הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פינת הליברטריאניזם השבועית

"על פי החוקה, הרובל הוא המטבע החוקי היחיד ברוסיה. המדיניות הכספית במדינה נקבעת על ידי הבנק המרכזי. קוליונים אינם פועלים בהתאם לשום חוק ולכן יש לאסור על השימוש בהם, להוציא אותם מן המחזור ולהשמידם. "

מעניין למה.

ZOiNVL6.png

היא סתם מצאה משהו שרשום בו ליברטריאניזם ופרסמה פה כדי לצאת מגניבה

לא הבנתי מה את מנסה להגיד.
האמת היא שכבר העלתי את הנושא בהקשר על המפעלים. לפי הרעיון שלך מוסדות המדינה יאבדו מכוחם (שזה טוב) , אבל מצד שני - עדיין הכוח יישאר אצל בעלי הון.
בעלי האמצעים יהיו בראש ההיררכיה ובין היתר יהיו אלה שישפיעו על סדר היום של כולם.
בני אדם חסרי אמצעים כלכליים יתקשו להגן על זכות הקניין שלהם, לעומת אלה בעלי האמצעים.

"האנרכיסטים גורסים כי לכל מערכת חברתית היררכית תהיה השפעה שלילית משמעותית הן על הפרט הנמצא תחת סמכותה והן על בעל הסמכות באותה קבוצה." (ויקיפדיה) - וכמו שכבר ציינתי, לפי הרעיון שלך , מי שבאמת ירוויח חופש יהיו בעלי האמצעים. כלומר- אנרכיה שפועלת טוב לעשירים. מי שאין לו כסף יקבל הרבה פחות "שחרור".
אנרכיזם סוג ב' 😆
היא סתם מצאה משהו שרשום בו ליברטריאניזם ופרסמה פה כדי לצאת מגניבה
ואת זה רושם לי המשתמש שחוץ מהנסיונות להצחיק לא בדיוק הראה פה יכולות מופלאות, חוץ מיכולתו להיות ליצן. אירוני.

אם כבר נכנסת לדיון.. באיזה רעיון אתה תומך? ולמה?

האמת היא שכבר העלתי את הנושא בהקשר על המפעלים. לפי הרעיון שלך מוסדות המדינה יאבדו מכוחם (שזה טוב) , אבל מצד שני - עדיין הכוח יישאר אצל בעלי הון.
בעלי האמצעים יהיו בראש ההיררכיה ובין היתר יהיו אלה שישפיעו על סדר היום של כולם.
בני אדם חסרי אמצעים כלכליים יתקשו להגן על זכות הקניין שלהם, לעומת אלה בעלי האמצעים.

"האנרכיסטים גורסים כי לכל מערכת חברתית היררכית תהיה השפעה שלילית משמעותית הן על הפרט הנמצא תחת סמכותה והן על בעל הסמכות באותה קבוצה." (ויקיפדיה) - וכמו שכבר ציינתי, לפי הרעיון שלך , מי שבאמת ירוויח חופש יהיו בעלי האמצעים. כלומר- אנרכיה שפועלת טוב לעשירים. מי שאין לו כסף יקבל הרבה פחות "שחרור".
אנרכיזם סוג ב'

ואנרכיזם סוג א׳ זה כאשר אין קונספט של רכוש וכולם עניים במידה שווה?

ואת זה רושם לי המשתמש שחוץ מהנסיונות להצחיק לא בדיוק הראה פה יכולות מופלאות, חוץ מיכולתו להיות ליצן. אירוני.

אם כבר נכנסת לדיון.. באיזה רעיון אתה תומך? ולמה?
לפחות לא התחמקתי מלתת תשובה בדיון על הטבעונות במשך עשרות עמודים

והייתי מגדיר את עצמי בתור ליברטריאן (תומך rand paul)

ואנרכיזם סוג א׳ זה כאשר אין קונספט של רכוש וכולם עניים במידה שווה?
ומאיפה הבאת את זה שכולם יהיו עניים?
לפחות לא התחמקתי מלתת תשובה בדיון על הטבעונות במשך עשרות עמודים

והייתי מגדיר את עצמי בתור ליברטריאן (תומך rand paul)
וואלה לא זכור לי שהדיון התקיים בבית משפט.. ואני ממש לא צריכה לענות ברצינות לכל ליצן שמנסה לקבל תשומת לב.

מי שבאמת מתעניין ולא קיבל תשובות מספקות, ורוצה, יכול לנהל איתי שיחה בפרטי. מעבר לזה, שכל אחד יסיק מה שבא לו.

עדיין התווכחת בנושא השני. זכותך המלאה להתעלם מטענות מסויימות ולקרוא לטוענים ליצנים כמו שזכותי להגיד לך שהתחמקת מאותן טענות כי אין לך תשובה
שוב ..תסיק מה שבא לך. מי שרוצה לקבל תשובה רצינית יכול לשחוח איתי באופן פרטני. מעבר לזה, לא מעניין אותי מה עובר לכם בראש. 🍦

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית