הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רשימת המוות בעד גלעד שליט

לא לחינם אנחנו הצבא ההומני ביותר בעולם!

אתה מכיר צבא יותר הומני מצה"ל?
שלפי דעתי אנחנו הומניים מידי, אין מדינה בעולם שאדישה לירי על אזרחיה כמו ישראל. אתה רוצה לנסות לדמיין מה היה קורה עם פולין הייתה משגרת על רוסיה רקטות בצורה יומיומית?

שלפי דעתי אנחנו הומניים מידי, אין מדינה בעולם שאדישה לירי על אזרחיה כמו ישראל. אתה רוצה לנסות לדמיין מה היה קורה עם פולין הייתה משגרת על רוסיה רקטות בצורה יומיומית?

בשביל שאני לא אבזבז אנרגיה מיותרת ואחזור על טיעונים שנטחנו כאן לעייפה בפוסטים קודמים, אני פשוט אכתוב את המסקנה שאני תמיד מגיע אליה בדיון שאתה משתתף בו: הבעיה שלך היא שאתה לא יודע לחשוב. אתה פולט, כמו תינוק שפולט אחרי שמאכילים אותו. זו אכן בעיה מבחינתך, אבל מבחינת המדינה זה מצוין. אתה בשר תותחים מושלם, והמדינה הייתה שמחה אם כולם היו כמוך.

בשביל שאני לא אבזבז אנרגיה מיותרת ואחזור על טיעונים שנטחנו כאן לעייפה בפוסטים קודמים, אני פשוט אכתוב את המסקנה שאני תמיד מגיע אליה בדיון שאתה משתתף בו: הבעיה שלך היא שאתה לא יודע לחשוב. אתה פולט, כמו תינוק שפולט אחרי שמאכילים אותו. זו אכן בעיה מבחינתך, אבל מבחינת המדינה זה מצוין. אתה בשר תותחים מושלם, והמדינה הייתה שמחה אם כולם היו כמוך.

אולי אני פולט כמו תינוק אבל אני לפחות לא אומר שיורד גשם שיורקים עליי.

אולי אני פולט כמו תינוק אבל אני לפחות לא אומר שיורד גשם שיורקים עליי.

לא, אתה אומר שיורד גשם אם אומרים לך שיורד גשם.
אגב, לא לדעת לחשוב זו לא העלבה, זה מקביל ללא לדעת לעשות סקוואט וללא לדעת לרקוד סטפס. לשמחתי רוב המשתמשים בפורום כן יודעים לחשוב.

מה ההבדל בין להוציא להורג מחבל שיושב בכלא לבין הוצאה שלו להורג ע"י "חיסול ממוקד" כמו שצה"ל אוהב לעשות?

שוב, מבחינה ערכית הסכמתי שזה תקין, ושני הדברים שציינת הם שווי ערך.
הבעיה שמבחינה חוקית-משפטית הם לא שווי ערך - את הראשון אי אפשר לעשות ואת השני אפשר. אבל האופציה השנייה גם ככה כבר לא אפשרית עבור אלה שכבר נתפסו.

אז אתה טוען בעצם שישראל היא לא הומנית, כי היא מתעלמת מהגנה על האזרחים שלה.
זה נשמע כמו רשלנות פושעת, בייחוד שנועלים אצלינו את המקלטים, ולרוב הבתים בדרום
אין ממ"ד.

אז אתה טוען בעצם שישראל היא לא הומנית, כי היא מתעלמת מהגנה על האזרחים שלה.
זה נשמע כמו רשלנות פושעת, בייחוד שנועלים אצלינו את המקלטים, ולרוב הבתים בדרום
אין ממ"ד.

לא, לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזאתי.
אנחנו מתחשבים יותר מידי בזכויות המחבלים בעזה ובפחות בזכויות אזרחי המדינה.

---------- התגובה התווספה ב 18:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:44 ----------

לא, אתה אומר שיורד גשם אם אומרים לך שיורד גשם.
אגב, לא לדעת לחשוב זו לא העלבה, זה מקביל ללא לדעת לעשות סקוואט וללא לדעת לרקוד סטפס. לשמחתי רוב המשתמשים בפורום כן יודעים לחשוב.

אתה מסוג האנשים שיכוונו עליהם אקדח טעון ויגידו שזה לא הומני לפגוע במתנקש.
זה פחדנות מהסוג השפל ביותר, יש פחדנים שמודעים למה שהם צריכים לעשות אבל פוחדים לעשות זאת. ויש פחדנים כמוך שמתכחשים לעצם האיום עליהם בטיעונים כיביכול מוסריים והומניים.

