עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא גסה, היא בוטה..היא מטרילה? מה זה הפיגור הזה?
זו סיבה לעצור אותה, לחקור אותה בלי סוף, להחרים לה מחשבים ולהעמיד אותה לדין?
הכוונה שלה הייתה לזעזע והצליח לה.לא, אבל אותי אישית זה מזעזע מה שהיא עושה.
הכוונה שלה הייתה לזעזע והצליח לה.
אפילו אם אני נגעלתי מהמעשה, זה לא רלוונטי..
הדיון פה הוא על הגבלת החופש.
היא גסה, היא בוטה..
ועדיין,
זו סיבה לעצור אותה, לחקור אותה בלי סוף, להחרים לה מחשבים ולהעמיד אותה לדין?
התגובה שלך פגעה בי, היא גסה ובוטה. אפשר לעצור אותך אחי?חד משמעית כן.
התגובה שלך פגעה בי, היא גסה ובוטה. אפשר לעצור אותך אחי?
טוב לדעת שפגיעה ברגשות של אנשים אחרים היא עילה לשימוש באלימות כלפי אזרחים.
צודק, חוק זה חוק. זה נשמע הרבה יותר טוב בגרמנית אחי, חבל שתרגמת.יש חוק במדינת ישראל, והגברת החביבה נטלי וקסברג עברה עליו.
צודק, חוק זה חוק. זה נשמע הרבה יותר טוב בגרמנית אחי, חבל שתרגמת.
פשיזם – ויקיפדיה
אם המדינה אומרת לי שלחרבן על חתיכת בד זה אסור, אז זה אסור.
לא אחי, אם אני רוצה לחרבן על חתיכת בד, אני אחרבן על חתיכת בד. אם אתה או מישהו אחר נפגע בזה, אז tough shit.כרגע יש חוק במדינה, אם לדעתך הוא פאשיסטי אתה מוזמן להלין על כך לגופים הרלוונטיים ובבחירות הבאות תשלשל בקלפי את הפתק המועדף עליך.
עד אז, אפשר לגבב פה בלי סוף.
איזה כיף זה דמוקרטיה.
אוי ואבוי.לפי הלוגיקה המדהימה שלך, אם אני רוצה לרצוח מישהו אני ארצח, אם אתה או מישהו אחר נפגע מזה, אז tough shit.
gjdm
לפי הלוגיקה המדהימה שלך, אם אני רוצה לרצוח מישהו אני ארצח, אם אתה או מישהו אחר נפגע מזה, אז tough shit.
gjdm
אוי ואבוי.
נראה לי שאם אתה רוצח מישהו, הוא נפגע מזה, לא?
מה הבעיה גבר?Do you even read?
זה שונה.
אם ארצח מישהו אז מן הסתם שתהיה פגיעה ישירה.
אם אחרבן על חתיכת בד אני לא פוגע באף אחד בצורה ישירה.
אם הוא נפגע זה כי הוא בחר לייחס לזה משמעות, שזאת כבר בעיה שלו.
מה הבעיה גבר?
לא אחי, אם אני רוצה לחרבן על חתיכת בד, אני אחרבן על חתיכת בד. אם אתה או מישהו אחר נפגע בזה, אז tough shit.
לפי הלוגיקה המדהימה שלך, אם אני רוצה לרצוח מישהו אני ארצח, אם אתה או מישהו אחר נפגע מזה, אז tough shit.
gjdm
יש הבדל דק בין פגיעה ברגשות לפגיעה פיזית.אני לא מייחס חשיבות לפגיעה בבני אדם ומעדיף לייחס חשיבות לפגיעה בסוגי בד שונים.
מה ההבדל?
יש חוק, חוק האומר שאסור לעשות X, עשית X? עברת על החוק. עברת על החוק? תצפה לעונש.
קפיש?
עכשיו אתה בטח שואל את עצמך, למה אסור לעשות X? מאותה סיבה שבאג'נדה שלך לרצוח ולחרבן על דגל זה לא אותו הדבר.
🤯