עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכוןמדבר
אני מניח שלא הלך מי יודע מה בלשון ב' אה?
שוויקיד רשם גם השמאלניים אז אתה רשמת שהם בקטג' של חמאס. אתה אמרת.
אז בואו ספר לכולנו במה אנחנו טועים ומה הפתרון ...?לכל הטועים, ממש לא. אני לא שמאל קיצוני, אני לא יודע אם לקרוא לי אפילו שמאל. אני לא מתכוון להשתמט/אני שואף להגיע הכי גבוהה שאני יכול ולתרום כמה שאני יכול לצה"ל.
שכחתי להוסיף, גם מתוסכל ברמה קשה.תארת את עצמך מצווין.
לפני רגע הייתי אידיוט, למה לעזעזל אני צריך להסביר לך מה אני חושב? אתה תקשיב לי בכלל? הרי אני שמאלן אידיוט...אבל אם אתה באמת רוצה לדון על זה אז אני אשמח להסביר את דעתי.אז בואו ספר לכולנו במה אנחנו טועים ומה הפתרון ...?
תעשה לי טובה..נכון
ואני מאמין בזה שהשמאל הקיצון הוא שווה ערך לחמאס
(הדגשתי לך פעם שנייה ועוד בירוק,כמו הפרח האהוב עליי והצבע של חמאס)
בעיקר מינית עחי.שכחתי להוסיף, גם מתוסכל ברמה קשה.
את זה אתה אמרתלפני רגע הייתי אידיוט, למה לעזעזל אני צריך להסביר לך מה אני חושב? אתה תקשיב לי בכלל? הרי אני שמאלן אידיוט...אבל אם אתה באמת רוצה לדון על זה אז אני אשמח להסביר את דעתי.
תעשה לי טובה..
בעיקר מינית עחי.
תסביר,אני סקרןאבל אם אתה באמת רוצה לדון על זה אז אני אשמח להסביר את דעתי.
אז מה אתה?לכל הטועים, ממש לא. אני לא שמאל קיצוני, אני לא יודע אם לקרוא לי אפילו שמאל
אני חושב שצריך להמשיך להשתמש באמצעים הטכנולוגים הנתונים לנו(כמו שציינת קודם) מצור כלכלי על עזה, הטלת סנקציות על הרשות הפלסטינאיות, קבלת תמיכה גבית-מדינית/צבאית ממדינות הברית (ארה"ב/בריטניה/צרפת וכדומה ) לפני ששוקלים כניסה קרקעית.אתה מוזמן להגיב על מה שכתבתי לך
ראה למעלה.תסביר,אני סקרן
לא לשלוח סחורות לעזה, הטלת סנקציות על משא ומתן (אסירים/הידברות וכדומה..) לשכנע את בעלות הברית שייתמכו בנו. הייתי לא ברור?מה זה מצור כלכלי על עזה? ואיזה סנקציות על הרשות? ואיך זה מסתדר עם זה שתקבל תמיכה גבית ממדינות הברית?
לא אמרתי לרגע שאתה שמאלן אידיוט , בהתחשב בהודעות האחרונות שלך שבהם כתבת כמו אידיוט מכיוון שלא התייחסת בכלל לדברי .לפני רגע הייתי אידיוט, למה לעזעזל אני צריך להסביר לך מה אני חושב? אתה תקשיב לי בכלל? הרי אני שמאלן אידיוט...אבל אם אתה באמת רוצה לדון על זה אז אני אשמח להסביר את דעתי.
לא לשלוח סחורות לעזה, הטלת סנקציות על משא ומתן (אסירים/הידברות וכדומה..) לשכנע את בעלות הברית שייתמכו בנו. הייתי לא ברור?
אני התייחסתי, פשוט לא הסתכל מה הוא רשם, הבנת הנקרא נטו מראה שהוא קרא לשמאלנים - חמאס. כתבתי למעלה מה אני חושב..שמח לשמוע שיש עוד שפוי בדיון. אולי עוד מעט נתחיל גם לספור אותם על היד השנייה שלי.לא אמרתי לרגע שאתה שמאלן אידיוט , בהתחשב בהודעות האחרונות שלך שבהם כתבת כמו אידיוט מכיוון שלא התייחסת בכלל לדברי .
ולעניין אחר , כן , אני מאוד אשמח לשמוע את דעתך (ואני לא ציני) .
זה למה אתה חי באשליהלא לשלוח סחורות לעזה, הטלת סנקציות על משא ומתן (אסירים/הידברות וכדומה..) לשכנע את בעלות הברית שייתמכו בנו. הייתי לא ברור?
תומכות -> צריכים להמשיך בהדברות עם בעלות הברית הסנקציות צריכות להגיע עם אישורם. סליחה שלא ניסחתי את זה קודם.לא היית לא ברור אתה כנראה לא מבין את המצב, בעלות הברית תומכות בך כרגע- בלי הסנקציות ובזמן שאתה מפציץ מהאויר.
אם תתחיל עם סנקציות בעלות הברית יפסיקו את התמיכה שלהן בך ואז מה תהיה העמדה שלך להמשיך עם הסנקציות או להפסיק אותם בגלל הלחץ העולמי?
זה למה אתה חי באשליה
אנחנו כמו ילדים טובים משחררים חיילים ואין דבר כזה "לשכנע שייתמחו בנו"
תומכות -> צריכים להמשיך בהדברות עם בעלות הברית הסנקציות צריכות להגיע עם אישורם. סליחה שלא ניסחתי את זה קודם.
אז בוא נמשיך להפציץ מטרות מהאוויר. כמה שפחות סכנה ושימושים בטכנולוגיה עדיפים על כניסה קרקעית נכון?הם לא יאשרו לך סנקציות כאלו. אל תחייה בסרט
אגב איך זה ייפתור את הבעיה של החמאס? הפתרון שלך הוא בעצם להחליש את האזרח הפשוט - החמאס ייסתדר תאמין לי ואז תראה גרוע פי כמה ממה שאתה נראה עכשיו. קיצר- לא ריאלי.
להחליש את החמאס בלי פגיעה באזרחים מהצד שלהם הוא פעולה קרקעית או עם פגיעה ב"חפים מפשע" בפעולה אוירית, עדיף כרגע שהעולם תומך להמשיך להפציץ מהאויר ולהגיד "אופס".
אז בוא נמשיך להפציץ מטרות מהאוויר. כמה שפחות סכנה ושימושים בטכנולוגיה עדיפים על כניסה קרקעית נכון?
לא מקובל עליי, אבל גם לא מקובל עליי שתושבי הדרום צריכים לסבול. שאין ברירה אז אין ברירה. אבל זה לא אומר שצריכים להרוג כל דבר שזז.נכון. אבל זה לא ייפתור את הבעיה עד הסוף אלא אם כן נתחיל להפציץ בלי להתחשב ב"חפים מפשע" מקובל עליך?