הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איפה להכניס שראגס? והאם יעיל..(?)

• פותח/ת השרשור alpha
  • פורסם בתאריך

alpha

משתמש מתחיל
299
1
נק' מוניטין:
44
299
1
אני עובד בחלוקת של AB, עכשיו אני לא כל כך יודע איפה להכניס את השראגס, למי שתהה עם מוט, לא משקולות.

בגב? כתפיים? סטים?

נניח ובגב..איפה יש מקום? לאחר הדדליפט הכבד, ואיפה המקום בכתפיים? אחרי הפרס?

אולי בעצם להכניס אותו בתור "קבוצת שריר" - טרפזים ?

כללי(אבל זה כולל גם אותך, עקב זה).

אני מבין למה צריך תרגיל, קודם כל שכתבתי מעל הממוצע זה היה אמור להיות במרכאות.
דבר שני לתרגיל הזה יש מטרה, ואצל מתאמן מתקדם מספיק התרגיל הזה עוזר, כמובן לרוב הם מאוד מתקדמים, לרוב ברמה עולמית אבל עדיין.

אני לא מכיר אותו ולא ידעתי מה הנתונים שלו מאיפה לי שאין לו דדלפיט עצום והוא באמת צריך תרגיל עזר מתאים כדי להרים עוד?

אני מבין למה צריך תרגיל, קודם כל שכתבתי מעל הממוצע זה היה אמור להיות במרכאות.
דבר שני לתרגיל הזה יש מטרה, ואצל מתאמן מתקדם מספיק התרגיל הזה עוזר, כמובן לרוב הם מאוד מתקדמים, לרוב ברמה עולמית אבל עדיין.

אני לא מכיר אותו ולא ידעתי מה הנתונים שלו מאיפה לי שאין לו דדלפיט עצום והוא באמת צריך תרגיל עזר מתאים כדי להרים עוד?

זה בדיוק ההפך, הוא לא צריך תרגיל עזר בגלל שאין לו דדליפט רציני.

תרגיל עזר נועד לשפר נקודה חלשה, הוא לא מה שיבנה אותך.

לפי מה שהבנתי התרגיל הזה יהיה מיותר בשבילך. תעלה את הדדליפט למשקל נורמלי והטרפזים כבר יגדלו אם תבצע את התרגיל נכון. בקיצור לדעתי אל תפתח נושא כזה לפני שהדדליפט שלך 160 לפחות

זה בדיוק ההפך, הוא לא צריך תרגיל עזר בגלל שאין לו דדליפט רציני.

תרגיל עזר נועד לשפר נקודה חלשה, הוא לא מה שיבנה אותך.

ואחרי שהוא אמר שאין לו דדליפט רציני אני יכול לראות שאין לו סיבה.

אנשים אתם יותר מדי רציניים פה ומורעלים מהתחת !
אתם שוכחים שחלק גדול מהיכולת להתמיד במכון זה עיניין ההנאה והגיוון , וכן , יש כאלה שצריכים גם להכניס את התרגילים האלה כדי לתת לעצמם גיוון ולהנות מהאימון , למשל לעשות יד קדמית מול המראה ושטויות כאלה
בכל מקרה שראגס זה תרגיל לשחיפים שרוצים להרגיש שהם מרימים כמה פלטות חחחחח אבל תרגיל כיפי שאין כח להתאמץ יותר מדי חחחחח וזה קורה לפעמים

הייתי מכניס תרגיל כזה אם כבר יש עלייך קצת מאסה והטרפז עליון שלך נראה קטן יחסית לגוף (יענו לבילדרים - שיפור פרופורציות)

* יש לך יותר מידי נפח באימון גב
* קשה להכניס שראגס ב AB שהסטים עבודה של גב לא אמורים לעבור את ה6. ( אלא אם אתה ב*לדר)
אז כבר כדי לעבוד על הרחב גבי ב- מתח וחתירה וכבר יש עבודה על הטרפזים

אתם שוכחים שחלק גדול מהיכולת להתמיד במכון זה עיניין ההנאה והגיוון , וכן , יש כאלה שצריכים גם להכניס את התרגילים האלה כדי לתת לעצמם גיוון ולהנות מהאימון , למשל לעשות יד קדמית מול המראה ושטויות כאלה
בכל מקרה שראגס זה תרגיל לשחיפים שרוצים להרגיש שהם מרימים כמה פלטות חחחחח אבל תרגיל כיפי שאין כח להתאמץ יותר מדי חחחחח וזה קורה לפעמים

אז אתה יכול להתאמן כמו בנאדם ואחר כך אונן על הכלוב כדי לגוון אחי

WTF
שראגס זה תרגיל מעולה, לא מתאים למתאמן מתחיל פשוט

רשמתי את דעתי לפי ניסיון אישי (למרות שלא ציינתי) - כנראה שאני עדיין לא ברמה של להשתמש בתרגיל כזה.

האם התרגיל מתאים לרמת בינוני? (התקדמות שבועית)

אוקיי, למה אתה צריך אישור שלנו?

רשמתי את דעתי לפי ניסיון אישי (למרות שלא ציינתי) - כנראה שאני עדיין לא ברמה של להשתמש בתרגיל כזה.

האם התרגיל מתאים לרמת בינוני? (התקדמות שבועית)

כנראה שאתם לא מדברים על אותו תרגיל. איך אתה עושה את השראגס שלך?

אני בספק אם רן התכוון לתרגיל הזה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית