עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נכון חלקית, אין מתאמנים מתקדמים אחרי שנה...
בסופו של דבר כן צריך לדפוק שעון.
כללי(אבל זה כולל גם אותך, עקב זה).
כמובן, אבל עדיף לשאול על משקלי העבודה שלו במקום הותק.
אני מבין למה צריך תרגיל, קודם כל שכתבתי מעל הממוצע זה היה אמור להיות במרכאות.
דבר שני לתרגיל הזה יש מטרה, ואצל מתאמן מתקדם מספיק התרגיל הזה עוזר, כמובן לרוב הם מאוד מתקדמים, לרוב ברמה עולמית אבל עדיין.
אני לא מכיר אותו ולא ידעתי מה הנתונים שלו מאיפה לי שאין לו דדלפיט עצום והוא באמת צריך תרגיל עזר מתאים כדי להרים עוד?
זה בדיוק ההפך, הוא לא צריך תרגיל עזר בגלל שאין לו דדליפט רציני.
תרגיל עזר נועד לשפר נקודה חלשה, הוא לא מה שיבנה אותך.
לפי דעתי זה תרגיל לא יעיל, ואפשר לנגב איתו את ה;gaaahz
אנשים אתם יותר מדי רציניים פה ומורעלים מהתחת !
אתם שוכחים שחלק גדול מהיכולת להתמיד במכון זה עיניין ההנאה והגיוון , וכן , יש כאלה שצריכים גם להכניס את התרגילים האלה כדי לתת לעצמם גיוון ולהנות מהאימון , למשל לעשות יד קדמית מול המראה ושטויות כאלה
בכל מקרה שראגס זה תרגיל לשחיפים שרוצים להרגיש שהם מרימים כמה פלטות חחחחח אבל תרגיל כיפי שאין כח להתאמץ יותר מדי חחחחח וזה קורה לפעמים
WTF
שראגס זה תרגיל מעולה, לא מתאים למתאמן מתחיל פשוט
אנשים אתם יותר מדי רציניים פה ומורעלים מהתחת !
אתם שוכחים שחלק גדול מהיכולת להתמיד במכון זה עיניין ההנאה והגיוון , וכן , יש כאלה שצריכים גם להכניס את התרגילים האלה כדי לתת לעצמם גיוון ולהנות מהאימון , למשל לעשות יד קדמית מול המראה ושטויות כאלה
בכל מקרה שראגס זה תרגיל לשחיפים שרוצים להרגיש שהם מרימים כמה פלטות חחחחח אבל תרגיל כיפי שאין כח להתאמץ יותר מדי חחחחח וזה קורה לפעמים
רשמתי את דעתי לפי ניסיון אישי (למרות שלא ציינתי) - כנראה שאני עדיין לא ברמה של להשתמש בתרגיל כזה.
האם התרגיל מתאים לרמת בינוני? (התקדמות שבועית)
אוקיי, למה אתה צריך אישור שלנו?
כנראה שאתם לא מדברים על אותו תרגיל. איך אתה עושה את השראגס שלך?
אני לא עושה את התרגיל.
אבל אם הייתי עושה אותו אז באופן הבא:
http://exrx.net/WeightExercises/TrapeziusUpper/SMShrug.html
הוא כן.