מדינה יהודית ודמוקרטית.סמולנים סוציאליסטים!!! (הליכוד.)
השרים אישרו את החוק לאיסור פתיחת עסקים בשבת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדינה יהודית ודמוקרטית.סמולנים סוציאליסטים!!! (הליכוד.)
מישהו טען שהם קפיטליסטים? יש מאמץ בתנועה הליברלית להתפקד בליכוד ולשנות את המצב, אבל הוא לא כל כך הולך.סמולנים סוציאליסטים!!! (הליכוד.)
לא אמרתי שהם קפיטליסטים, אבל הם משום מה זוכים לתמיכה של הרבה "ליברלים".מישהו טען שהם קפיטליסטים? יש מאמץ בתנועה הליברלית להתפקד בליכוד ולשנות את המצב, אבל הוא לא כל כך הולך.
כי חלק נכבד מהם מטומטם.לא אמרתי שהם קפיטליסטים, אבל הם משום מה זוכים לתמיכה של הרבה "ליברלים".
מעניין למה בתנועה הליברלית בקושי מעלים לשיח ציבורי נושאים כאלו, ועדיין תקועים על המתווה..
בדיוק בתגובות שמעלייך.. אין הרבה מה להוסיף, חוץ מזה שמפלגת הליכוד פשוט אבודה..יצא לכם כבר לדון כאן בעניין הזה?
http://news.walla.co.il/item/2917231
מה שמשוכלל הוא השוק, לא התחרות. כלומר: תחרות חופשית מובילה לשוק משוכלל.אין דבר כזה תחרות משוכללת. זה מונח גרוע.
כן, בדיוק על אמרות מהסוג הזה הוא אוהב לצחוק, ובצדק. לאנשים מאוד קשה עם אמת שהיא לא מה שהם מאמינים בה, אז הם בורחים לכך שהוא לא מבין כלום, כי מן הסתם שאין להם טיעוני נגד.סטפן ליצן שאוהב לדבר על נושאים שאין לו מושג בהם.
אני רק אניח את זה כאן, פשוט הרבה זמן לא קיבלתי מוניטין מהדוב הורוד.
אהובינו, מורנו וסולל דרכינו, המר"ן סטפן:
מה שמשוכלל הוא השוק, לא התחרות. כלומר: תחרות חופשית מובילה לשוק משוכלל.
(זאת היתה הערה לענייני טרמינולוגיה, לא הבעת עמדה).
ולמי יהיה שייך המרחב האווירי? ציבורי או פרטי?
מאמין במסורת, בביאת "המשיח" (שוק חופשי), ומתנגד לרעיון של מדינה בישראל.. יש מצב שאתה בכלל מנטורי קרתא? 🤫המסורת היא שאם האדמה שייכת לך, אז גם כל המרחב שמעליה, אבל אני בכלל לא בטוח שמרחב אווירי הוא משאב ויכול להיות רכוש.
אפילו לא לייק על סטפן, יא קמצן. אתה הסיבה שאסור שיהיה שוק חופשי, אנשים קמצנים כמוך לא ירצו לתרום לעניים ואז הם יסבלו! אתה ההוכחה שצריך סוציאליזם לכל הפחות, אם לא קומוניזם.אין כאן מוניטין 😭
לא יודע מה הכוונה שלך בשוק משוכלל, אבל לפי ההגדרות שאני מכיר תחרות חופשית (או כל דבר אחר לצורך העניין) לא תוביל לשוק משוכלל.
המסורת היא שאם האדמה שייכת לך, אז גם כל המרחב שמעליה, אבל אני בכלל לא בטוח שמרחב אווירי הוא משאב ויכול להיות רכוש.
Nuff said.אפילו לא לייק על סטפן, יא קמצן. אתה הסיבה שאסור שיהיה שוק חופשי, אנשים קמצנים כמוך לא ירצו לתרום לעניים ואז הם יסבלו! אתה ההוכחה שצריך סוציאליזם לכל הפחות, אם לא קומוניזם.
נו מור סטפן פור יו.
טוב אחי.כן, בדיוק על אמרות מהסוג הזה הוא אוהב לצחוק, ובצדק. לאנשים מאוד קשה עם אמת שהיא לא מה שהם מאמינים בה, אז הם בורחים לכך שהוא לא מבין כלום, כי מן הסתם שאין להם טיעוני נגד.
לרקורד, אני לא מסכים איתו תמיד על הכל ב100%, אבל להגיד שהוא ליצן, כשמדובר בפילוסוף הכי מלומד ברשת, שעל כל דעותיו מבסס לוגיקה מאוד ברורה - זה מגוחך.
טוב אחי.
מה שמשוכלל הוא השוק, לא התחרות. כלומר: תחרות חופשית מובילה לשוק משוכלל.
(זאת היתה הערה לענייני טרמינולוגיה, לא הבעת עמדה).
לא יודע מה הכוונה שלך בשוק משוכלל, אבל לפי ההגדרות שאני מכיר תחרות חופשית (או כל דבר אחר לצורך העניין) לא תוביל לשוק משוכלל.