- פותח/ת השרשור
הטיעון הוא חלש משום שהוא בסה"כ מציג תירגול גרוע של התערבות ממשלתית עם איזון ובלמים לא נכונים ו/או שחיתות.
מכיר מצב שבו זה מתורגל בצורה טובה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הטיעון הוא חלש משום שהוא בסה"כ מציג תירגול גרוע של התערבות ממשלתית עם איזון ובלמים לא נכונים ו/או שחיתות.
תיאורטית נדמה שזה אפשרי, מעשית לא כל-כך...מכיר מצב שבו זה מתורגל בצורה טובה?
"על פי החוקה, הרובל הוא המטבע החוקי היחיד ברוסיה. המדיניות הכספית במדינה נקבעת על ידי הבנק המרכזי. קוליונים אינם פועלים בהתאם לשום חוק ולכן יש לאסור על השימוש בהם, להוציא אותם מן המחזור ולהשמידם. "
האמת היא שכבר העלתי את הנושא בהקשר על המפעלים. לפי הרעיון שלך מוסדות המדינה יאבדו מכוחם (שזה טוב) , אבל מצד שני - עדיין הכוח יישאר אצל בעלי הון.לא הבנתי מה את מנסה להגיד.
ואת זה רושם לי המשתמש שחוץ מהנסיונות להצחיק לא בדיוק הראה פה יכולות מופלאות, חוץ מיכולתו להיות ליצן. אירוני.היא סתם מצאה משהו שרשום בו ליברטריאניזם ופרסמה פה כדי לצאת מגניבה
האמת היא שכבר העלתי את הנושא בהקשר על המפעלים. לפי הרעיון שלך מוסדות המדינה יאבדו מכוחם (שזה טוב) , אבל מצד שני - עדיין הכוח יישאר אצל בעלי הון.
בעלי האמצעים יהיו בראש ההיררכיה ובין היתר יהיו אלה שישפיעו על סדר היום של כולם.
בני אדם חסרי אמצעים כלכליים יתקשו להגן על זכות הקניין שלהם, לעומת אלה בעלי האמצעים.
"האנרכיסטים גורסים כי לכל מערכת חברתית היררכית תהיה השפעה שלילית משמעותית הן על הפרט הנמצא תחת סמכותה והן על בעל הסמכות באותה קבוצה." (ויקיפדיה) - וכמו שכבר ציינתי, לפי הרעיון שלך , מי שבאמת ירוויח חופש יהיו בעלי האמצעים. כלומר- אנרכיה שפועלת טוב לעשירים. מי שאין לו כסף יקבל הרבה פחות "שחרור".
אנרכיזם סוג ב'
היא סתם מצאה משהו שרשום בו ליברטריאניזם ופרסמה פה כדי לצאת מגניבה
לפחות לא התחמקתי מלתת תשובה בדיון על הטבעונות במשך עשרות עמודיםואת זה רושם לי המשתמש שחוץ מהנסיונות להצחיק לא בדיוק הראה פה יכולות מופלאות, חוץ מיכולתו להיות ליצן. אירוני.
אם כבר נכנסת לדיון.. באיזה רעיון אתה תומך? ולמה?
ומאיפה הבאת את זה שכולם יהיו עניים?ואנרכיזם סוג א׳ זה כאשר אין קונספט של רכוש וכולם עניים במידה שווה?
וואלה לא זכור לי שהדיון התקיים בבית משפט.. ואני ממש לא צריכה לענות ברצינות לכל ליצן שמנסה לקבל תשומת לב.לפחות לא התחמקתי מלתת תשובה בדיון על הטבעונות במשך עשרות עמודים
והייתי מגדיר את עצמי בתור ליברטריאן (תומך rand paul)
אחלה שיטה - לפתוח נושא (אני מניח שבכדי לדון) ואז לקטלג כל מי שמביא טענות נגד כליצנים.ואני ממש לא צריכה לענות ברצינות לכל ליצן שמנסה לקבל תשומת לב.
אני לא פתחתי דיון בנושא טבעונות. תסתכל שוב.אחלה שיטה - לפתוח נושא (אני מניח שבכדי לדון) ואז לקטלג כל מי שמביא טענות נגד כליצנים.
נכון, את פתחת את הנושא של המדורות ואז הדיון עבר לנושא השני שלא פתחת, התכוונתי לשניאני לא פתחתי דיון בנושא טבעונות. תסתכל שוב.
נו יופי. לא אני.נכון, את פתחת את הנושא של המדורות ואז הדיון עבר לנושא השני שלא פתחת, התכוונתי לשני
עדיין התווכחת בנושא השני. זכותך המלאה להתעלם מטענות מסויימות ולקרוא לטוענים ליצנים כמו שזכותי להגיד לך שהתחמקת מאותן טענות כי אין לך תשובהנו יופי. לא אני.
שוב ..תסיק מה שבא לך. מי שרוצה לקבל תשובה רצינית יכול לשחוח איתי באופן פרטני. מעבר לזה, לא מעניין אותי מה עובר לכם בראש. 🍦עדיין התווכחת בנושא השני. זכותך המלאה להתעלם מטענות מסויימות ולקרוא לטוענים ליצנים כמו שזכותי להגיד לך שהתחמקת מאותן טענות כי אין לך תשובה
ומאיפה הבאת את זה שכולם יהיו עניים?