הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פינת הליברטריאניזם השבועית

בבקשה:

א. אם תטען שהחולה ישוחרר למות, אני אראה לך שבכתבים ליברטריאנים קיימת טענה הפוכה;
ב. אם תטען שהחולה לא ישוחרר למות, אני אראה לך שהזכות לקניין אינה הזכות הבסיסית שמגדירה מעשה מוסרי.

מה זה משנה כתבים ליברטאנים?
חשבתי שכבר הסכמנו שלהגיד ש "נוזריק יד 50" אומר משהוא זה לא טיעון.

אז לא, אין בליברטריאניזם זכות להמשיך להתקיים. לא יודע מי טוען שיש, אבל הוא טיפש!

רק שנהיה על אותו עמוד בספר - אתה טוען שברגע שלאבא שלך ייגמר הכסף לתמוך בעצמו כלכלית במחלתו הקטלנית, הוא ישוחרר מבית החולים. כן?

כל פעם שאתה אומר קפיטליסט כושל, אתה צריך עכשיו לקרוא הודעה של פאניק כעונש.

כל פעם שאתה אומר קפיטליסט כושל, אתה צריך עכשיו לקרוא הודעה של פאניק כעונש.

כל פעם שמדברים על מודל תיאורטי, ואתה שואל "למי אכפת מאלה שהוגים אותו, הרי הסכמנו שמה שהם אומרים לא קובע", אתה צריך לתת ל-TomerA שקל.

חיים, יש לכולם זכות להמשיך להתקיים על חשבון כולם וכולם ערבים אחד לשני, עכשיו תשלם את כל דו"חות המהירות המופרזת שלי או שאני אוריד לך יד (מה שהבנתי שסבבה בחברה נטולת סתירות טרולסביינית)

כל פעם שמדברים על מודל תיאורטי, ואתה שואל "למי אכפת מאלה שהוגים אותו, הרי הסכמנו שמה שהם אומרים לא קובע", אתה צריך לתת ל-TomerA שקל.

אני מסכים, עכשיו כל ויכוח צריך להסתיים על ידי התשובה אבל "X אמר אחרת".

חיים, יש לכולם זכות להמשיך להתקיים על חשבון כולם וכולם ערבים אחד לשני, עכשיו תשלם את כל דו"חות המהירות המופרזת שלי או שאני אוריד לך יד (מה שהבנתי שסבבה בחברה נטולת סתירות טרולסביינית)

וזה מה שהבנת מכל הדיון? לדעתי אתה צריך לעבור שוב על הבחינה בלשון והבעה.

תלוי באיזה רמה הטעויות. אבל אני מבין למה אתה מתכוון, אני עדיין מאמין בתורה הפרויידיאנית שהכל נובע מהרצון שלך לזיין את אמא שלך. *

יום אחד אשב ואקרא את כל הדברים כאן. יום אחד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית