עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש גם ראפרים לבנים.. 🙄
נכון. בוא נשכנע את ברני לעשות הסבה מקצועית..יש גם ראפרים לבנים.. 🙄
מצד שני.. תשובה הוא לא מתחרה הוגן. בשוק חופשי החברה מנדה כאלה, לא?
בשוק חופשי, מי שמחליט אילו חברות יהיו קיימות ואילו לא הם הצרכנים. אם הצרכנים לא יהיו מרוצים מהשירותים של חברה מסוימת, הם יכולים פשוט לא לקנות שם (ולא תהיה ממשלה שתחלץ את החברה הכושלת).מצד שני.. תשובה הוא לא מתחרה הוגן. בשוק חופשי החברה מנדה כאלה, לא?
נכון.בשוק חופשי, מי שמחליט אילו חברות יהיו קיימות ואילו לו הם הצרכנים. אם הצרכנים לא יהיו מרוצים מהשירותים של חברה מסוימת, הם יכולים פשוט לא לקנות שם (ולא תהיה ממשלה שתחלץ את החברה הכושלת).
נכון.
כלומר, השאיפה היא לא לעשות עסקים עם שחקנים רמאים.
ומה עם המקרה הזה? כשמדובר בכסף שלנו? האם לא מן הראוי שאנחנו ננסה להשפיע על ההתנהלות באם אנחנו רואים שמדובר בעסקה עם שחקן לא הוגן?
באמת שעד היום לא הבנתי למה יש חבר'ה ליברלים שכל כך חשוב להם שהעסקה תצא לפועל.. ממש נלחמים עבורו. הזוי.
איפה הוא רימה?נכון.
כלומר, השאיפה היא לא לעשות עסקים עם שחקנים רמאים.
כי אם מתווה הגז לא יעבור, זה דיי ברור שהגז לא ייצא לעולם מהאדמה.באמת שעד היום לא הבנתי למה יש חבר'ה ליברלים שכל כך חשוב להם שהעסקה תצא לפועל.. ממש נלחמים עבורו. הזוי.
מהכתבה על הירי בקליפורניה. נשק לכולם זה טוב אה?במהלך שנת 2015 נרשמו בארה"ב 350 מקרים של ירי המוני – שמוגדרים ירי שבו ארבעה אנשים או יותר נורים. כך על פי נתוני האתר shootingtracker.comשמבצע רישום של מקרי הירי ההמוני במדינה.
פעילים למען הגבלת כלי נשק, בהם נשיא ארה"ב הדמוקרטי ברק אובמה, טוענים שהנגישות הקלה לכלי נשק חם היא גורם מרכזי במגיפת הירי ההמוני. מנגד, אגוד הרובאים האמריקני ופעילים שתומכים בהחזקת נשק ללא הגבלות טוענים שהתיקון השני לחוקת ארה"ב מבטיח שלאמריקנים יש זכות לשאת נשק.
למה כולם לחוצים על להוציא את הגז מהאדמה כמה שיותר מהר? זה הכרחי כרגע מבחינה הישרדותית? לא.כי זה מצב עדיף על המצב שבו הגז עובר הלאמה. את לא חושבת?
כנראה שרמאי הוא לא וזו רק פרשנות שלי לכך שהוא מנצל לרעה את חוקי המשחק הבעייתיים.. כי הוא כן משחק לפי הכללים של הסיטואציה הנוכחית.איפה הוא רימה?
כי אם מתווה הגז לא יעבור, זה דיי ברור שהגז לא ייצא לעולם מהאדמה.
למה כולם לחוצים על להוציא את הגז מהאדמה כמה שיותר מהר? זה הכרחי כרגע מבחינה הישרדותית? לא.
העניין הוא שהתוצאה היא נתינת כח נוסף לאדם שכבר מחזיק בידו בצורה מרוכזת מלא כח..
הבעייתיות היחידה היא שהתעוררו מאוחר מידי. נורא נחמד להסתכל על הדברים בדיעבד ולחשוב שיהיה שינוי..
כנראה שרמאי הוא לא וזו רק פרשנות שלי לכך שהוא מנצל לרעה את חוקי המשחק הבעייתיים.. כי הוא כן משחק לפי הכללים של הסיטואציה הנוכחית.
הכללים מאפשרים לו להשתלט על השוק.. וכעקרון הבעיה טמונה שם. אבל אם אנחנו כבר יוצאים מנקודת הנחה שיש בעייתיות בכללים האלה, אז לפחות לנסות למזער את הנזק שבצבירת הכח בידי המונופולים..
ושוב הדמגוגיה של "הגז לא ייצא מהאדמה.." - שלא ייצא. לפחות לא כרגע כשזה נעשה בצורה כזו.
מהכתבה על הירי בקליפורניה. נשק לכולם זה טוב אה?
איך זה שבשנה היו בארה"ב 350 מקרי ירי זה לא טיעון? סטטיסטיקה זה לא טיעון?אם תמשיך לחזור על אותו טיעון מטופש (זה אפילו לא טיעון), זה לא ישנה כלום.
איך זה שבשנה היו בארה"ב 350 מקרי ירי זה לא טיעון? סטטיסטיקה זה לא טיעון?
עם דקירות אין לך מה לעשות. זה לא רלוונטי. ומבנאדם שבא לדקור אפשר לברוח. הוא לא יוכל לדקור 10 אנשים. אני לא מבין למה אתה מקשר בין ירי לדקירות. זה ברור מאליו שאלו שני נושאים שלא קשורים זה לזה. אתה טוען שבגלל שמכמות התקיפות בארה"ב אחוז קטן יחסית הוא ירי אז זה לא רלוונטי ולא צריך לטפל בזה?350 מקרה ירי זו סטטיסטיקה? של מה בדיוק? מה עם אלפי דקירות?
אה לא?הוא לא יוכל לדקור 10 אנשים.
עם דקירות אין לך מה לעשות. זה לא רלוונטי. ומבנאדם שבא לדקור אפשר לברוח. הוא לא יוכל לדקור 10 אנשים. אני לא מבין למה אתה מקשר בין ירי לדקירות. זה ברור מאליו שאלו שני נושאים שלא קשורים זה לזה. אתה טוען שבגלל שמכמות התקיפות בארה"ב אחוז קטן יחסית הוא ירי אז זה לא רלוונטי ולא צריך לטפל בזה?
כרגיל, אתה לא יודע להציג נקודה בצורה מובנת. העיקר לשלוח אותי לקרוא מאמר של 40 עמודים.כרגיל, לגמרי פספסת את הנקודה.
כרגיל, אתה לא יודע להציג נקודה בצורה מובנת. העיקר לשלוח אותי לקרוא מאמר של 40 עמודים.