ילדה לא יכולה להיות בצבא כי מצבה הכלכלי קשה, המדינה שולחת בריונים שישברו לה את הידיים.
ככה נראה פשע מאורגן.
http://reshet.tv/News_n/heb/news/Domestic/internal/articlenews,198821/
מה אחי אנחנו עם סגולה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ילדה לא יכולה להיות בצבא כי מצבה הכלכלי קשה, המדינה שולחת בריונים שישברו לה את הידיים.
ככה נראה פשע מאורגן.
http://reshet.tv/News_n/heb/news/Domestic/internal/articlenews,198821/
אור לגויים אחימה אחי אנחנו עם סגולה
ילדים הם תמיד בעייתיים.. ילדים זה חרא, כמו שאלכס אמר לי פעםאוקיי בהמשך לתגובתו של @Rhino באשכול אחר ( הוא התלונן על תאונת פורנו):
האם פורנו ילדים\מתבגרים צריך להיות חוקי ? ולמה ? ( אני מנסה להבין איפה נתפס בעינכם הגבול של החופש)
אז כן או לא? ולמה הם בעייתיים?ילדים הם תמיד בעייתיים.. ילדים זה חרא, כמו שאלכס אמר לי פעם
כי השיקול דעת שלהם עגום..אז כן או לא? ולמה הם בעייתיים?
האם גיל בהכרח מעיד על שיקול דעת ?כי השיקול דעת שלהם עגום..
😅הבנת את הנקודה שלי
אתה יכול להגיד אותו דבר על גיל הפרישה, מדרגות מס, גבולות של תוצאות של בדיקות ומיליון דברים אחרים, צריך לשים איפשהו גבול. למה הגבול הוא דווקא ב18? לדעתי זה פחות מעניין....😅
אם כבר מדברים על הגיל, יש למישהו מושג למה לאדם יש את הזכות לבחור מגיל 18? (וגם כל שאר הזכויות שנלוות באותו גיל.)
הכוונה ללמה דווקא בגיל 18 ולא 19 או 17.
תודה על התשובה. 😆למה הגבול הוא דווקא ב18? לדעתי זה פחות מעניין....
אבל גם תשובה ונובל אנרג'י ירויחו יותר אם עיסקה כלשהי תצא לפועל, כך שיש לנו מקרה קלאסי של "צ'יקן" כשצד אחד במשחק מסכן את עצם קיומו (בעלי המניות של נובל לא ישבו בשקט אם ידעו שהמאגר נשאר לא מנוצל - בעלי מניות לא יודעים בסבלנות ארוכה במיוחד) בעוד הצד השני מסכן הרבה פחות. בכל זאת אתה מציע דווקא לצד החזק בעימות הזה להיות זה שנסוג.את יכולה להרוויח יותר אם העסקה תצא לפועל לעומת אם היא לא תצא לפועל
אבל גם תשובה ונובל אנרג'י ירויחו יותר אם עיסקה כלשהי תצא לפועל, כך שיש לנו מקרה קלאסי של "צ'יקן" כשצד אחד במשחק מסכן את עצם קיומו (בעלי המניות של נובל לא ישבו בשקט אם ידעו שהמאגר נשאר לא מנוצל - בעלי מניות לא יודעים בסבלנות ארוכה במיוחד) בעוד הצד השני מסכן הרבה פחות. בכל זאת אתה מציע דווקא לצד החזק בעימות הזה להיות זה שנסוג.
(זאת רק הערה טכנית, אין כאן הבעת דיעה לגבי מתווה הגז)
המדינה. גם בלי להתייחס לאפשרות ההלאמה, שוק האנרגיה העולמי מאפשר למצוא תחליף לגז הזה, בעוד לחברות המפיקות אין אפשרות לעשות כלום בלי לקבל אישור מהמדינה. "נשמור את הגז הזה עבור הילדים שלנו" יכול להיות סיסמא לא רעה מבחינה פוליטית.מי הצד החזק בעימות?
תורת המשחקים?..אבל גם תשובה ונובל אנרג'י ירויחו יותר אם עיסקה כלשהי תצא לפועל, כך שיש לנו מקרה קלאסי של "צ'יקן" כשצד אחד במשחק מסכן את עצם קיומו (בעלי המניות של נובל לא ישבו בשקט אם ידעו שהמאגר נשאר לא מנוצל - בעלי מניות לא יודעים בסבלנות ארוכה במיוחד) בעוד הצד השני מסכן הרבה פחות. בכל זאת אתה מציע דווקא לצד החזק בעימות הזה להיות זה שנסוג.
(זאת רק הערה טכנית, אין כאן הבעת דיעה לגבי מתווה הגז)
המדינה. גם בלי להתייחס לאפשרות ההלאמה, שוק האנרגיה העולמי מאפשר למצוא תחליף לגז הזה, בעוד לחברות המפיקות אין אפשרות לעשות כלום בלי לקבל אישור מהמדינה. "נשמור את הגז הזה עבור הילדים שלנו" יכול להיות סיסמא לא רעה מבחינה פוליטית.
בבקשה.אפשר בבקשה לקבל הסבר לקורא ההדיוט?
כמובן, אבל כיוונתי רק לשאלת יחסי הכוחות הכלכליים. למדינה יש אורך נשימה גדול יותר, כי יש לה אלטרנטיבות. בעלי הזכיון לא יכולים לעשות כלום בלי הסכם, וכפי שכבר ציינתי קשה לי לראות את בעלי המניות של נובל מוחאים כפיים כשמספרים להם שהפיתוח מוקפא בגלל קשיים במו"מ.המדינה היא הצד החזק במובן שיש לה רובים
וזה די סותר את האופן בו ביבי מציג את העסקה.. בזמן האחרון שומר על הקו הבטחוני ומדבר פחות ביזנס..בבקשה.
כמובן, אבל כיוונתי רק לשאלת יחסי הכוחות הכלכליים. למדינה יש אורך נשימה גדול יותר, כי יש לה אלטרנטיבות. בעלי הזכיון לא יכולים לעשות כלום בלי הסכם, וכפי שכבר ציינתי קשה לי לראות את בעלי המניות של נובל מוחאים כפיים כשמספרים להם שהפיתוח מוקפא בגלל קשיים במו"מ.
ראיתי את זה בלייב בטלוויזיה, הקאתי בפה"נתניהו אמר שהכלכלה צומחת על-ידי הסקטור הפרטי והרצוג השיב: "השלום מניע את הכלכלה"."
ציטוט מynet, אם מישהו או מישהי נתקלו בקלישאה יותר מביכה במהלך 2015 בבקשה ליידע אותי, תודה.