. ככה ששוב, לא השכלת לקרוא בין השורות. הפחדנות האמיתית היא ללכת עם העדר בלי לחשוב בכלל וללחוץ על ההדק כי המ"כ אומר.
חחחח זה מדהים איך אתה לא מבין עניין. אני צוחק על אלה שבכלל מזכירים את המילה ״צבא״ עם התואר ״הומאני״. בחיי שאתה רפה שכל.
אין עתיד.
צבא לא יכול ולא צריך להיות הומאני. זה לא התפקיד שלו.
אתה והחברים שלך פטתיים 😆
תראה כמה דיונים היו על כך שצה"ל לא מוסרי והומני ואף אחד ממכם לא אמר כלום נגד זה.