נערך לאחרונה:

כן הרבה דברים לא ברורים לך, את זה אנחנו כבר יודעים.

---------- התגובה התווספה ב 18:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:44 ----------

אתה מסוג האנשים שיכוונו עליהם אקדח טעון ויגידו שזה לא הומני לפגוע במתנקש.
זה פחדנות מהסוג השפל ביותר, יש פחדנים שמודעים למה שהם צריכים לעשות אבל פוחדים לעשות זאת. ויש פחדנים כמוך שמתכחשים לעצם האיום עליהם בטיעונים כיביכול מוסריים והומניים.
אני הבנאדם האחרון שאפשר להאשים במוסריות והומניות. אני בכלל לא מאמין שקיים דבר כזה מוסר. ככה ששוב, לא השכלת לקרוא בין השורות. הפחדנות האמיתית היא ללכת עם העדר בלי לחשוב בכלל וללחוץ על ההדק כי המ"כ אומר.

כן הרבה דברים לא ברורים לך, את זה אנחנו כבר יודעים.

כי הפרשנות שלך זו המילה האחרונה, נכון? ממש אל קטן.

---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:01 ----------

אני הבנאדם האחרון שאפשר להאשים במוסריות והומניות. אני בכלל לא מאמין שקיים דבר כזה מוסר. ככה ששוב, לא השכלת לקרוא בין השורות. הפחדנות האמיתית היא ללכת עם העדר בלי לחשוב בכלל וללחוץ על ההדק כי המ"כ אומר.

אתה לא מאמין במוסר והומניות אבל אתה צוחק על צה"ל שהוא לא הומני 😆

כי המ"כ אמר אה? נראה לי שפגז סורי שיפוצץ את הראש של אמא שלך זה סיבה מספיק טובה ללחוץ על ההדק.

חחחח זה מדהים איך אתה לא מבין עניין. אני צוחק על אלה שבכלל מזכירים את המילה ״צבא״ עם התואר ״הומאני״. בחיי שאתה רפה שכל.

חחחח זה מדהים איך אתה לא מבין עניין. אני צוחק על אלה שבכלל מזכירים את המילה ״צבא״ עם התואר ״הומאני״. בחיי שאתה רפה שכל.

לא לחינם אנחנו הצבא ההומני ביותר בעולם!

אפילו שזה בציניות אתה והחברים שלך נהנים לתת ביקורת על צה"ל שהוא לא מוסרי והומני.
מה קרה פתאום? זה בסדר שצבא הוא לא הומני? או שהבנתם שצבא לא יכול להיות 100% הומני?

אין עתיד.

צבא לא יכול ולא צריך להיות הומאני. זה לא התפקיד שלו.

אתה והחברים שלך פטתיים 😆
תראה כמה דיונים היו על כך שצה"ל לא מוסרי והומני ואף אחד ממכם לא אמר כלום נגד זה.

שמע, אתה מקרה מיוחד. צה"ל לא מוסרי ולא הומני כמו ששולחן הוא לא מוסרי ולא הומני. יש מבין? (אני בטוח שלא).
זה קצת מצחיק לקרוא לאנשים אחרים פטתיים כשאתה לא מצליח להבין איך זה שאתה מלכלך את התחתונים כל פעם שאתה משתין.

לא יודע אם יש פה מישהו שבעד שיחרור גלעד שליט בתנאים האלה אבל תמיד רציתי תשובה על השאלה הזאת למי שכן בעד:
למה זה הגיוני שישחררו את גלעד שליט עבור מחבלים שברור שיחזרו לעשות פיגועים אז לפחות אחד ימות זאת אומרת שעבור השחרור ימות לפחות אחד (וברור שיותר אבל נניח את ההכי קצת)איפה ההגיון פה? למה דווקא האנשים שירצחו יישאו בתוצאות של המהלך הזה ? ובמיוחד שפעם היה מדובר על 100 וכיום מדובר על 1000 מחבלים ורק זה בגללכם (אנשי הבעד שחרור בכל מחיר) איפה השכל פה? אני כמובן לא יכול לשים את עצמי בתור המשפחה כי אני לא יוכל לשפוט את זה מהמצב שלהם ולא חושב שיש לי את הזכות לעשות זאת.
אבל בתור אזרח פה ,יכול למות כל אחד מהתוצאה הזאת.
אז לפי איזה בסיס אתם חושבים שזה נכון לשחרר בכל מחיר?

אף פעם לא יצא לי לשמוע בנאדם עונה על זה. אשמח לדעת ממכם או ממישהו שאתם מכירים כי אני ,באמת, מתקשה להבין מה ההגיון מאחורי זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית