כרגע אני ב ss ובסקוואט ובדדליפט שלי אני יכול להמשיך לעלות במשקלים מאימון לאימון כמו בתוכנית, אבל בבנצ', בחתירה ובפרס אני כבר לא, אז חשבתי לעבור לתוכנית כזאת?
סקוואט 3x5 בנצ' 5x5 חתירה 5x5 עריכה: אפשר להוסיף פה תרגילי עזר
סקוואט 3x5 פרס 3x5 דדליפט 1x5 עריכה: אולי לעשות מתח שניים- שלושה סטים קלים
סקוואט 3x5 בנצ' 1x5 חתירה 1x5
חשבתי לעשות בצורה הזאת שאני יתקדם גם בבנצ' וגם בפרס באותו זמן ושיהיה קשה אני ילאתר ביניהם ויעשה את הבנצ' בהתאוששות ואפילו יוריד נפח בהתאוששות ל3x3 , וחשבתי לעשות דדליפט באמצע השבוע במקום חתירה בווליום- ואז חתירה/מתח התאוששות ואז דדליפט ביום העצים ביגלל שלגב שלי לוקח בערך ארבעה ימים ומטה (אפילו שלושה) להתאושש מאימון לאימון, ככה שאני יכול לעבוד עליו פעמיים בשבוע- אני עדיין לא נחשב מתאמן בינוני... אז אין טעם לעשות חתירה בווליום וגם בהתאוששות אלא אפשר לעשות גם בווליום וגם בעצימות...
מה אתם אומרים?
סקוואט 3x5 בנצ' 5x5 חתירה 5x5 עריכה: אפשר להוסיף פה תרגילי עזר
סקוואט 3x5 פרס 3x5 דדליפט 1x5 עריכה: אולי לעשות מתח שניים- שלושה סטים קלים
סקוואט 3x5 בנצ' 1x5 חתירה 1x5
חשבתי לעשות בצורה הזאת שאני יתקדם גם בבנצ' וגם בפרס באותו זמן ושיהיה קשה אני ילאתר ביניהם ויעשה את הבנצ' בהתאוששות ואפילו יוריד נפח בהתאוששות ל3x3 , וחשבתי לעשות דדליפט באמצע השבוע במקום חתירה בווליום- ואז חתירה/מתח התאוששות ואז דדליפט ביום העצים ביגלל שלגב שלי לוקח בערך ארבעה ימים ומטה (אפילו שלושה) להתאושש מאימון לאימון, ככה שאני יכול לעבוד עליו פעמיים בשבוע- אני עדיין לא נחשב מתאמן בינוני... אז אין טעם לעשות חתירה בווליום וגם בהתאוששות אלא אפשר לעשות גם בווליום וגם בעצימות...
מה אתם אומרים?
נערך לאחרונה: